С какво ви дразнят свекървите- 83

• 88 954
  • 803
  •   1
Отговори
# 30
В случая беше споменала само православна държава и предположението беше на тази база.
Да, ползват кирилицата, но не са православни.
Боряна, благодаря за поправката!  bouquet Права си.

# 31
  • София
Списъкът на Абсурд какво трябваше да докаже? Че плетенето на куки те прави с какво по- добър от съвременните млади жени?

Бре, как пък позна, да се чуди човек!?
Все по- интелигентна ставаш, за радост  на всички. Mr. Green

# 32
Бе, те и на съвременните мъже са им завряни кунките да не казвам къде, ама на тях сигурно им е простено. Че и в казарма не са ходили.  Mr. Green
По въпроса с осиновените - ами вижте дамите в темата, които изповядват теорията как крушата не пада по-далеч от дървото и как от несвестни родители не може да произлезе свястно дете и ще разберете откъде идва предразсъдъка. Писала съм по темата, не ми се разпростира.
Благодаря за темата!

# 33
По въпроса с осиновените - ами вижте дамите в темата, които изповядват теорията как крушата не пада по-далеч от дървото и как от несвестни родители не може да произлезе свястно дете и ще разберете откъде идва предразсъдъка.
Не, не идва от там. Теорията, че крушата не пада по-далеч от дървото има предвид възпитанието, мирогледа и манталитета, които родителите дават на децата си. Няма много общо с генетиката.

# 34
  • където ми харесва
Използването на кирилица в Монголия, наистина ли се употреби като довод, че са източноправославни?! С глас се смея Joy Joy Joy

# 35
  • при късмета
То и алкохолизма не се предава наследствено, ама на някои им е довод да се месят в чуждо осиновяване. Ако трябва да съм честна, ако ми се беше наложило да осиновявам дете, нямаше да осиновя циганче. Но пък това не ме дива право да критикувам хората, които са го направили. Преценили са, че ще се справят направили са го. нито пък ми дава някакво основание да имам различно отношение към детето. Нито то, нито осиновителите в крайна сметка са направили нещо лошо, че да бъдат критикувани или избягвани заради избора им. Иначе е повече от нормално да се интересуваш от чисто физическото здраве на детето. Сериозните генетични заболявания не могат да се скрият и в най-ранна възраст.
Продължавам да не доумявам, като няма отрицателен герой в сагата, защо е негативното отношение? Няма и да го проумея.

Няма ли някоя нова свекърва да изкоментираме? Или пък издънка на стара? Нещо взе да става скучно

# 36
Използването на кирилица в Монголия, наистина ли се употреби като довод, че са източноправославни?! С глас се смея Joy Joy Joy
Ами посмей се, ако искаш на ум, ако искаш на глас. Не мисля, че доводът беше такъв. И аз се смея, че не си разбрала.
По темата: една моя близка с цел да похвали снаха си, ми обяснява, как още от вратата я вкарвала в банята и ѝ изпирала дрехите. Докато нейните изсъхнат я обличала със свои, по стари.
Ама така ми го обяснява с такива подробности, че  аз само мигах, мигах със зяпнали уста.

# 37
Ами може да има нужда. Бях на лекар и доведоха един дядо,всички се изместиха по-далеч. Не  издържаха  и помолиха да изведат дядката навън.И отвориха прозореца.Стаята малка да го понесе.Та  снахата може да е права.

# 38
  • София
Скрит текст:
Ами посмей се, ако искаш на ум, ако искаш на глас. Не мисля, че доводът беше такъв. И аз се смея, че не си разбрала.
По темата: една моя близка с цел да похвали снаха си, ми обяснява, как още от вратата я вкарвала в банята и ѝ изпирала дрехите. Докато нейните изсъхнат я обличала със свои, по стари.
Скрит текст:
Ама така ми го обяснява с такива подробности, че  аз само мигах, мигах със зяпнали уста.

Shocked  Ама защо?

# 39
  • където ми харесва
Вася, аз разбрах. Но ти така си цитирала и писала под цитата, че изглежда точно така.

# 40
Ами може да има нужда. Бях на лекар и доведоха един дядо,всички се изместиха по-далеч. Не  издържаха  и помолиха да изведат дядката навън.И отвориха прозореца.Стаята малка да го понесе.Та  снахата може да е права.

Ако имаше нужда, vasq_5 нямаше да мига и да се чуди.

# 41
Може скоро да е била при снахата.Този дядо лично имах желание  да отида и изпера.

# 42
Аз не разбрах снахата ли вкарва свекървата в банята или обратно? И защо?

# 43
Ако свекървата пристига от дълго пътуване не виждам някакъв лош подтекст снахата да й помогне да се освежи и почине. Едва ли здравомислещ човек ще позволява това, ако е прищявка някаква.

# 44
Свекървата не е толкова стара, нито болна, та да не може да се изкъпе сама. Разстоянието е около 20км.
Тя иска да превъзнася снаха си как се грижи много за нея. Може дрехите да не са били до там чисти, не съм била там, но в същото време петни себе си.
Току що ми обяснява как пък внучката и измила краката в банята на село. Жената тръгнала снощи за банята, ама то дет'ту и казало аз чи аз бабо и ѝ измила краката. т.е тя може, ама те от голяма грижа за нея. Хвали ги жената, но аз не вярвам, като познавам девойчето да е истина. Ще има друг бисер,когато се видим следващия път си мисля.

Общи условия

Активация на акаунт