Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 129 471
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • sofiq
След като натрупах впечатления се наканих да пиша и за ултразвуковата шпатула.Малко трудно се сработихме в началото,докато свикна да я ползвам,но сега вече съм много доволна.Единствения недостатък е ,че работи само когато включена в контакта.
http://tediata.blogspot.bg/2017/11/blog-post.html

# 331
  • софия
Mного хубаво ревю.

# 332
здравейте,
може ли да ми кажете къде може да се ремонтира уред, който не е в гаранция?

# 333
здравейте,
За кой град? Знам добър майстор в София.

# 334
здравейте,
За кой град? Знам добър майстор в София.

Велико Търново. Чудех се часовникар дали може да свърши работа. Страничните пластини не правят контакт. Не съм сигурна дали може да се оправи. Ако някой е имал подобрен проблем моля да сподели.

# 335
  • Горна Оряховица
Момичета, виждем че доста от вас имат  "бялото мезо" , но никъде не мога да намеря инфо по колко пъти седмично и за колко време се използва.  Мненията варират от ежедневно по 5 мин на зона, до веднъж седмично не повече от 6 мин. Все пак има RF не е шега, човек може да си свари белъка...
Аз си взех подобо от Алито (толкова яко боде и ми се съкращават безволево мускулите, че ме хвана страх)
Хайде да обменим опит  Sunglasses

# 336
  • Русе
Аз започнах с три пъти по 10 мин но определено получих болка в едната околоочка, като мускулна. Сега правя два пъти седмично по около 10 мин но не минавам контура Sad

# 337
Момичета, виждем че доста от вас имат  "бялото мезо" , но никъде не мога да намеря инфо по колко пъти седмично и за колко време се използва.  Мненията варират от ежедневно по 5 мин на зона, до веднъж седмично не повече от 6 мин. Все пак има RF не е шега, човек може да си свари белъка...
Аз си взех подобо от Алито (толкова яко боде и ми се съкращават безволево мускулите, че ме хвана страх)
Хайде да обменим опит  Sunglasses

Съкращаването на мускулите опасно ли е?

# 338
В книжката към уредчето си пише много ясно колко пъти и по колко време може да се ползва :

# 339
  • Горна Оряховица
еми не е само съкращаване на мускулите Simple Smile

Механизмът на работа на радиочестотния лифтинг може да се обясни чрез следните 3 фази -> радиочестотата превръща вибрациите в топлина -> електромагнитните вълни предизвикват трептене на водните молекули, това трептене превръща електромагнитната енергия в топлинна енергия -> топлината предизвиква регенерация на колагена, засилване на кръвообръщението, стягане на кожата.
един вид нещо като микровълнова си го представям Trollface
Аз започнах с три пъти по 10 мин но определено получих болка в едната околоочка, като мускулна. Сега правя два пъти седмично по около 10 мин но не минавам контура Sad
Ели_дечкин, твоят уред какъв е по точно, има ли RF ?
Защо не минаваш контура и има ли добър  ефект след толкова редовни "сеанси" ?

Зори, благодаря за описанието, моето "Китайче", си дойде с опътване на китайски...  Твоят уред има ли Rf ?

# 340

Цитат
Зори, благодаря за описанието, моето "Китайче", си дойде с опътване на китайски...  Твоят уред има ли Rf ?

Има, да. Моята е ето тази :

https://ru.aliexpress.com/item/Mesotherapy-Electroporation-RF-Ra … /32663489291.html

ако не се лъжа е и от същият продавач. Дойде с упътване на руски. Но в коментарите от купувачи рускини също има прикачени снимки на упътвания. А в руският сайт http://irecommend.ru/ има доста ревюта на рускини :

http://irecommend.ru/content/massazher-gezatone-mezoterapiya-lit … ly-gezatone-m9900

# 341
  • София
Полезна информация ! Аз още чакам моята . На 10.11 я поръчах , чрез страница във фейсбук ...

# 342
Аз да се похваля с моята нова покупка. Най-накрая се сдобих с така желаната от мен четка за лице на Vanity Planet.
Дойде с 3 глави, всички от които изключително меки и нежни (1 за дневно почистване, 1 за ексфолиране и 1 силиконова, която мисля че ще ми стане фаворит). След много добрите ревюта, които прочетох се надявам да не остана разочарована.

# 343
  • Горна Оряховица
Зори, безкрайно благодаря, информацията ти е безценна за мен и не само Flowers Rose

# 344
  • Русе
еми не е само съкращаване на мускулите Simple Smile

Механизмът на работа на радиочестотния лифтинг може да се обясни чрез следните 3 фази -> радиочестотата превръща вибрациите в топлина -> електромагнитните вълни предизвикват трептене на водните молекули, това трептене превръща електромагнитната енергия в топлинна енергия -> топлината предизвиква регенерация на колагена, засилване на кръвообръщението, стягане на кожата.
един вид нещо като микровълнова си го представям Trollface
Ели_дечкин, твоят уред какъв е по точно, има ли RF ?
Защо не минаваш контура и има ли добър  ефект след толкова редовни "сеанси" ?

Сори за чаршафа но от тел. зор.

Моята мезо е като на повечето тук.
Получих болка в очната ябълка от придърпването и за това спрях да минавам контура. Ефект - слаб но и аз не съм очаквала чудеса. Аз съм за скалпел ама шубето голям страх и се лъжа с мезото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт