Дневникът тема 81 - Да отслабнем всички заедно!

• 66 570
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Аааа, Кайсия, и аз, и аз се виждам по-слаба в огледалата в къщи.
Тези, които не се харесват да заповядат на гости  Joy

Днес ме бяха обзели някакви пориви за 90-дневната диета. Имам нужда от промяна, или май от по-здрав цип на устата  hahaha Четох в темата, но там едни грамажи, едни чудеса. Аз навремето като я правих, беше доста по-свободно. Май е трябвало да си се родя близнаци, ама защо съм бързала да съм овен, и аз не знам. Пак започнах повече да умувам, отколкото да действам  Embarassed

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 22:34 от z.2012

# 256
  • тук и там
Зетче,те за това не ни вървят много диетите..Като се погледна в къщи-не съм чак толкова дебела.Като се погледна във мола,на някоя витрина, и на  всички останали огледала или- недай се боже-на клипче,картината драстично се променя... #Crazy JoyВече на моите огледала вяра-никаква!!! Naughty
Може асцидента(така ли се казва?) ти да е близнаци..И моят може да е такъв-аз пък съм много несериозна и не докарвам нещата до край..Всяка седмица съм на различна диета...

# 257
Зетче,те за това не ни вървят много диетите..Като се погледна в къщи-не съм чак толкова дебела.Като се погледна във мола,на някоя витрина, и на  всички останали огледала или- недай се боже-на клипче,картината драстично се променя... #Crazy

Ако се чувствате добре, харесвате се и не се виждате в 99% от времето дебели, какъв е смисълът да отслабвате?  Wink

# 258
  • тук и там
Ми да де-ама дрехите ми казват че съм дебела,всички огледала ми го казват(с изключение на тези в къщи-които не са много добре осветени и се гледам там без очила:mrgreen:),всички снимки ми го показват,кантарът,СЗО, децата,докторът и банският ми най-вече..Май ще трябва да повярвам на снимките и клипчетата все пак,както и на всички останали.. Rolling EyesИначе и 100 килограма да тежа-сигурно ще мога да се убедя (заблудя)самата себе си ,че за 100-килограмова жена не изглеждам толкова зле.. Embarassed

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 22:55 от Kaisia

# 259
 Човек не отслабва заради другите, а заради себе си. Мотивацията идва отвътре, а не отвън. Ако идва отвън е краткотрайна и нестабилна и няма смисъл човек да си мъчи тялото. Оказва се, че вътрешната мотивация е най-решаващият фактор. Една неуспешна диета е много по-вредна за тялото и теглото, отколкото запазването на първоначалното тегло. Трябва много решителност и силно желание за дълготрайна промяна на навиците, за да има начинанието успех. Ако има хора, които го правят заради другите, или не са убедени и всъщност не се виждат дебели и са доволни, по-добре да не се захващат, защото ще си навредят.

# 260
Ееее, Пролет, ние не стоим денонощно пред огледалата в къщи все пак  Joy
Честно казано, не обичам и никога не съм обичала да се оглеждам.

Поздравления за напредъка който отчиташ  Simple Smile Още колко кг искаш да свалиш?

# 261
  • София
И аз затова обичам огледалото вкъщи, то е в една ниша в коридора, нищо не се вижда и кожата една гладка, няма пъпки, няма целулит.

# 262
Ееее, Пролет, ние не стоим денонощно пред огледалата в къщи все пак  Joy
Честно казано, не обичам и никога не съм обичала да се оглеждам.

Поздравления за напредъка който отчиташ  Simple Smile Още колко кг искаш да свалиш?

Още 5 при всички положения, а като го постигна и преценя как изглеждам и дали се харесват ще пробвам още 5. Но всъщност е малко странен моят метод, защото не спазвам диета, а просто съм променила храненето и съм изключила неща, които ми вредят. Така че се надявам резултатите да продължат да идват "наготово". Мисля, че тялото има свой механизъм да постигне идеалното си тегло, и щом се храня здравословно то автоматично си отслабва и веднъж постигне ли идеалното си тегро просто го задържа. така че реално погледнато се надявам да сваля още 5 килограма, но оставям на тялото си да реши само кога да спре свалянето на килограми.

# 263
  • тук и там
Нали това казвам-отворих си очите и се видях каквато съм.. Simple Smile
Поздравления и от мен ,Пролет!Честно казано- 17 свалени  килограма за три месеца ми се струват адски много.Това означава твърдо по 5-6 килограма на месец-в смисъл,че темпото е доста бързо.Но ти си знаеш де. Peace

# 264
Нали това казвам-отворих си очите и се видях каквато съм.. Simple Smile
Поздравления и от мен ,Пролет!Честно казано- 17 свалени  килограма за три месеца ми се струват адски много.Това означава твърдо по 5-6 килограма на месец-в смисъл,че темпото е доста бързо.Но ти си знаеш де. Peace

Е, първите килограми се свалят супер лесно, и колкото повече сваля човек, толкова по-бавен става процесът. Първите 6-7 килограма от тези свалените са чисто и просто вода, защото не ползвам сол освен естествената сол, съдържаща се в натуралните продукти. Вярвам в гениалността на човешкото тяло, и в това, че то само може да се лекува и регулира процесите в него, когато му се предостави възможност и му се позволи да се изчисти от разните токсини и неща, които го задръстват и забавят обмяната му. Така че съм оставила нещата да стават от само себе си, аз просто ям само чисти здравословни храни, които не ми покачват бързо захарта в кръвта и държат инсулина ми нисък.

