Отговори
# 450
Тази нощ усетих дъщеря ми много топла.Мерих температурата 36.7.Сутринта пак ръцете и краката горят,а температурата 36.3.Иначе е весела,яде и си играе.На 3г е.Няма хрема или други неразположения.Възможно ли е да е слънчасала?Или термометъра да ми е повреден нещо.

# 451
И относно нашето велико подсичане - след като снощи никой не спа и сменяхме памперси на 2 часа, а днес също, уж да не казвам голяма дума пъпките минаха и е само леко розов засега. Докторката каза да продължаваме така, и да не мажем с лекарство засега. Ако се влоши уикенда в понеделник пак да го заведем. Надявам се да се оправи. Днес още ще купим судокрем и ще пробваме и с него. Не ми идва на идея от какво може да е това подсичане, освен от количката при разходка / като седи го връзвам с коланите, защото иначе иска да се изправя в количката/ но дано не се повтаря и дано не се влоши уикенда. Благодаря ви момичета, сега ще се върна назад в темата и ще си запиша всички препоръчани мазила, за всеки случай. Мисля да купим и всичко, което не е лекарство и ще пробвам наред както стана и с памперсите, докато не открихме либерото.

# 452
Пролет, не се обвинявай чак толкова за това подсичане и не се тревожи, според мен си е до кожа. Аз съм 43-годишна жена и се подсичам лятото като стой, та гледай, последният път изкарах акъла на козметичката си. Grinning
Постоянно съм със Судокрема на малката и с Гентамицин.

# 453
Благодаря, тя и докторката каза, че някои деца са така, докато не махнат памперса все подсечени ходят. Но аз не се отказвам, докато не свършат кремовете в магазина или не свикне на гърне ще пробвам всичко, каквото може. Току-виж нещо ни помогнало да не го боли поне, и да няма възпаление.

# 454
  • град-държава
Пролет, за гърнето и моята беше така - писъци и истерии. Накрая 'и оставих при играчките едно ново и така тя започна да си играе с него. И след определено време вече нямаше проблем. Сега го ползва по предназначение след ставане от сън.
За подсичането веднъж се зачерви сериозно от зелен памперс и това е било. Тоалет правя единствено по начина, който ми показаха и правеха в родилно акушерките и проблеми никога не съм имала. Намазвам само 1-2 капки бебешко олио на почистено и сухо дупе при смяна на памперс(не на всеки) и това е. Дори не съм чувала и половината от изброените мазила в последните страници. С памперсите на Либеро е също повече от месец.

# 455
  • София
Да, пробиотикът е на прах. Освен да го пробутвам с млякото, както казвате. Ако го слагам в пюрето, дали ще действа т.е. ако го слагам без да го разтворя?

За подсичането: много е важно и детето да се мие при всяка смяна на памперса. Ако сте навън, миеш след прибиране само с вода, но и това не дава 100% гаранция. Случва се, не се обвинявай. Peace

Sweet_Dreams@, да не е било детето просто затоплено от сън?

И ние тази нощ не сме мигнали- въртене, мънкане, плач ......  ooooh! Ставахме, лягахме, играхме. Ръцете му са в устата, лигите текат, измъчиха ни тези зъби. Вече не дава да му бъркам в устата и да мажа. Спокойствие има само, ако му дам гумената лъжичка за ядене. ooooh! Премята я в устата и не дава да му е я вземам, а аз съм на тръни, защото е със заоблени краища, но ме е страх да не си бръкне в гърлото.

# 456
А моята напоследък си рови в гърлото и й се гади, и продължава, по 2-3 пръста пъха и докъдето стигнат.

# 457
И при нас зъбите са на дневен ред, даже не иска да се храни, а само да суче  - аз съм чесалката  Cry .За съжаление отбиването се провали, след като почти бях успяла. Направо съм отчаяна..

# 458
  • София
И при нас зъбите са на дневен ред, даже не иска да се храни, а само да суче  - аз съм чесалката  Cry .За съжаление отбиването се провали, след като почти бях успяла. Направо съм отчаяна..
Не знам, дали съм права, но съм чувала, че бебе не се отбива лятно време. Може да е поредният мит за кърменето, защото съм го чувала от баба ми. Blush

# 459
  • ту тук, ту там
Защото вкисва млякото в гърдите - това е обяснението.  Crazy
Аз моя син го отбих насред жегата през август.
Не виждам проблем прахчето да се даде с пюрето, на моето бебе си му действа така. Щом даваш мляко в шише, може и там да му го слагаш.  Peace

# 460
Не се отбива лятно време бебе, защото може да се обезводни в жегите. Моят син лочи много вода, та няма да има проблеми  Laughing !

# 461
  • София
Ще опитам по двата начина с пробиотика, пък ще видим. В краен случай ще купя "Линекс" на капки.

Lаdу Stаrdust , elleni , ясно за отбиването. И аз предположих, че вероятно не е фатално отбиване през лятото, но ми стана интересно, защото големият го отбих зимата (пролетно бебе е), но ми казаха, че малкият не трябва да го отбивам лятото. Crazy

# 462
Според мен лятото не е добре да се отбива малко бебе, че ако реши, че не го кефи АМ, ще се види в проблем майката. Говоря за рязко отбиване, на каквото съм готова и аз в момента.
За съжаление с Даум Екзол положението беше ок през деня, през нощта не му попречи да си суче и после вече не му правеше впечатление. Ще пробвам пак след седмица, ще мажа и с лимон (съмнително средство).

# 463
  • София
Lаdу Stаrdust, аз не бих те съветвала рязко да отбиваш заради гърдите, но ти си знаеш.

Скрит текст:
Винаги съм се успокоявала, че няма човек, който да суче цял живот, да е с биберон-залъгалка или с детски памперс.

# 464
Аз си докарах проблем с гърдите след като не сука цял ден ( че и помпа нямам). Така, че и аз никой не съветвам да отбива рязко  Simple Smile . Но плавно с бебето като моето не виждам как ще стане, той само да седна и се наглася да суче. Ще се пробвам до успех Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт