Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 840
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Никога не пиля даже ако има грапаво полирам. Вчера след тегавото сваляне полирах.
На кое казвате пилене, на кое полиране, че се обърках  newsm78 С какво полираш?

# 166
  • Пловдив
И на мен ми е странно, но вече с втори лак ми се случва и то още първите дни. Единственото ми обяснение е , че е от лака. Иначе държи, не се люпи, но стои като напукан на чертички. А топа ми е от новите. Първо си мислех, че е от топа на Коди, но сега пак ми се случви Sad

# 167
  • София
Момичета, без да искам съм дублирала едно отровно, бонбонено розово на Лечат, ако някой го иска да ми пише, ще дам запечатаното.

Комплект от гел и лак.

Гел лака, пада на люспа, ако не е добре изпечен или плочката не е обезмаслена добре.

# 168
Здравейте момичета,моля ви дайте съвет.База и топ на M&V,Canni или на elite99?

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 11:48 от Peettqq

# 169
  • Перник
Здравейте! Simple Smile пак нахлувам с въпрос - с какво си чистите кожичките? Не искам да ги режа, че след два дни ми стават едни рошави и гадни. Четох за някаква течност, която ги разтваря, но не знам как се казва.
Благодаря предварително!

# 170
Здравейте, момичета, да питам и аз нещо - когато се ползва отлепяща база слага ли се и базата на гел лака  newsm78 ? Не съм ползвала досега такава база, а в интернет има противоречива информация  Confused

Бихте ли ми препоръчали и добра отлепяща база -  хвалят OPI, UNT, Essence, ама като не съм ползвала и не знам коя да избера. 

# 171
Да похваля накрайника на Pro bits за кожички с диамантено покритие- изпилих всичко, няма нужда от рязане. Като руски мастър 😂😂😂😂😂😂. Струва 26лв.

# 172
  • Варна
Здравейте, момичета, да питам и аз нещо - когато се ползва отлепяща база слага ли се и базата на гел лака  newsm78 ? Не съм ползвала досега такава база, а в интернет има противоречива информация  Confused

Бихте ли ми препоръчали и добра отлепяща база -  хвалят OPI, UNT, Essence, ама като не съм ползвала и не знам коя да избера. 

В предната тема Невена и Над надълго и на широко коментираха отлепящите бази. И да отлепящата се слага под тая за гел лак. Няма как да направиш последния без нея.

# 173
Здравейте! Simple Smile пак нахлувам с въпрос - с какво си чистите кожичките? Не искам да ги режа, че след два дни ми стават едни рошави и гадни. Четох за някаква течност, която ги разтваря, но не знам как се казва.
Благодаря предварително!
Аз използвам гел за премахване на кожички на Блускай. Струва 5.80лв. Харесва ми как почиства кожичките и е икономичен  Wink

# 174
Здравейте, знаете ли дали ще се получи издържлив маникюр с база опи и другото блускай? На опи базата се сваля супер лесно. След накисването всичко е отлепено.
Имам притеснения , че някой път може да не съм махнала хубаво базата от нокътя на блускай и да взема да лакирам наново. Няма да се получи траен маникюр , нали Simple Smile

# 175
  • Варна
 Ако по принцип ти е траен маникюрът с ОПИ не виждам проблем да си ползваш тая база. Имам я,харевам я и да сваля се перфектно,но на моите нокти си се сваля когато сама си реши  Laughing даже и с тяхната система.
  Това с ненапълно махнатата база не е проблем за здравината на маникюра.Рускините дори използват твърдите бази за моделиране на ноктите. Каквото се махне махне,изпиляват цвета ако е останало,нанасят нов слой база и действат. И аз взех да не се вживявам в махането.

На кое казвате пилене, на кое полиране, че се обърках  newsm78 С какво полираш?

Полирам с финиш пила,която прави нокътя лъскав. Нямам идея какъв номер е ама е гладка като велур.

# 176
Има ли разлика между, bonder и обезмаслител? Ползвам ultrabond на SNB вместо обезмаслител,това правилно ли е? Попринцип на шишенцето пише,че обезмаслява нокътя,но реших да се допитам до вас тъй като не съм сигурна Grinning

# 177
# 178
  • София
А имате ли представа защо, въпреки лаковото каре, след махане на всичко, плочката остава грапава, сякаш има засъхнало лепило по нея? Мислех, че поне там където е било лаковото каре, нокътят ще бъде гладък. Според вас какво е това - непочистена база, проникнала под карето или наранена плочка? Нещата се пооправят като полирам, но все пак....

# 179
Благодарение на Вашите съвети, и аз си правя сама гел лак. Дано не прозвучи като реклама, но на някой може да му е от полза. База и топ ползвам на CND, купувам ги от едно момиче от Пазарджик  (случайно я намерих в олх). Момичето твърди, че са оригинални, даже ми показваше разликите между нейните и китайските. Не слагам лаково каре, при махане стоя 10 мин с фолио и ацетон. Махат се супер лесно, нокътят си е супер. И не мърдат, докато не ги махна (7-8 дни, че ми омръзват). Ако някой желае мога да дам координати. Струват по 10-11 лв. Иначе цветовете ми са на Елит99, лампата - Sunuv 36 вата.
Искам да попитам как слагате ваденките на цял нокът, че ми се иска да пробвам Thinking

Общи условия

Активация на акаунт