Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 844
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
База и топ ползвам на CND, купувам ги от едно момиче от Пазарджик  (случайно я намерих в олх). Момичето твърди, че са оригинални, даже ми показваше разликите между нейните и китайските.Струват по 10-11 лв.

За тази цена са на 100% китайско менте. Дори в щатите, където цената им е по-ниска, не са толкова евтини. Тук при вносителя са 32 или 37лв. не помня точно.

# 181
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, искам да ви попитам какви боички ползвате, ако си правите печати?

# 182
  • София
Здравейте Simple Smile, искам да ви попитам какви боички ползвате, ако си правите печати?

Аз съм доволна от Конад и Борн Прити.
https://www.aliexpress.com/item/1-Bottle-BORN-PRETTY-15ml-Sweet- … b0f2-5e9089536ccc

# 183
  • София
Момичета, как се ползват лентички за френски маникюр в комбинация с гел лак? Слагам база, телесна основа за френски и трия лепкавия слой. След това слагам лепенката, мажа с бялото (или друг цвят в моя случай) и като махна лепенката всичко се омазва. Ако изпека с лепенка пък после отлепянето е ужас, защото е залепнал втвърден лак за нея...
Скъсах си нервите и накрая се опитах да правя френски на ръка, като резултатът е ужасен. Не мога да направя дъга и всичко ми е просто черти  Tired

Скрит текст:

# 184
Веналисата ми от първи  март пристигна, заедно с много яки стикери!  Party

# 185
  • Варна
Хаха Кам честито  Laughing.  Тия камили ще да са били мнооооого мързеливи.

Адри пробвай да фиксираш с лентичката само няколко секунди. После отлепяш и печеш вече нормално.
 На мен ми харесва френския ти даже мнооооооого ми харесва. Супер веселяшки е.

# 186
 pletka pletka pletka
Скрит текст:

# 187
  • Враца
Ууу, кви перверзни стикери хиххиххихи 😉

И на мен ми харесва френския ти, Адри, а пък тия макарони колко ги искааааам... Ламята Спаска крещи в мен, мухахахах

# 188
  • Пловдив
Колкото пъти си взема лентички за френски маникюр, толкова пъти си късам нервите с тях и се заричам никога повече да не го правя, но си казвам " айййде, за последно" и пак греда  hahaha и така вече има няма 20-30 опита... Най- добре се получава чрез индивидуално изрисуване на всеки нокът, но пък е голяма играчка особено с лява ръка. По клипчетата съм виждала специално изрязани четки за дъгата, но сигурно и с тях се изискват тренировки.

# 189
Аз го правя само с гелова боя. Гъста, покривна, не се разлива, самоизравнява се. Не става дебело в свободния край. Рисувам с тънка четка. Извитите четки са за гелова боя, с тях ставало още по-тънко и лесно, но аз нямам.

# 190
И на мен вчера ми пристигна лампата 9С от голямата промоция в края на март, излезна ми има няма $6, но с това забавяне ми върнаха и парите. В петък си махнах стария лак и до днес не успях да си сложа нов, всички нокти ми се изпочупиха  Sad. За това трябваше нещо светличко да сложа.

Камелия и аз поръчах от тези стикери преди време, но още ги чакам. Изглеждат жестоко.
И макаронските цветове са убийствени.
Страхотни сте  bouquet

# 191
  • на брега на морето
Супер сте всички! Hug
Мария, честита ти нова лампа! Дълго да си я ползваш!  Hug Аз затова си махам лака само като зная, че вечерта мога да си плясна нов. Иначе и аз ще рискувам да ми се изпочупят ноктите. Нелакирана не съм ходила от повече от половин година насам. pletka Последния път ми се зачупи на кутрето от единия край, че и от ниско, ама като го замазах после с база, лак и т.н. и стана бетон. Не ми е мръднал, вече 10 дена. Сега уикенда пак ще се правя, още не съм мислила как. Дойдоха ми 2 нови лака- едно синьо Азуре и един NC-последният е огромно разочарование. Поръчах го жълт- пишеше №096 "брайт иелоу", дойде ми светлозелено Crazy, никакъв помен от жълто. smile3538 Написах им гаден фидбак, ами да се спасяват. Crossing Arms Да си оправят цветовете. И на снимката в алито е жълто. Здраве да е, ама увисвам с жълтото за лятото. Няма и за кога да поръчвам друго, щото няма да сме тук докато се накани да дойде...Може и да си купя някое в Бг, ако ми остане време...хаха Whistling

# 192
От къде в Пловдив мога да си купя ацетон за сваляне на гел лак? Нямам време да си го поръчвам през сайт, а до сега така правих. Благодаря ви.

# 193
От Джъмбо евентуално. Аз съм сваляла лака и със зеления лакочистител на Лили, но трябва повече киснене.

# 194
  • Пловдив
От Джъмбо евентуално. Аз съм сваляла лака и със зеления лакочистител на Лили, но трябва повече киснене.
Аз точно с него си свалям лака.

Общи условия

Активация на акаунт