Отговори
# 345
Аз и тук да питам - давате ли пюрета на Овко (тези, които по принцип дават купени)? Стават ли, съдържанието ОК ли им е?

Аз лично не бих давала от тях. Прочети им съдържанието, има го на сайта им. Видях добавени захар/фруктозен сироп и разни други неща, които според мен не трябва да присъстват в храната на бебе.

# 346
Кога изчезнаха коричките по главата на бебетата ви?
Каква ли козметика не пробвах, олио, ресане, изчезват за малко и после пак, а вече е на 8 месеца.
 Outta Joint
Зехтин ли да пробвам, вече се чудя Laughing

Аз миех косата с шампоана на А-дерма и помогна, но веднъж го задържах повече от указаното, защото нямахме топла вода и направи някаква реакция към него. Сега не смея да й сложа и ще пробвам с Биодерма.

# 347
Не съм давала Овко, но мисля, че имат подправки, нишестета и разни други добавки. Може би трябва да гледаш конкретното пюре, което ти харесва и ако те устройва съдържанието да купуваш.
Осем месечно бебе с крусти си е съвсем в реда на нещата. Моя син до четири годишна възраст имаше, даже се оплаквах тук. Последно го мазах със зехтин, добре попи и след разресване изчезнаха и вече не се появяват. Шампоани при него не вършеха никаква работа.

# 348
Мишенце - моят син има такава шапка за баня. До преди 3-4 месеца я търпеше и къпането беше една идея по-лесно. Ползвах я от както беше 2-3 месечен. Сега обаче къпането е пехливанска борба и още с влизането в банята започва да реве. Нищо не помага, ни играчки, нито шапку търпи...пробвах да се къпя с него, да напълня ваната, да го поливам с душа, да го поливам с чашка...

# 349
  • София
Аз и тук да питам - давате ли пюрета на Овко (тези, които по принцип дават купени)? Стават ли, съдържанието ОК ли им е?
Не съм давала от тях. Не ми харесва съдържанието. Не давам Ганчев, Овко, Мандев и т.н. Избягвам Hipp и Бебевита.

foxy-the infant prodigy, големият син така ревеше от банята, но беше период. Сега искам да използвам момента, че малкият все още харесва вода, баня, душ.

Последна редакция: пн, 03 юли 2017, 14:19 от missence

# 350
  • град-държава
Помбер, дъщеря ми никога не е имала, а от раждането ползвам само козметика АДерма Екзомега и съм много доволна. Душ олиото е страхотно, а май имат и конкретно за вашия проблем.

# 351
Момичета, някоя от вас има ли впечатления от продуктите на Organix - имат някакви бисквити, гризини, снаксове. Четох съдържанието и не видях нищо притеснително. По-скоро ме заинтересуваха бисквитите, защото освен на Холе едни със спелта други не харесвам, а вече започнаха да писват.

# 352
Аз взех едни оризовки с череша и не съм очарована. Много бързо овлажняват и започват да лепнат.

# 353
  • София
От пюретата им не съм очарована. Бисквити още не давам, но онзи ден гледах някакви в DM (тяхната си марка). Не погледнах съдържание, но може да се поинтересуваш, ако имаш път.

# 354
Аз взех едни оризовки с череша и не съм очарована. Много бързо овлажняват и започват да лепнат.

А на вкус как ги определяш - приятни ли са или по-скоро блудкави? Твоето дете харесва ли ги?

# 355
От пюретата им не съм очарована. Бисквити още не давам, но онзи ден гледах някакви в DM (тяхната си марка). Не погледнах съдържание, но може да се поинтересуваш, ако имаш път.

Благодаря, ще погледна!

# 356

А на вкус как ги определяш - приятни ли са или по-скоро блудкави? Твоето дете харесва ли ги?
Не могат да се сравняват с Холе спелта  Mr. Green

# 357
На ДМ бисквитите не са лоши, със спелта са мисля и масло. Органикс съм давала на голямото дете, май пълнозърнести с банан, също ставаха.

# 358
  • София
Обсъждате кърменето и аз да попитам: имам дискомфорт в едната гърда (тъпа болка или леко парене, не мога да определя). Не напипвам някакво запушване. Притеснява ме факта, че рязко намалих кърменето и да не съм направила някоя беля. За капак ми и дойде. Чудя се, дали да не пия малко лецитин?

# 359
Пий Лецитин веднага и довечера преди лягане пак. Дозата до решаване на проблема беше мисля 4 таблетки, аз обикновено пия по 3. До ден, два ще се оправиш!

Общи условия

Активация на акаунт