С какво ви дразнят свекървите- 83

• 89 005
  • 803
  •   1
Отговори
# 45
Ако свекървата пристига от дълго пътуване не виждам някакъв лош подтекст снахата да й помогне да се освежи и почине. Едва ли здравомислещ човек ще позволява това, ако е прищявка някаква.

Само си представи обратното - свекървата да вкара снахата в банята.

# 46
  • София
Ако свекървата пристига от дълго пътуване не виждам някакъв лош подтекст снахата да й помогне да се освежи и почине. Едва ли здравомислещ човек ще позволява това, ако е прищявка някаква.
Представям си - имаше един филм "Ще се лее кръв"...свекървина  Joy

# 47
И аз мисля, че свекито се хвали. Може да ви е странно, но съм присъствала как възрастни "си го мерят" - на кого колко често се обаждат, на кого какво са направили или при кой доктор го завели. Та лично за себе си имам обяснение за тия изисквания за обаждане всеки ден или оня случай с "Ела да ми набереш грозде".
Пояснявам, че не бяха само свекъри и свекърви.

# 48
  • Варна
С моята бивша се засякохме. Признавам грубиянка съм и дори не я поздравих. Просто вече нямам сили и желание да слушам обиди за детето.

# 49

Що не? Мръсна ли да докосва сина й?  Mr. Green Кукувици всякакви, снаха или свекърва няма значение.

# 50
Както  я описва Вася,явно се хвали.И като така,може да е лекьосана и  да са  я вкарали веднъж в банята,та да я изперат.И тя ще си го разказва сто години.
Няма лошо да похвалиш,стига да е за хвалба.

Всъщност се сещам за една стара баба,как не търпи да има над нея.Каквото да кажеш,нейното е по-рошаво. А пък те пита,не е   ей  така да разказваш.С проходилка е ,и  ми се хвали как излязла и  оплевила разсада. Че има работник знам.Че  я извели навън вярвам,че се е навела веднъж-може.Ама да разчитат тя да плеви-не вярвам.Сама е,идват често,но е сама.
Делфинче ,не се коси.Пази си нервите,щом има начин.

# 51
  • Варна
 Бор_яна  Hug
Моите нерви за добре тренирани на работа, но дъщеря ми е доста емоционална и все още не може да разбере добре нещата. Опитвам да и спестя негативни емоции, но понякога наглостта не знае граници. Преди няколко месеца имаше отвратително изказване пред нея и ми се искаше да имам тигана на Уиш.

# 52
Да  ти купим един.

Аз се справих с ягодите ,няколко дни почивка и пак.Чакам последната соковарка да спре и да мятам сока .Над 20 л. до тук ,другия път на сладко малко и  още малко компот.И пускам други да си берат.

# 53
Боряна, ако младите не искат от зимнината, мога да ти дам адрес къде да пращаш  Heart Eyes

# 54
Може ,те череши обичат ,дано от тях вземат.Ние  не купуваме безалкохолно.

# 55
  • Варна
Отглеждам два броя всеядни може и насам да пращаш. При тези цени се надявам по 4 компота ягоди да направя.

# 56
Чета и не вярвам нито на очите си, нито на ушите си! Не може да бъде  свекърва  да хвали снаха си! Такова чудо е невиждано, особено пък пред блока на пейката. Непременно има нещо гнило.

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 12:37 от K.A.G.

# 57
  • София
Чета и не вярвам нито на очите си, нито на ушите си! Не може да бъде  свекърва  да хвали снаха си! Такова чудо е невиждано, особено пък пред блока на пейката. Непременно има нещо гнило.
Ти какво - ревнуваш, че вече не обсъждаме теб ли?  Joy  Joy
В една друга тема се даваше определение за свекърва - "уруспия небесна"

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 12:56 от Cuckoo

# 58
Да, бе. Представяш ли си каква назадничавост? Друго си е да влезеш във форума да се похвалиш къде са те закарали, къде са те завели, как са ти сменили луничката... Ама като си нямат купен от сина нов лаптоп, така ще е.

# 59
Е, тогава ще се похвалиш, че снахата те е изкъпала.

Общи условия

Активация на акаунт