Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 160
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
 Оправих линка извинявам се  Hug. И при мен беше същата работа. Незнайно защо лакът се отлюспваше откъм свободния край когато той си реши. Случвало се е и още на втория ден  #Cussing out. Беше ми писнало все да поправям. Коди ми реши проблема.

# 691
При мен ако се отлюспи е на показалеца, отдавам го на лошо запечатване, а и доста често изчоплям несъзнателно запечатката.
Как го поправяте, кърпенето не ми се получава, сваля се лака и се поставя нов нали?

# 692
  • Варна
[

Зависи ако е малко отлюпеното му играя една пила да се подравни отгоре плочката и после фрешер ултраббонд и база само на мястото. Плясвам цветен лак,пак база и топ. Това го правя ако ме мързи да свалям цялото покритие и става. На шантавата ми комшийка и правих подобна поправка преди две седмици и не е мръднало. Тя е от тия дето носят гел лак по месец и половина. Олющен не олющен не и дреме. #Crazy

# 693
Аз сега поправих с обикновен лак от същия цвят, явно обаче подравняването ми липсва Simple Smile поне от самолет не личи.Мразя олющени лакове, не знам как не ги дразни някои хора, ходят с наполовина паднал маникюр.

# 694
  • Варна
 С обикновен лак на другия ден е обелено. Ако е спешно и трябва да бързам става,но в противен случай е безсмислено.

# 695
  • Бургас
Какъв 3Д гел ползвате за миди и други релефни декорации?  (Марка, линк...)

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 18:24 от sunny-n

# 696
С обикновен лак на другия ден е обелено. Ако е спешно и трябва да бързам става,но в противен случай е безсмислено.

Не е обелено, защото отгоре слагам гел топ.

# 697
  • София
Здравейте момичета,
Извинявайте че така нахълтвам в темата ви, имате доста за четене назад, и не само в тази тема Simple Smile
От няколко години вече се правя с гел лак - Шилак и Гелиш последните месеци.
Вече стигнах етапа, че искам да си взема система и да се правя с нас. Имам УВ лампа, като мисля на черния петък да следя на ЛЕД.
Бих искала да ви питам дали някоя от вас е използвала Еми нейлс http://www.emmi-nail.bg/. Цените им са много достъпни в сравнение на Гелиш и Шилак, и ме интересува дали издържат поне 2 седмици (не ми е мазна нокътната плочка, по-скоро е тънка). И дали като се свали лака нокътя е запазен. Знам че зависи от свалянето, но все пак Simple Smile

Другите, за които искам да попитам е Блускай. Има ли ползващи и какви си ви отзивите.
Няма да се разсърдя ако ме препратите някъде назад да чета. Сигурно има много питащи като мен, но благодаря предварително на всички отзовали се Flowers Cherry Blossom

# 698
    Какъв 3Д гел ползвате за миди и други релефни декорации?  (Марка, линк...)

Аз правя с този  3d  гел

Поръчах го от тук https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1883344798600565& … =1722785564656490

# 699
    Деси, много е хубава мидичката. Сега ако кажеш и как я направи. Някой скоро беше обяснявал, ама забравих вече пък не ми се рови назад сега. Simple Smile

Благодаря и аз си я харесах😊
    Правя я на бяла основа без лепкав слой, за да не се разливат контурите. Слагам много тънки линии, пеквам по 10сек, повтарям и така докато релефа не ми хареса -обикновено 3 пъти. Изпичам хубаво и после топ

Prinzesata  благодаря за съветите. Сипах от белия бруклин в шишенце от стария лак за печати, който беше посгъстен.
     Стана по-добре

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 22:53 от Desi Vl

# 700
    Desi Vl този 5603 3d гел  кой цвят е?Гледам ,че има черен,златист,бял.Отгоре може да се лакира с лак или....въобще не ми е ясно.

Поръчах си тази  https://www.aliexpress.com/item/AZURE-BEAUTY-48W-UV-LED-Lamp-Nai … 042311.0.0.vXHBFK      лампа обаче сега гледам на обявата ,че щепсела е някакъв странен за мен.Нещо допълнително ли се купува?Да не е да дойде и тепърва да търся разни други нещица.

# 701
    • Down south
    Това, което виждаш на снимката е щепсел за 110, поглефнах описанието и пише,  че се предлага и 110, и 220, вероятно взавосимост от къде идва поръчката.
    При теб, ако си в България ще дойде с различен щепсел (надявам се)

# 702
    Daylily благодаря!
    Има ли някъде реалните цветове на Коди ?Дотук каквото съм прочела в темата се обсъждат като,че ли базите ,топовете ,но не и цветовете.Та се чудя дали да пробвам нещо от тях.
    Кой е топа на Коди без лепкав слой?Не мога да се ориентирам в сайта...да не взема да объркам.
    Благодарение на блога на принцесата се оправих с другите неща на Коди.Принцеса Kissing Heart

Последна редакция: пн, 07 авг 2017, 17:31 от valshebna

# 703
    • Варна
     Деси драсни за всеки случай на китаеца,че искаш евро щепсъл,че са малко като роботчета  Laughing

valshebna https://kodi.pro/gel-polish/rubber-top/no%20sticky ето го топа без лепкав слой. Ще му сложа и на него фото в статията  Laughing.

Той тоя блог е създаден от зор  Joy щот горката Невена и идваше да си счупи монитора   Laughing Laughing Laughing. Пише пише цяла вечер за нещо и на другия ден бам същия въпрос и хайде пак от начало  Laughing. Така е лесно,някой пита и получава  линк с цялото инфо.  

Реалните цветове на Коди     https://www.youtube.com/watch?v=wMD_ovTe4tM&list=PLzOOBAmg4F … NHi0FqPHHu7MvHYsZ
     заповядай и приятно гледане. Само да не заспиш,че аз три пъти го направих докато я гледах тая заспа дето ги представя  Joy

Последна редакция: пн, 07 авг 2017, 18:20 от prinzesata

# 704
    Desi Vl този 5603 3d гел  кой цвят е?Гледам ,че има черен,златист,бял.Отгоре може да се лакира с лак или....въобще не ми е ясно.

Взех си бяло. Мисля, че може да се лакира отгоре с друг цвят, аз слагам само топ, но при друга декорация защо не 😉

Общи условия

Активация на акаунт