MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 611
  • 884
  •   1
Отговори
# 750
Леле, Михалчев в реклама на кренвирши.... Rolling Eyes
Абсолютен сладур е и там.
Абе той е сладур, само дето хич не мога да го асоциирам с кренвирши  Sunglasses

# 751
http://gifspace.net/image/aPiCj
Това се получава след редовното гледане на Мастър шеф.
Сега съм пуснала " Евроспорт"
Никакво влияние, никакво.

# 752
  • Испания
http://gifspace.net/image/aPiCj
Това се получава след редовното гледане на Мастър шеф.
Сега съм пуснала " Евроспорт"
Никакво влияние, никакво.

Joy

Много готино.  bouquet

# 753
Вчера гледах Божана в 120 минути. Много ме кефи това момиче. Пращи от толкова енергия и е супер чистосърдечна. Никакъв фалш и злоба. Вярно, малко напряга с тази енергия, но близките й сигурно са свикнали. Пожелавам и много успехи. Такива хора трябва да успяват - истинските, естествените. Тогава и държавата и света имат по-голям шанс!

# 754
Интервю с шеф Ангелов и шеф Михалчев за финала http://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/chef-v … o-sastezanie.html

Споменава се и за случилото се в Свищов.

# 755
  • Испания
Интервю с шеф Ангелов и шеф Михалчев за финала http://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/chef-v … o-sastezanie.html

Михалчев: "Божана е женският Ван Гог".  Joy

Много хубаво интервю. Благодаря.  bouquet

За Свищов копирам от ФБ на Михалчев:

Rootsbloodyroots Rootsbloodyroots
3 de junio a las 19:02 ·

Приятели,това е най-дългият пост който някога съм писал!Мислих,че няма с какво да ме изненада нашата мила държава и неините държавни служители,но ето че съм бил в голяма грешка!�След три месечно звънене и покани отправени към мен от община Свищов за празник на града,ето че дойде очаквания ден!Тръгнах вечерта след като премина вечерята в ресторанта ми,и воден от благородната цел да сготвим заедно с децата от кулинарното училище в Свищов пристигнах късно вечерта,23:00 часа!�И ето тук идва изненадата,оказа се,че никой от общинските служители които нямат и идея с колко труд,постоянство и безсъние е изпълнена нашата професия,които така настоятелно ми звъняха три месеца,.........не е изпълнил своята част от ангажимента,а именно поне да ме посрещнат и настанят в хотел!Всъщност се появи младеж които ни заведе на вечеря,изпи 5-6 водки и след достатъчно замайване ни заведе в нещо като общински блок в които нямаха и идея ,че е трябвало да запазят стая,нямало и места.И ето така всичко което исках да направя заедно с децата от Свищов се срина,заради безотговорността на общинските лели и чичковци които цял живот трупат целулит зад компютрите по канцелариите си!�Изминах 300-те километра на връщане в мисли за лелите и майките им!

И вчера от общината са сменили текста и имената, на което Михалчев реагира:

Rootsbloodyroots Rootsbloodyroots agregó 2 fotos nuevas.
15 h ·

Алоууу,община Свищов!
След като се наакахте,тва ли ви дойде от плитките мозъци,да смените имената и текста?!👏👏👏😂😂😂

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 12:07 от smileys

# 756

Михалчев: "Божана е женският Ван Гог".  Joy

Много хубаво интервю. Благодаря.  bouquet

За Свищов копирам от ФБ на Михалчев:

Rootsbloodyroots Rootsbloodyroots
3 de junio a las 19:02 ·

Приятели,това е най-дългият пост който някога съм писал!Мислих,че няма с какво да ме изненада нашата мила държава и неините държавни служители,но ето че съм бил в голяма грешка!�След три месечно звънене и покани отправени към мен от община Свищов за празник на града,ето че дойде очаквания ден!Тръгнах вечерта след като премина вечерята в ресторанта ми,и воден от благородната цел да сготвим заедно с децата от кулинарното училище в Свищов пристигнах късно вечерта,23:00 часа!�И ето тук идва изненадата,оказа се,че никой от общинските служители които нямат и идея с колко труд,постоянство и безсъние е изпълнена нашата професия,които така настоятелно ми звъняха три месеца,.........не е изпълнил своята част от ангажимента,а именно поне да ме посрещнат и настанят в хотел!Всъщност се появи младеж които ни заведе на вечеря,изпи 5-6 водки и след достатъчно замайване ни заведе в нещо като общински блок в които нямаха и идея ,че е трябвало да запазят стая,нямало и места.И ето така всичко което исках да направя заедно с децата от Свищов се срина,заради безотговорността на общинските лели и чичковци които цял живот трупат целулит зад компютрите по канцелариите си!�Изминах 300-те километра на връщане в мисли за лелите и майките им!

И вчера от общината са сменили текста и имената, на което Михалчев реагира:

Rootsbloodyroots Rootsbloodyroots agregó 2 fotos nuevas.
15 h ·

Алоууу,община Свищов!
След като се наакахте,тва ли ви дойде от плитките мозъци,да смените имената и текста?!👏👏👏😂😂😂

Ужас... Аз бях в Свищов да го търся но дойдох 14,15 и помислих, че съм го изтървал, а то каква била историята Grinning

# 757
Някой ще ме светне ли защо на Росица й викаха "мама Роси"  Thinking ?

И на мен ми беше странно...

# 758
Гледах Божана в 120 минути. Някой знае ли къде може да се следи Божана какво пуска в нета - звучи ми интересно това, което иска да поства.

# 759
  • София
Нямам време да изгледам интервюто на шефовете в бтв, а в работата не мога да си пусна звука Sad Някой да има идея къде мога да го видя написано?

# 760
Гледах Божана в 120 минути. Някой знае ли къде може да се следи Божана какво пуска в нета - звучи ми интересно това, което иска да поства.
Във Фейса. От вчера има и нова страница, където е показала плажа, на който ще се проведе скоро първото и събитие.

# 761
Във Фейса. От вчера има и нова страница, където е показала плажа, на който ще се проведе скоро първото и събитие.
Денси, можеш ли да ми дадеш линк?

# 762
Не знам кой прав и кой крив при спора на Михалчев с община Свищов.
Докато не направят съвместно интервю с двете страни не знам на кого да вярвам.
Факт е, че при всички други участници не е имало проблеми.
Същата вечер бяха Теодосий Спасов и квинтет, както и всички дни имаше различни гости.
Другия неоспорим факт е, че имаше и някои други организационни проблеми.
С две думи, м... им на всички  Laughing

# 763
Денси, можеш ли да ми дадеш линк?
Заповядай
https://www.facebook.com/BojanaKatsarovaOfficial/?fref=mentions&pnref=story

# 764
  • Ню Йорк
Ей, тия тримцата и душите си продадоха вече  Sick

Общи условия

Активация на акаунт