Откраднат живот - тема 19

• 74 908
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Не! Ето тази - Карамазов

# 436
  • София
Е, той сега се снима в новия сериал на Нова, не може да огрее навсякъде.  Laughing

# 437
Винаги двама, винаги Wink

# 438
  • София
Има Nova Play , ако някой страда за сериала  Joy
Аз този сезон  вероятно ще го следя само  от тук  Peace
Е как ли па не виснах пред компа и сериал да гледам.  ooooh!
А, защо, там няма реклами, пускам си го на телефона когато и където искам. И вероятността децата да се навъртат край мен и да разпитват кой кой беше, е по-малка. Stuck Out Tongue

# 439
Винаги двама, винаги Wink
newsm12 Какво значи това , да не са с "евроатлантически" ценности и ориентация ?

# 440
Има ново промо, което изглежда доста интересно.. изглежда ми като Калин да е изкушен от Романова. Наталия бременна. Гинеколога да си губи ртксо, мазов да остава вдовец, Луиза Григорова си прерязва вените. Но аз само го гадая така. Не мога да сложа линк към промото , има го във фейса на сериала.

# 441
  • Варна
И аз го видях доста е заинтригуващо.. Вергов май ще е новия шеф на болницата и всички ще се опитат да го '' впечатлят'' като си покажат магарийте... Интересно ще е с Вергов ще имат успех и повече развитие

# 442
  • There I was on a July morning
Гледах и аз промото. Малко зловещо ми се струва, но каквото такова - след 10 дни ще видим какво са сътворили сценаристите.
В края на трейлъра - Виолета се намърда на директорския стол, а Вергов отпраши с мотора. Flushed

Последна редакция: нд, 03 сеп 2017, 10:55 от Скубиду

# 443
  • Разпиляна във въображението
Романова се слага на Калин  Sick

# 444
  • There I was on a July morning
Е, нали споменавахме по-назад в темата, че може да пресъздадат историята на Макрон - и ето. Отчитам и факта, че понякога трейлърите са подвеждащи, затова засега ще се въздържа от коментар.

# 445
Прекалено често промото е подвеждащо точно защото накъсаните части от сцени са извадени от контекст и могат да се тълкуват многозначно. Ще трябва да се чака.

# 446
  • Mediterraneo
Факт е, че събудиха интерес промотата. Хич и не искам да ги гадая. Нямам търпение да започне, нищо, че се бях отчаяла на няколко пъти от предния сезон.

# 447
Това , че ги гадаем не пречи. Все пак тепърва ще видим кое как е. Но са направени наистина доста заинтригуващи промотата

# 448
  • тук, на мястото си

Забелязвате ли, че в промото има неща които сме коментирали?
Наталия бременна,  Мазов с бебе,  Виолета на шефския стол,  всичко  май все около бебета се завърта.

# 449
Заинтригува ме новото промо. Много въпроси отваря Simple Smile.
Дано предстои един интересен сезон.

Общи условия

Активация на акаунт