Отговори
# 465
  • София
Успех! После да споделиш.

# 466
  • град-държава
Ами аз може да се каже от раз спрях и нямах проблеми. На 2 пъти изцедих през 2-3 седмици нищожно количество и това беше. Дори лицетин не съм пила, нищо. На мен сега ми предстои преглед, та ще видим.
Лейди на ръка не можеш ли?

# 467
  • София
Аз бях така с големия син. Надявам се и сега да се размина с проблеми от такова естество.

# 468
Ами аз може да се каже от раз спрях и нямах проблеми. На 2 пъти изцедих през 2-3 седмици нищожно количество и това беше. Дори лицетин не съм пила, нищо. На мен сега ми предстои преглед, та ще видим.
Пооцеждах на ръка, но положението беше много зле. Той моят син суче постоянно, нещо страшно е просто, ползва ме за чесалка, залъгалка, манджа и какво ли още не. Гъдите ми бяха препълнени и като буци, вероятно ако не беше просукал щях да се оправя някак и на ръка, но много ме болеше (не можах да спя дори). Както и да е вече пак е в режим активно сукане, но пък аз се сдобих с помпа, така че при следващия опит ще съм подготвена.
Големият ми син не беше такова чудо. Денем не сучеше вече, само за спане и нощем. Приспивах го седмица в шезлонга, плака две нощи и това беше. Хем беше малко по-голям като го отбих. Знам, че най-добре бебето само да се отбие, но не мога повече...

Последна редакция: пт, 07 юли 2017, 20:47 от Анонимен

# 469
  • София
Скрит текст:
Пооцеждах на ръка, но положението беше много зле. Той моят син суче постоянно, нещо страшно е просто, ползва ме за чесалка, залъгалка, манджа и какво ли още не. Гъдите ми бяха препълнени и като буци, вероятно ако не беше просукал щях да се оправя някак и на ръка, но много ме болеше (не можах да спя дори). Както и да е вече пак е в режим активно сукане, но пък аз се сдобих с помпа, така че при следващия опит ще съм подготвена.
Големият ми син не беше такова чудо. Денем не сучеше вече, само за спане и нощем. Приспивах го седмица в шезлонга, плака две нощи и това беше. Хем беше малко по-голям като го отбих.
Знам, че най-добре бебето само да се отбие, но не мога повече...
Не разчитай на това, че на наши познати чакаха детето да се отбие самО и така докато не стана на 3г. и не тръгна на ДГ и пак го отбиха с драми.

# 470
Изобщо не разчитам на това, взела съм решението аз, не искам и да чувам за кърмене три години.

# 471
  • София
Изобщо не разчитам на това, взела съм решението аз, не искам и да чувам за кърмене три години.
Laughing

Успех! Peace

# 472
Ами не беше от съня,защото беше необичайно топла.Целунах я и беше топла.Днес само веднъж термометъра показа 37.5 и след това 36.3-6.Иначе си изглежда добре.Оплаква се,че я боли главата,но нещо повече.Не знам грип ли е,от слънцето ли.Ще видим утре как ще сме.Вие давате ли нещо превянтивно в такъв случай?

# 473
  • София
Витамин С. Иначе и на мен ми се е случвало и то често. Изглеждат ми топли, пък термометърът не отчита проблем. Обикновено обаче после се разболяват... Cry

# 474
Ваксина слагана ли е скоро?

# 475
Витамин С започнах да и давам.Тази нощ имаше 38 вече.Не знам дали да не я почна с Изорекс.До сега винаги той ни е оправял.Ваксина не ни е бита.

# 476
  • София
Sweet_Dreams@ , аз не бих предприела самолечение. Води ли детето на лекар?

# 477
Не ще я водя в понеделник,че доктора ни е отпускар.А у събота и неделя пли нас доктори много не се намират.

# 478
Днес малкото паднало на асфалта и си разранило коляното. Баща му го промил със спирт одрасканото. Не съм наясно, не ми се смейте, но на бебетата тетанус нещо бие ли се първи път като падне или просто си продължаваме и си свиркаме?
Имаше песъчинки в раничката, аз също я промих със спирт. Сега е леко зачервено.

# 479
  • София
Микробите или бактериите, не знам точно, на тетануста, са анаеробни, т.е. не могат да се развият в повърхностни рани, трябва да е дълбоко - зъб, стъкло, пирон...
Хубав е спреят за рани Цикатридина за такива подобни, минава уж по-бързо.
Още има да пада, моят примерно е направо камикадзе  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт