Кюретаж и забременяване след това - тема 73

• 60 527
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
Ох здравейте, реших тук да пиша, че тук винаги обръщате внимание на всички Simple Smile
Не знам защо вчера се събудих с ужасноро чувство, че нещо ми има. Изведнъж не ми се гади вече, спряха пробожданията и мързела ми изчезна, но нямам нито прокървяване, нито нещо друго. Реших като се прибера да изпробвам този доплер, който си взех, но го държах само 1-2 минути, защото ме е изстрах да го ползвам и естествено не намерих пулс, което още повече ме стресира, а прегледа ми е чак другия четвъртък ...
Също така забравих да си пия мета фолиевата един ден и естествено се филмирах, че нещо е станало, а и хапнах много сладко. Просто не можах да му устоя ...

# 196
  • София
Тонс, аз забравям редовно да я пия. Няма какво да стане на момента от пропуска на хапче.
А сега май е рано с доплер и то такъв портативен да се хваща пулс. На мен в 8 месец с апарат за запис на тонове се е случвало да го търсят сумати време.
А и при повечето жени гадните усещания изчезват, аз съм от редките късметлийки с повръщане през цялото време. На повечето жени умората и другите екстри им изчезват след 3-и месец.

# 197
Дано, дано... реално няма кой знае каква сериозна причина да се притеснявам, но като ме прасне това гадно чувство и направо като в някаква пропаст изпадам с черни мисли... аз съм в средата на 3и месец и още не съм минала най-критичния период. В четвъртък ще настоявам да му пуснат за тези плазми, че просто сама ще се побъркам. Имам чувството, че всичко най-лошо ще ми се случи...

# 198
  • София
Ало, ало, Тонс, стига се притеснява че така натоварваш и точката.
И с доплер, доколкото знам, не трябва да се прекалява, особено в ранна бременност, защото повишава температурата на точката.
Изчакай си прегледа  Hug

# 199
Да, аз затова не исках да го използвам, но вчера вече параноята ми надделя и като реших да го пробвам го държах 1-2 мин, което знам е мн малко, но и без това вече имам 100 ехографа...
искам да спра... направо побърквам себе си, вас, съпруга ми, доктора и вече сама не се трая Sad
А то не дай си Боже, ако нещо е станало, никой не може да поногне, дори доктора.... каквото е писано...

# 200
  • София
Ехографа е едно, доплера е друго. С доплер не трябва да се прекалява.
При мен АГ в 7 седмица не смееше да го пусне за повече от секунда-две.
Без паника! Hug

# 201
Даа Simple Smile опитвам се... хем си викам какво ще е хубаво да не работя, но добре че е работата малко да се разсейвам, че иначе ще се поболея Simple Smile благодаря ви пак за успокоителните думи. Наистина помагат Simple Smile

# 202
Тонс, опитвай се да си отклонявaш мислите зa лошите неща. Аз вече рaзбрaх, че до края на бременносттa ще се шашкaм, ще мисля наред ли е всичко. Абортa белязвa жената, убедих се, дори и пет успешни бременностти да имаш след това, страхa ще го има при всяка от тях. Но...си заслужава и страхa и неразположениятa, когато се появи бебето всичко се забравя-тогава други страхове се появяват. Аз се чувствам ужасно-постоянно ми е лошо, повръщaм, изморенa съм, стомахa ме наболявa, а утре отиваме на море за седем дена. Незнaм как ще издържа..

# 203
Здравейте, отново на всички. Радвам се, че се появяват нови положителни тестчета.
Като сте тръгнали да споделяте за проблеми при цикъла след К и страхове, мисля да се включа. По принцип не съм с лабилна психика и уж приех случилото се трезво.... но след първата менструация, всяка следваща е все по - болезнена, снощи съм плакала, гърчейки се като червей в леглото. Док. казва, че не вижда причина за тези болки, а те са откровено Ужасни. При това от 26-8 дневен цикълът ми взе да прескача 30 дни. Въпреки, че трябваше да чакаме три цикъла този месец не се пазихме, но ... нищо (този беше третия). Странното е, че в момента съм изпълнена с еднаква паника от това да ми дойде и да умирам от болки и от това да не ми дойде и да треперя от сутрин до мрак дали този път ще се получи... и като добавим това, че съм над 30 са ме обзели страхове, че повече няма да ми се случи чудото, че загубения бебчо ми е бил едничкия шанс и сега толкова ме е страх през цялото време, че се поърквам... нямам дете, нито едно, това е едно от нещата, за които мечтая от години, но уви Sad

