Откраднат живот - тема 19

• 75 236
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Искам да следя бг сериал, но всеки път ме разочароват. Актьорите са добри, но сценария е безумен просто...

# 76
  • София
на мен ми харесва, че случките са близки до истинския живот
актьорите играят като в театъра, дървено, рецитират. Калин и Наталия - фаворити

# 77
Появата на Ана в този страшен вид не ми хареса. Щеше да е ок да се появи щастлива и усмихната и да изобрази сърце или нещо друго там, но така беше супер нелогично.
Според мен и Камбуров и Генадиев са мъртви, за втория може и да има някаква вратичка да го съживят, но Камбуров едва ли.
Сцените с Пешката бяха много кофти, очаквах, че ще има някакъв смисъл в това, че плаче, примерно да се успокои щом види Галя и Захариев заедно... по-добре да не го бяха снимали, отколкото така да го премятат детенцето.
Появата на Алекс ми хареса, но защо не споменаха нищо за Биляна, да бяха казали поне, че не може да пътува и т.н.

# 78
Аз си мислих пък, че Мазов взима плачещия Пешко и като го дава на Хинова, тя успява да го успокои, съответно Мазов ѝ казва нещо от сорта на: виж, децата те обичат, ще бъдеш добра майка, ще бъда до теб и ще си имаме и ние...нещо такова.
А те само го размятаха, детето реве...

# 79
  • There I was on a July morning
И на мен ми дожаля за ревящото детенце.  Sad Явно не са могли да го успокоят по време на снимките, можеха да ни спестят сцените с него.

# 80
Наталия нещо хич не ми харесва. Играе добре, но има нещо в нея, което дразни, може би самата и роля е такава, нагла изглежда и простовата.
И Кръстева не играе добре, като започне да ги вади едни тоналности, все едно проповядва.
А майката на Наталия е просто отвратителна, е няма толкова некадърна актриса.
И Галето е толкова лигава и глуповата, въобще не може да се държи като лекарка.

Моите фаворите как играят са Мазов, Добрева, Тасев, Генадиев, Калин, Виолета и доцент Захариев, сестра Жекова и санитаря се справят много добре, забравям че са актьори.

# 81
  • Варна
Наталия нещо хич не ми харесва. Играе добре, но има нещо в нея, което дразни, може би самата и роля е такава, нагла изглежда и простовата.
И Кръстева не играе добре, като започне да ги вади едни тоналности, все едно проповядва.
А майката на Наталия е просто отвратителна, е няма толкова некадърна актриса.
И Галето е толкова лигава и глуповата, въобще не може да се държи като лекарка.

Моите фаворите как играят са Мазов, Добрева, Тасев, Генадиев, Калин, Виолета и доцент Захариев, сестра Жекова и санитаря се справят много добре, забравям че са актьори.

Почти съм съгласна но без това за Наталка тя (самата) и ролята която играе за мен се справя чудесно нито е нагла  нито е нахална, даже е много възпитана и добре изразяваща се... Мое мнение иначе другите покрай нея биват Simple Smile

# 82
И аз за Наталия не съм съгласна, в първите епизоди докато налиташе на Сашко не я харесвах, после ми стана един от любимите образи.
За Добрева също не мога да се съглася, има вид на ученичка, която не си е написала домашните, а не коремен хирург. То дори и в сценария го включиха това, както се видя пациентите й нямат доверие.

# 83
Аз пък не съм съгласен че Тасев играел добре. Според мен само присъства. Никаква емоция, изразителност, дикция... В по-горния списък на негово място трябваше да се спомене Врабчев.

# 84
  • Mediterraneo
Аз пък съм доволна от финала, съвсем в стил Анатомията.

# 85
  • Бургас
Харесвам сериала, но финалът ме разочарова. Аз възмездие не видях. Не и в този сезон. За Генадиев сезонът приключи с прошка и обяснение в любов от Жени.
Подразниха ме и няколко неща в серията.
Коко болен с 39 градуса, а Магда ще го води на сватба. А уж медицинска сестра. Ми не е нужно много да се сетиш, че дете с температура е по-добре да лежи, а не да се мъкне по сватби. Да не говорим, че костюмът му беше поне два номера по-малък. Добре, че измислиха да го приемат в болницата.
Купуването на колата точно в деня на сватбата беше голяма глупост. Автомобилът спокойно можеше да бъде купен ден или два по-рано, а в деня на сватбата да бъде взет от магазина. Понеже прочетох коментар, че забавянето при покупката  било непредвидено, ами в този случай Генадиев можеше да откаже покупката в този ден и да я направи на следващия. Присъствието му на сватбата е по-важно от какъвто и да било подарък.
Разбирам, че всичко беше заради планираната катастрофа, но за мен по-реалистично щеше да е да бърза след като е имал спешен случай (какъвто имаше, но той пак го пробута на друг).
Ревящият Пешко беше жална гледка. И аз мислех, че идеята е Хинова да го успокои и Мазов да и каже, че ще е чудесна майка. Иначе каква беше идеята да го гледаме как се мъчи детенцето не знам.
И последно появата на Ана. Направих асоциация с Анатомията на Грей. Там виденията в будно състояние бяха признак за тумор в мозъка. Надявам се тук идеята да е била друга, но на мен това ми светна веднага.

Стана ми мъчно за Камбуров. Признавам си, сцената с него ме развълнува.
Появата на Алекс не беше кой знае какво. И аз първоначално си помислих, че си е оправил зъбите, но после се видяха, че са си същите. Явно зависи как го снимат, в някои кадри не се забелязват толкова.

# 86
  • София
Въобще гласа му чу ли се на Александър?

# 87
  • София
Може би е оправил само предните 4, но пролуките между другите зъби си стояха.
За мен сцената с Коко беше показателна най-вече, че голямата любов на бащата му не включва такива прозаични битовизми като това - да заведе детето на лекар. Наприказва простотиите на Жекова, пък после се сети да я търси.
Стилянова я бяха окепазили с тази рокля, язък за хубавата жена.
Добрева - сякаш косата й беше побеляла в корените или имаше някакъв спрей, никаква прическа на 3-те косъма и дънково якенце.
Подразни ме израза - да надхитриш съдбата, защото в случая Генадиев изгради своето щастие върху чуждото нещастие. А Жени как си го заобича отново... може би й се ставаше министерша
Можеха да разгърнат повече случки и хора, Янко никакъв не го споменаха ни единият, ни другият син. А всъщност той е най-потърпевш, поне съдбата да го беше утешила малко...

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 19:02 от Cuckoo

# 88
Можеха зрелищно да го гътнат и него, но не го удостоиха дори с това

# 89
  • София
Можеха зрелищно да го гътнат и него, но не го удостоиха дори с това
Ааа, сетих се, Калин спомена, че ще го посетят. Но да го канят - не стана дума, ще им загрози лекарската сватба.

Общи условия

Активация на акаунт