Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 839
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Аз го свалям с обикновен лакочистител форте, син , с ацетон.

# 196
  • Down south
Има ли разлика между, bonder и обезмаслител? Ползвам ultrabond на SNB вместо обезмаслител,това правилно ли е? Попринцип на шишенцето пише,че обезмаслява нокътя,но реших да се допитам до вас тъй като не съм сигурна Grinning
Да, две различни неща са.

# 197
Аз го свалям с обикновен лакочистител форте, син , с ацетон.
И аз със същия. За 10 минутки и пада, с лаково каре обаче. Там където са стикерите обаче ми създава ядове.

# 198
  • Варна
 Специални благодарности на  ferriy  bouquet Hug Hug. Перфекто организира и достави поръчката от Коди. Мацки имам дава ремувера за кутикули ако някой го иска го давам на цената му в Коди про.

Да похваля извитата им пила. Отдавна не съм попадала на толкова добра. Вече се псувам защо не поръчах 4-5  Laughing. След малко ще се сглася с новите лакове ама първо трябва да сваля геловите бои,което ще е цяло приключение. Определено повече никога няма да се лакирам с тях  #Cussing out.

# 199
И аз много благодаря. Ало някой има излишен бял гел лак на Коди да свирка.

# 200
  • На плажа
Белият лак на коди е уникален,покрива почти перфектно на един слой Peace

# 201
  • София
Белият лак на коди е уникален,покрива почти перфектно на един слой Peace

Така е, но не държи ваденки, което за мен е голям минус Wink

# 202
  • на брега на морето
Аз имам бял лак на WeLen. Страхотен е! Покрива на 1 слой, държи лепенки, много съм доволна! Случайно попаднах на него. Други техни лакове нямам. Simple Smile

# 203
  • Варна
Любимият ми бяло е на Азур. Втори си поръчах,че първия кучето го разля #Cussing out. Покрива на един слой и се самоизравнява колкото и да е странно за китаец  Laughing. Похвалвам и ремуверът за кутикули на Коди. Много е нежен,омекотява и чисти всичко. Смъкна сумати и мизерия,а аз си мислех,че имам поддържани кожички  Joy.

Тотално ме изтресе циганията,а ММ каза,че се вдетинявам  Joy ама......лято е все пак  Joy Joy Joy

Камалия моята мацка във фейса има бяло на Коди драсни и ако си на зор.

# 204
Не,не съм, но да имам. Ще си поръчам на Азур. Сладкото ми огромно кане корсо редовно има пигменти по муцуната  Joy

# 205
Да се похваля - дойдоха ми лаковете на Веналиса за 18 дни. smile3501 newsm44 Продавачът, от който ги поръчах е написал, че доставката е до 60 дни, но ако поръчката е над 5 долара пристигат по-бързо. Наистина е така и много съм доволна, защото поръчах няколко летни цвята + бяло (дано да става за ваденки). Цветовете са страхотни, но ще ги пробвам чак следваща неделя и ако ми харесат като покривност и трайност ще си поръчам още.

# 206
  • Враца
Скрит текст:

Първи опит с Кодито. Дано държи дълго, хахах. Моето бяло също е някакво китайче, даже не си спомням марката каква беше, че не е пред мен, но държи стикери и е покривно от един слой (колкото за стикерите, иначе ако само бяло искам да си оставя трябва да сложа два слоя, за да е по-хубаво.
Принцеска, аз също си поръчах това за кожичките на Коди и е хубаво. Доволна съм и от серума за кутикули на Перфект, пак е нежен, омекотява и сваля всичко, също така не е и скъп. Почти еднакви са ми двата. Simple Smile Маникюра ти е екстра летен. Wink Как свали еловата боя, че последното, което си бях правила беше с гелова биочка и голям зор беше при свалянето.... Издрах си полчката, повече няма да се лакирам на цяла плочка с гел боички.  ooooh!
Радвам се, че всичко е пристигнало безпроблемно при вас, че бая се бях стресирала, представяйки си как подмятат тия малки пликчета из бусовете на Еконт, хахахах

# 207
Да се похваля - дойдоха ми лаковете на Веналиса за 18 дни. smile3501 newsm44 Продавачът, от който ги поръчах е написал, че доставката е до 60 дни, но ако поръчката е над 5 долара пристигат по-бързо. Наистина е така и много съм доволна, защото поръчах няколко летни цвята + бяло (дано да става за ваденки). Цветовете са страхотни, но ще ги пробвам чак следваща неделя и ако ми харесат като покривност и трайност ще си поръчам още.
Аз съм пробвала бялото и държи ваденки, просто после слагаш база и топ. Я дай линк към продавача, моля Simple Smile

# 208
  • Варна
  ferriy геловите боики на 80% ги свалих с пилене. Бях подготвена,че с киснене няма да стане затова мечка страх мен не керамичната фреза на пилата и мнооооого внимантелно. Свалих докато се махна цвета. Добре,че с тая фреза не пари. После накиснах за 5мин. и всичко си падна. В момента френския ми пак е с тях,но отдолу освен лаковото каре има и два пласта основа за френски на ОПИ. Надявам се тоя път да не се налага да пиля  baby_neutral.
 Кодито ако си го направила в система няма да мръдне-гаранция.

Аз да питам от къде да се купя магнит за котешките  newsm78? Моя китаец незнайно защо не им действа на Кодитата и си останах без котешки маникюр  Sick Joy

# 209

Общи условия

Активация на акаунт