Кюретаж и забременяване след това - тема 73

• 60 506
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Момичета аз се намирам в тотален шок ShockedПоследните няколко дни изпитвах голяма умора и нещо ме накара да си направя тест 6,(поправка сега го видях точно 4 дена преди цикъл)
дена преди цикъла и се появи мн бледа втора черта(не го направих сутринта).
Проблема е в това,че когато си бях в България ми откриха,че имам уреаплазма и ми предписаха антибиотици който пих,но след това така и не повторих изследването за да видя дали сме ги уморили.Просто тук здравната система не ги извършват тези изледвания тъй като ги смятат за безобидни,а и с пртиятелят ми решихме да не пришпорваме нещата просто да си дадем малко почивка ама...И сега нз какво да правя Thinking

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 14:01 от narcissus

# 136
narcissus, всъщност не помня историята ти, какво точно беше при теб, но сега не мога да разбера какво те притеснява, че си пила антибиотици ли? Иначе браво за + тестчето, интересно как толкова рано е дало положителен резултат.

# 137
В края на януари имах К в 14г.с.след това в началото на април пак се върнах в България да направя няколко изследвания,тогава ми откриха уреаплазма и ми предписаха антибиотик който пих 10 дена,но след това както вече писах не повторих изследването за да видя дали всичко е наред.По принцип имам ранна О не мисля,че 4 преди цикъл е много рано(при предишната бременност в деня в който трябваше да ми дойде,вече имах 2 ясни чертички на теста)но и аз не знам какво да мисля в момента.Утре сутринта ще направя друг тест този път веднага след като стана и в зависимост от резултата ще му мисля ooooh!

# 138
Нарцис, ТМ пи ли АБ?

# 139
Уреаплазмата не е толкова опасна за плода,единствено може да доведе до по ранно раждане но ако по време на бременността я излекуваш всичко е ок.И аз съм бременна на края на 38 седмица и в начало ми намериха уреаплазма.Казаха да започна да пия антибиотик след 16 седмица защото преди това е опасно за плода.Пих един не помогна,пих втори-Авелокс и сега след незнам за кой път изследване вече нямам и ще мога да родя надявам се нормално.Иначе антибиотика трябва да се пие от теб и от мъжа ти едновременно🙂 Спокойно всичко ще е наред

# 140

Въпреки,че доктора не го каза предпочетох да се застраховам и му купих и на него да пие.Тази сутрин тази бледа черта се появи отново,но тъй като все още няма никакво закъснение предпочитам да го отчета като отрицателен(ММ е на друго мнение)така или иначе след 3 дена ще стане ясно.Пожелавам на всички ви късмет! Hug

# 141
То по-добре да беше пуснала кръвен. Не знам как имаш търпение да изчакаш 3 дни. Аз на твое място да съм изхвърчала към лабораторията.  Joy

# 142
Честно казано след преживяното не знам точно кое от двете искам повече,явно все още не съм го превъзмогнала.А и тук нещатата стоят по съвсем друг начин,най вероятно ще ме отсвирят да си чакам закъснението  Laughing така,че нямам друг избор и ще чакам.

# 143
Момичета, не съм писала скоро, но си ви чета редовно(то би било и тъпо да пиша постоянно, ако нямам нещо важни за питане или кaзвaне).В понеделник бях при д-р Сигридов -уникален! Не вярвах, че някой може да ми вдъхне такова спокойствие и увереност, че всичко ще е наред с бебето.От цялата работа излезе, че се тъпчa излишно с лекарства. Спрях ФК, спрях утрогестaнa, нaмaлих фрaксипaринa, а след следене на два кръвни показателя може и да го спрa. Проследи кръвотокa и каза, че бебо няма намерение да умира, и че нaй -мн. аз да съм уморялa мъжа ми с моятa пaрaноя Simple Smile.Мисля август пак да отида при него за ФМ.Каза че неуспешнaтa бременност нaй-вероятно е била с момче, защото те по-трудно оцелявaли, ако имаш проблеми с кръвотокa.

# 144
Не знам защо въобще ми дойде на акъла да си направя тест,сега постоянно мисля за това дали е положителен или само така ми се вижда  #Cussing out

Затова някой "експерт по тестовете" ако може да си даде мнението ще съм благодарна  Simple Smile

http://prikachi.com/images.php?images/786/9137786n.jpg

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 14:54 от narcissus

# 145
Не знам защо въоще ми дойде на акъла да си направя тест,сега постоянно мисля за това дали е положителен и само така ми се вижда  #Cussing out

Затова някой "експерт по тестовете" ако може да си даде мнението ще съм благодарна  Simple Smile

http://prikachi.com/images.php?images/786/9137786n.jpg
Да, според мен е +  Hug

# 146
Някой знае ли ако си е слагал прогестерон вагинално, нормално ли е да изтича заедно с малко количество вода ?

# 147
  • София
Ало, ало, слънчице, нормално е Simple Smile

Нарцис, изчакай 3 дни и направи още един тест. Или пусни кръвен, както е посъветвала Боби, ако имаш къде.

Рени, радвам се че сте се харесали със Сигридов и че те е успокоил Simple Smile
Сега си готова за море Simple Smile

# 148
Благодаря ти, Дели :*

# 149
Каза че неуспешнaтa бременност нaй-вероятно е била с момче, защото те по-трудно оцелявaли, ако имаш проблеми с кръвотокa.
Peace Абсолютно. Мъжките ембриони като цяло са по-кекави. Това го твърди и моя доктор. Още на трансфера ми каза, че вероятно ще е момче, защото ембриона беше перфектен. Мъжките ставали само от перфектни ембриони, а женските били борбени и ставали и от по-лоши. И както се видя бебо не оцеля. Чакам генетичното изследване с огромно нетърпение, за да видя дали тази теория е вярна.

Общи условия

Активация на акаунт