Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 816
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Доколкото си спомням може 2х2.
Така ще ти стане комбинирана

# 316
 Възможна ли е появата на дисхидроза месеци след лакиране с геллакове? Имала съм я и преди, минавала е от самосебе си. От 2-3 месеца се лакирам с геллак и съм нямала проблеми Thinking

# 317
  • Враца
Възможна ли е появата на дисхидроза месеци след лакиране с геллакове? Имала съм я и преди, минавала е от самосебе си. От 2-3 месеца се лакирам с геллак и съм нямала проблеми Thinking
Не съм запозната с тази диагноза. В какво се изразяват оплакванията?

За лампата може 2х2 и ще е комбинирана.

Препоръчайте ми четки за рисуване (детайлни). Имам накакви най-различни от комплекти и са голям ш*т. Нищо не ми се получава с тях.

Невена, намини да кажеш как слагаш и как сваляш стъпка по стъпка лака с белеща се база.

# 318
Блускай имат много хубава тънка четка

# 319
Извинявам се че пиша пак за моите крушки  Embarassed, но някой поръчвал ли е от български сайт ув или лед крушки да не стрелям напосоки?

# 320
  • Варна
 Сдобих се с микрогела на Коди ама ноктите ми са лакирани  Laughing и за да не съм капо ги намазах отдолу.  Joy. В събота живот и здраве ще сваля лака и мисля да походя няколко дни по тоя микрогел. Бая им разказах играта на горкичките нокти с това лакиране с гелови бои  Confused

# 321
  • Враца
Аз пък си поръчах четирите най-малки номера от тези четки.
http://m.ebay.com/itm/KOLINSKY-SABLE-PROFESSIONAL-PAINT-BRUSHES- … 1b2%257Ciid%253A2
Надявам се да не съжалявам. Гледах един руснак маникюрист рисува с такива затова си ги поръчах. Някой знае ли колко време е доставката от и-бей до БГ?

# 322
  • София
Аз пък си поръчах четирите най-малки номера от тези четки.
http://m.ebay.com/itm/KOLINSKY-SABLE-PROFESSIONAL-PAINT-BRUSHES- … 1b2%257Ciid%253A2
Надявам се да не съжалявам. Гледах един руснак маникюрист рисува с такива затова си ги поръчах. Някой знае ли колко време е доставката от и-бей до БГ?

В ебей, има хиляди търговци изпращащи стоките си от различни места с различни пощенски услуги. Тези гледам са от Русия, а руските пощи са непредсказуеми Wink

# 323
  • на брега на морето
Аз вече няколко пъти поръчвам от руснаци в ибей и ми идват много бързо нещата. Но аз съм в Норвегия и то Русия ей къдей. Simple Smile

# 324
  • Paris, France
По принцип е възможна, тъй като става дума за силна имунна реакция. Но, според мене, това е случайно съвпадение. Спри гел-лака докато се пооправиш и през това време мини на противохистаминна диета. Изследвай се за всичко що предизвиква дисходроза¡! На бас, че матраците и възглавниците, на които спите не са с непропускащо акарии покритие. Купи гумирани покривала за дюшека и ватирани за възглавниците! Изпери всички юргани и възглавници веднъж със студена вода и втори път на 60°ц минимум и със ваниш или друга безхлорна белина за перална! Потърси и добавки за алергии! Спре ли дразнението от акариите и излекуваш ли си разните хеликобактери пилори и подобни дисхидрозата е изчезнала. После само остава да си коригираш витаминния статус и готово. Няма да се появи от нищо ако имуммата ти система е в кондиция, гарантирам.
Yanicat, с 2 лед крушки и 2 нормални нищо не става. Нито е бърза за лед продукти, нито пече ув геловете. Сигурна ли си, че лампата не е изгоряла? Да не купиш крушките и да се окаже, че лампата не работи. Изгаряла ми е крушка, не 4 наведнъж? Моят съвет е да купиш от али 4 комбинирани крушки ако много държиш на лампата. Около 22 евра са. Поне излъчват отвсякъде и лед и ув. Аз бих дала 3€ отгоре и бих си купила за 25€ една сън1  от али и ще ти е мирна главата. По-мощна е от комбинираните крушки и има сенсор и бутони за 5, 30 и 60 сек. Имам лед крушки, комбинирани крушки и сън1. От лед крушките съм доволна, но само ако са 4 и само за лед продукти. А, и да са от тези с квадратни лампички, че има едни с по 2 лампи на ред които за нищо ме стават. Ако искаш да потърся номера на модела?

Камалия, ти пък, мастер! Аз не мога един печат да направя нито ваденка да залепя. Принцесата позна, фен съм и помеже съм със скапанотени нокти и нищо не ми държи се пообучих хаха. Иначе, понеже знам английски и руски минавам за кварталния експерт по нокто-продукция. Даже маникюристките наоколо се консултират с мене за лампи, марки, нови техники, имена на евтинджоси на английски итн. На мене ми е мечта да се занимавам с нокти, ама надали. Стара съм вече.
Мели, не съм химик, но се интересувам и съм любознателна. Ставам, че имам работа, след малко пак.

# 325
Уаууу! Невена,страхотна си! Много ти благодаря! Сигурно е съвпадение. Започнах работа, украсявам си класната стая и по цял ден се ровя в склада, режа, лепя с какво ли не...

# 326
Здравейте, пристигна ми белещата се база от Али(http://s.aliexpress.com/RBJZ3E7N). Как се работи с нея? Първо нормална база и после тази или обратното?

# 327
Нова циганийка от мен. Взех си кроко лак от али, който се напуква. Обаче- изсъхва, не се изпича. И като изсъхне пада сам- изронва се. На него пише, че е ув/лед. Идеи?
Скрит текст:

# 328
Уау, Камалия все хубави циганийки спретваш

# 329
  • Враца
Еее, Кам, много е готино. А кроко лака пробва ли да го печеш? А ако сложиш топ? Губи ли се ефекта? Нямам идея, защото никога не съм се лакирала с такива.
И на мен ми е интеретно как се работи с белещата база, но Невена не каза като се появи, явно не е имала време да обясни стъпка по стъпка. На мен ми е интересно и как точно се маха.

Общи условия

Активация на акаунт