Откраднат живот - тема 19

• 74 838
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Diavolo,  много точно казано!!! Безумно тъп финал ooooh!

# 46
  • ГО
Аз си мислех, че ще катастрофира бащата на Коко и така той ще бъде осиновен от Магда, ама пък неговата смърт не е "достойна" за финал. Не подозирах, че ще гътнат Камбуров - щеше ми се да си имат щастливи мигове с Кръстева и занапред.

# 47
Никое заглавие не им се върза - нито за откраднатия живот, нито за възмездието. Ако има нов сезон, ще гледаме боричкания за власт и далаверите им.
Милошев да инвестира най-вече в сценариен екип!

# 48
  • Бургас
Роклята на Хинова беше страхотна!

# 49
  • София
Сигурно ше повторя някого, прехвърлям си мнението от друго място.

Супер тъп финал, как можаха да им съсипят сватбения ден, като се гътнат и двамата дъртаци? За кого е възмездието, дето цял сезон го чакахме? Много гадна сцена със сестрата зомби. И страшни глупаци са наште сами да пуснат такъв спойлер за катастрофата в деня на "грандиозния" финал, егати финала... Извинете!

А това раздразнено дете, облечено с якенце и шапка, баш като за сватба, как се мяташе милото, понеже го разнасят чужди хора напред-назад... Да го бяха успокоили преди да снимат, няма такава претупана сцена, супер непрофесионално... Tired

# 50
Попрекалиха с драматизма, един нормален, недокоснат от нещастия поне да бяха оставили.

# 51
Изобщо не ми хареса така хваления за уникален финал на сезона.
1.Идват кумовете нагласени при младоженците, пък те по размъкнати анцузи все едно няма да има сватба. Кой и кога направи грима и косата на Наталия хич не ми стана ясно.
2.Никой нормален според мен родител не купува кола на младоженците в деня на сватбата и по време на гражданския и църковния ритуал , колкото и бързо да си е мислел, че ще стане това.
3. Бащата на Коко го остави на Магда с 39.5 температура.
Има и още недомислици.

# 52
  • Бургас
Всичко беше скалъпено набързо,от главата за краката. Претупана работа. Изложиха се страшно много с тази последна серия.

# 53
Имам чувството че сценария за финала е скалъпен макс за 2-3 часа  Tired
Много драматизъм, много нещо  ooooh!

Според мен Генадиев няма да го бастисат, ще го съживят (дали инвалид, дали в кома и пр)
То много лесно да умреш, възмездие може да има и когато живееш за да страдаш, когато собствената ти съвест те довърши (макар че при него както е видно съвест очевадно липсва).

# 54
Роклята на Хинова беше страхотна!

И на мен много ми допадна, но и Вилито както винаги беше стилна.

# 55
  • Бургас
Ммм,Вили не ми хареса. Тази пластмаса по роклето й,никак не ми хареса.

# 56
На мене не ми хареса роклята на Стилянова, изглеждаше като бременна.
Смешно ми стана изказването на Пеци, като отивха да оперират момичето - сега ще се развали чудната прическа н мама. Joy А прическата беше чудна, не ще и дума, като за плаж. hahaha Актрисата е хиляди пъти по-хубава с пусната коса, какво ѝ връзват косата (като не е на работа имам предвид).

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 12:08 от Ензим

# 57
И на мен не ми хареса роклята на Стилянова. Не знам дали от кройката, но наистина изглеждаше като бременна. А и с този десен на фламингота не беше никак подходяща за сватба. Не ми хареса и роклята на сестра Жекова - беше като дълга тениска, купена за 10 лева от някой битпазар. А костюмът, приготвен за Коко беше поне с три размера по-малък.

# 58
  • Другата България
С противоречиви чувства съм аз. От една страна ми е мъчно, че свърши - свикнах със сериала и ще ми липсва, въпреки недоглежданиците и противоречията. От друга ми е малко мъчно за Генадиев - аз противно на всички смятам, че няма да оживее, както и Камбуров. "Щастието - това е да можеш да надхитриш съдбата - ако можеш". Това му бяха последните мисли и смятам, че умря щастлив - всички му простиха, Жени му каза, че го обича, Калин се жени....От трета страна - много ме е яд за точно такъв финал. Ама много. Добре де, ак знаеш, че синът ти се жени, в деня на сватбата ли ще отидеш да купуваш кола? И ще пропуснеш всички важни моменти - церемония в черква, в гражданско-заради една кола, която може да се вземе във всеки един момент ПРЕДИ това? Много тъпо, явно това е било заради катастрофата, която трябваше да се случи. Това не ми хареса.
Иначе хепи енд за всички, с изключение на Кръстева - с Камбуров ми харесваха като двойка, определено.
Познах иначе, че Янко няма да присъства на сватбата.

# 59
  • София
Финал като финал, силно се надявам (т.е. съм почти сигурна), че този път ще ни спестят възкресението. Така или иначе и двата образа вече се изчерпаха, няма какво да ни покажат.
Не знам дали се е коментирало липсата на част от сцените от промото. Едната беше, когато Вяра и Борис питаха "кой е този?" и Галя им отговори, че е човекът, заради когото са в болницата. А имаше и една сцена, в която Виолета разцелува Александър, когато се появи на сватбата.

Общи условия

Активация на акаунт