# 204
Zia, нещата които чувстваш са съвсем нормални. Дори цикъла според мен. Моят вече 6ти месец след аборта е така.  Преди имах по 4-5дена без болки...За съжаление не винаги промяната е позитивна.
Ще имаш дете!Щом е станало ще стане пак. Аз на моменти си викам боже ставам на 32.всичките ми бг приятелка или са бременни или родиха. После гледам хората тук в Чехия. Тук дори не си мислят че ще забременея примерно,защото съм млада. Масово на по 34-36+се ражда. И се успокоявам малко. А за страха да не се случи пак си мисля, че няма как да избягаме от него...
Иначе момичета аз с тези болки се чудя да отида ли на лекар. 4ти ден поред са малко след овулация. Вчера и днес е по малко но ги има. И като пишкам понякога ме болят яйчниците.
Някой да има опит с това?

# 205
Zia, нещата които чувстваш са съвсем нормални. Дори цикъла според мен. Моят вече 6ти месец след аборта е така.  Преди имах по 4-5дена без болки...За съжаление не винаги промяната е позитивна.
Ще имаш дете!Щом е станало ще стане пак. Аз на моменти си викам боже ставам на 32.всичките ми бг приятелка или са бременни или родиха. После гледам хората тук в Чехия. Тук дори не си мислят че ще забременея примерно,защото съм млада. Масово на по 34-36+се ражда. И се успокоявам малко. А за страха да не се случи пак си мисля, че няма как да избягаме от него...
Иначе момичета аз с тези болки се чудя да отида ли на лекар. 4ти ден поред са малко след овулация. Вчера и днес е по малко но ги има. И като пишкам понякога ме болят яйчниците.
Някой да има опит с това?
Аз съм с операции от ендометриоза и щом усетя болка, тичам на лекар.  По - добре доктор да погледне, особено, ако болките се усещат и по време на полов контакт. Иначе може от цистит и други възпаления на пикочния мехур да го усещаш като болки в яйчниците, поне така ми е обяснявала моята докторка.  По принцип безвременните зацапвания са симптом на ЕМ, която при интервенции в тази област, понякога се развива. В общи линии, щом боли, трябва лекар... болката само ти показва, че нещо не е наред. Дали ще успее да се види е друг въпрос.

# 206
  • В една слънчева къща...
Днес се отчитам с много бледо кафяво зацапване. Надявам се да обърне на МЦ по-късно...
Искам вече да идва, та да минава... Поне да знам, че лека-полека се наместват хормоните...
Нищо не ме боли, дано всичко е наред  Praynig
Във връзка с картинката на темата, преди 2-3 дни си намерих една такава детелинка. Нека е на късмет за всички ни Simple Smile

# 207
Ох. Аз си мислех,че е от овулацията ама толкова дни... не знам. Май наистина по добре да ме види лекар ако не мине утре. Тъкмо си викам приключих с ходенето при гинеколога за сега... А болеше и при секс онзи ден. Аз бях толкова убедена, че е овулацията Sad

# 208
Нещо съм ви поизтървала момичета, съжелявам. Връщам се да ви чета и междувременно ви наръсвам с много наакани памперси от нашия юнак
На чакащите двете чертички много късмет пожелавам, а на пазещите се все още-много воля и търпение. Знам трудно е много-това бяха най,трудните месеци в живота ми, пълни с много обвинения и въпроси, но всичко ще се нареди.
На бременните - бременноста не е много по-лесен период. Колкото и лека да е, все ще се питате какво се случва, дали няма да се повтори пак? Бъдете колкото се може по-спокойни в името на малкото човече във вас. П.с. мослех, че като започнеш да усещаш движенията на бебето е по-лесно. Нищо подобно-сабуждала съм се в 3 сутринта и не мога да заспя докато не ме ритне и затова нарочно съм го ръчкала и съм се разхождала (въртяла в леглото) Сега с това мое безспокойство си обяснявам неспокойното ми бебе, а иначе имах супер лека бременост без проблеми.

# 209
  • София
Оооо Лолитка, радвам се на завръщането ти в приятната компания на младежа с памперсите.
Пу-пу-пу, да ти е жив и здрав!
И да се овалям за късмет!

Tany3dj, дано твойта детелинка да е на късмет за всички ни.

Момичета, ако имате силни болки, отивайте на АГ да ви прегледа.
А за годините не се панирайте - имате още много години пред вас, ехееее.
Аз съм на 42 и миналата година забременях естествено, и не съм единствената.

Прегръдки на всички!
Рени, как е морето?

Общи условия

Активация на акаунт