Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 798
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Някой да има инфо за гел лакове LUNAIL, качество....... цена?
За първи път ги чувам  newsm78
Анелия Демирева е официален представител, Плга дето ни продава Коди също ги предлага. Към 15лв са, руски, предполагам много качествени

# 301
Здравейте момичета, не съм от пишещите редовно, но чета и се вихрят у дома. Искам да пусна поръчка от Коди про, от къде взимате кодовете за намаление? Много ще съм благодарна, ако някой ме насочи! В пощите ли ги получавате, или някъде из фейса?

# 302
  • Paris, France
Ох писах, писах и какво натиснах, всичко се изтри.

Камалия, много ти благодаря, но никой у дома не ме допуска до нормален компютър хахаха. Ще пробвам като се поукопитя и имам време.
На лунейлз са ок лаковете. Хубави меки равни четки, средна гъстота и пигмент. Матовия топ е наистина матов а не сатен. Рускините се оплакват, че посивявал, но те май всички матови топове са така. Каучуковата база е средна гъстота, но тече и не успях да направя бомбенце с нея. Коди била по-гъста, но не я познавам за да сравня. База и цвят изпекох за 30-40 сек и в това отношение бие елит99 и ндед. Обикновения топ пари в 48в комбинирана, останалото не. Предпочитам елит и ндед защото са по-редки, по-твърди и много по-евтини хихи.
Амини, моделът на лампата отразява черупката. Лампи, вентилатори, сенсори, дъна са си екстри и са в зависимост от поръчаното. Като кола - купуваш даден модел, но климатик, асистирано кормуване, кожена дамаска итн са екстри.

Казвайте какво да добавям. Че току що на лични ме питаха метално дъно става ли за педикюр или трябва да е пластмасово и таман да тегля една....  се сетих, че не сме писали, че дъната се свалят чрез издърпване или отделяне Wink. Още не съм отговорила. Мислех си за линкове към изпитани продавачи, сравнително видео от ютюб, но някой друг трябва да намери и постне линковете.
Да препоръчаме да не се пести от лампа, че вече са достатъчно евтини? Казвайте, хайде!

# 303
Аз бих се радвала много на информация за евентуалнитв проблеми-гъбички, отлепяне на плочката и алергични реакции.
Другото, което ми е интересно е апаратния маникюр. 
И последно- ти мастър ли си, че си толкова компетентна, за първи път виждам ( онлайн), толкова знаещ и разбиращ човек, а познавам доста маникюристка.
Моите адмирации и едно огромно благодаря!

# 304
  • Варна
 Не познавам маникюрист който би обяснил толкова обстойно дори да е навътре в материята.Обикновено не отговарят или ги хващам в откровена некомпетентност. Същия проблем имам и с фризьорите. Направо е обидно да отидеш при професионалист,да поискаш съвет и насреща да ти дрънкат пълни недомислици.

Чета Невена от доста време,върнах се и в стари теми и обикновено говори за собствените си нокти  Laughing. Аз залагам,че е просто фен,но невероятно грамотен и компетентен. Hug Hug bouquet

# 305
  • FR
Невена, аз ползвам този сайт за качване на снимки https://imgbb.com
Натискаш Start uploading. После избираш да потърсиш снимка от твоите документи. След това влизаш в галерията ти и натискаш върху снимката, която искаш. Натискаш зеления бутон Upload и чакаш. Като завърши качването от долу под снимката има падащо меню. Отваряш и маркираш на предпоследното кръгче - BBCode full linked. Накрая копираш линка от долу и даваш пейст тук в сайта на бг мама. Ще ти излезне директно картинката. Линка изглежда ето така, без звездичките ****, които сложих, за да не излезе снимката:
[***url=https://---shortener8712-jZh0JQ][img width=338 height=600]http://https***://preview.---shortener8712-cEt7yQ/20170624_152551.jpg[/img***][/url]

# 306
  • Враца
Турнах я и аз в кошницата.  Според теб дали ще е добре за нашие смотани нокти (моите са досущ като твоите по описанията ти - нищо не държат освен сега Коди-то)? А тази база кога се слага? Тя пак е УВ, значи се пече и я слагам под кодито сигурно, но правя ли лаково каре в този случай?

Невена, на мен би ми било интересно също за апаратния маникр и за ел. пилите като цяло. Аз сега съм по майчинство, но само да свърши искам да си го превърна това в професия и никак няма да ми е излишно да попия от твоя опит. Благодаря ти! :*

# 307
  • на брега на морето
Аз пък залагам, че Невена е химик по професия, или нещо подобно. Peace Hug

# 308
Да пробвам и аз една снимка по разяснението по-горе 😊
Скрит текст:
Лаковете са Quickgel, някой питаше за тях. Аз ги одобрих спрямо издръжливост и сваляне, а и за цената си /особено на намаления/ са идеални. Предпочитам ги пред Кани и Веналиса 😉

Последна редакция: нд, 25 юни 2017, 23:29 от Desi Vl

# 309
  • София
Мерси, аз питах за quickgel Hug
Много хубав маникюр.

# 310
Лаковете са Quickgel, някой питаше за тях. Аз ги удобрих спрямо издръжливост и сваляне, а и за цената си /особено на намаления/ са идеални. Предпочитам ги пред Кани и Веналиса 😉

Аз не им одобрих четката (някак дебела ми се струва) и покривността, за другото още нищо не мога да кажа.

# 311
  • София
Я да пробвам и аз.......

upload image on internet

Ехаааа, стана. Благодаря ти, RENITA !

# 312
  • FR
За нищо, радвам се, че съм помогнала. Много хубаво е станало.

# 313
  • София
Благодаря:)

# 314
На мен ми изгоряха ув крушките от 9 волта, искам да ги сменя, видях че има такива лед (макар че са по-скъпи).Ако купя такива и четирите ли трябва да са лед? Или някои може да са ув?

Общи условия

Активация на акаунт