# 265
Здравейте и от мен. Аз от скоро съм на Нвд и за момента съм доволна. За една седмица съм минус килограм и половина и продължавам, докато не сваля оставащите ми 10 килограма след раждането. Искам да ви кажа, че имам дете на годинка и пет месеца, което все още кърмя и при мен се случи така, че напълнях от кърменето, а кг нямат сваляне. Последно свалих бързо, когато детето намали кърменията и от тогава ни надолу, ни нагоре, въпреки че спортувам. Пълен застой. Един ден /това преди седмица/ реших, че няма да чакам отбиването на синът ми и ще започна диета, като най- много ми допадна нисковъглехидратната. Влючвам се при вас за подкрепа.

# 266
Z.2012 къде видя грамажи в 90 ДД? Тези грамажи са ги вкарали в диетата съфорумки и нямам представа защо. Миналата седмица точно това коментирахме в темата, че грамажи в тази диета няма. Ако имаш желание и мотивация пробвай се. Аз с нея свалих 40 кг.

Продължавам си с Дюкан. Вчера ядох едно уникално вкусно овче сирене, две резенчета за закуска, на обяд кисело мляко с извара и какао - казвала съм ви колко е вкусно, вечерята беше наденица на скара и шопска салата, но вместо със сирене сложих една лъжица извара.

Тялото ми явно си е на оптималното тегло и не ще да пусне надолу. Но, честно казано чувствам се отлично на тези килограми и ще е от чиста суета ако искам да свалям. Най-важното е, че не качвам, а вече пета година си задържам сваленото тегло. Всъщност сега си направих сметка, че най- ниско съм била 64 кг., значи съм върнала 3-4 кг. Мисля, че е в реда на нещата. Нали?

Относно това как се виждаме в огледалото. Когато бях дебела, ама истински дебела 104 кг., не се възприемах в огледалото като такава. Точно като щрауса завирах главата в земята казвайки си, че няма проблем. Но не е така, проблем има и то голям. Това тяло трябва да носи тази огромна тежест, натоварват се ставите, вдига се кръвното, хормоните стават на миш-маш. Да ви кажа обаче в съзнанието ми е останала тази дебелана и дори към днешна дата нямам реална представа за себе си, все си мисля, че съм дебела и трябва да внимавам какво слагам в уста, чувствам вина, когато си позволя някое изкушение. Скоро се гледах в едно видео и останах изумена, че тази СЛАБА жена съм всъщност аз.  Grinning

# 267
 Joy NoMe  Hug Не знам дали ще ми повярвате, но още помня един случай, живеех в чужбина, на общежитие с обща баня. Става Дух сутринта и се замъква към тоалетната да мие зъби и лице. Наплисквам си лицето, вдигам поглед към огледалото и реакцията беше "ааа"  и две крачки на зад - ако някой ме беше видял сигурно щеше да помисли, че съм луда  Laughing Laughing Laughing не се познах!  Blush Бая време ми трябваше да свикна със "новото" ми аз. И баща ми ме е подминавал на улицата  Joy Редовно в магазините взимах всичко размер Л и XL ... тогава се виждах по-дебеличка от сега, а сега хахаха ти да видиш - манекенка съм си в главата  Mr. Green Laughing
Кайсия, няма страшно кака, и аз слабичка се виждам  Joy И даже си се харесвам хахха гледам и се в огледалото и си викам "браво, машала, ми добре изглеждаш, къде пък си ги качила тия кила", ама на, като облека дрехи и те ясно си показват гадовете  Mr. Green Инсталирах си инстаграм, ехааа какви мадами, половината са с операция - няма как след като са отслабнали тоооолкова много, ама настина - мускули, лице, страхотни са. Ма само хаштагове, не казват какво са яли или не яли  Confused
Зетче, НоМе е права, това с грамажите са си някакви свободни интерпретации и ние го написахме в темата. Peace

Пролет, честито ти ново тяло. Знаеш ли, говориш като човек, когото много ценя(х). Последно разбрах, че вече не пие и вода ... набавя си я от храната. Няма да я отварям тая тема, големи хора сте, голям човек си и ти - просто... нали... махалото като се засили, трудно стига средата. Успех  Peace

Станах в 5 часа. Сега ще тренирам, днешният ден е лудница, че и от отгоре... споменах ли, че краката се "извайват", искам и дупер. По ръцете ще играе ножа, живот и здраве един ден при наличие на финанси. За корема още имам надежди, че ще го оправя. И така. Позитивно ми е и гладно. Днес няма да броя калории ( и вчера не броих) горе долу се ориентирах в нещата. Днес е васт-ден - плодове, зеленчуци и постно зеле с домати на фурна и почти без мазнина.

Имайте хубав ден  bouquet

# 268
  • Велико Търново
Добро утро!
Станах обичайно в 5.30, ходих бягах, след това отидох на зала, там правих крака и се прибрах.Пия кафе и чакам да се свари супата за децата.

NoMe, аз в огледалото се виждам огромна с бузи, а на снимките съм като скумрия в лицето BlushЗа слаба не съм, обаче и дебела не съм, но толкова ми е болна темата за кг, че си плача за лечение Crazy
Вчера ядох отна децата останалата торта, а другата половина пратих Мина да я занесе на стадиона, а вечерта ягоди с извара и само 100 грама плюс.
Днес съм на кефир.
Мисля, че свикнах един ден да ям, един да съм на течности.

# 269
Добро утро Simple Smile) пила съм Супер Лида и да има ефект,но Редуктила не е ли по добре...?Липовона са го развалили !!! Трябва ми нещо за подтискане на апетит.Пия в момента Худия но не съм доволна!Чеох по форуми за нея...много похвални ,но явно на мен не ми действа!!

Общи условия

Активация на акаунт