С какво ви дразнят свекървите- 83

• 89 030
  • 803
  •   1
Отговори
# 75
Еххххх, горкани ние с дъщерите, като си нямаме синове, на които да разчитаме. Да взема да се напъна за едно момче ли, що ли? Ясно, че щерката ще води сватята на СПА, ами аз, аз горкана? Не може да си ходя така необгрижена на стари години..... Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже.....
Аз със син съм се уредила, ама пусто, големи пропуски във възпитанието установявам. От утре почвам да водя отчет, че да има черно на бяло някой ден какво ми дължи. Пък аз, простата, мислех, че гледам деца заради себе си и после те ще гледат техните си деца на свой ред. Добре, че е Дон Кихот да ми отвори очите.
И едно жилище да му осигуря, че да не мисли да мръдне нанякъде.

На мен ми е по-скоро интересно, че се приема като някаква страхотна облага подаряване на СПА
Виж сега, облагата е снахата да ти стане персонален теляк в СПА-то.  Mr. Green
Асо не е в СПА-то, може и в собствената баня и да не забравяме дрехите. Mr. Green

# 76
Ужас Уиш, това не го пожелавам и на най-големия си враг. Обикновено до такава близост, освен с интимен партньор се стига при сериозно заболяване.
Виж, нямам проблем да се кисна в басейн и да лоча коктейли със снахата, че и с майка и.

# 77
Няма лошо в жилището. Винаги може да се продаде, замени и т.н. Всъщност, не винаги. Има и непродаваеми имоти. Но, ако е направено с чисто сърце и без натяквания, жилището си е огромна помощ.

Даун, разлигавих се  и се представих как си се топнала със снахата в басейна и тя внезапно предлага да ти изтърка гърба.  Mr. Green

# 78
Ами аз свекървата съм я боядисвала, а майка и съм подстригвала Simple Smile, това брои ли се  Mr. Green.
Просто ме дразни жлъчността на КАГ напоследък.

# 79
  • при късмета
Ей, грейна малко слънце и веднага за баня и спа заговорихте  hahaha
Мъжа ми и той наскоро такъв бисер измъти пи повод спа, че търся тиган на заем, че точилката ми при преместването някъде изчезна. Някоя снаха ще да е била на зор сигурно  hahaha

# 80
Мне. Щом не си изтрила гърбеца персонално, не се брои.  Laughing

# 81

Гадина  Crossing Arms

# 82
Какъв гръб, не видя ли, че и краката й са мили на хвалещата се баба? Ей това е постижение, гърбът е за аматьори.
Жилището ще е в семейна кооперация, няма да играем на дребно, я. И ще е за сина само, щерката да я мислят свекърите й.

# 83
Какъв гръб, не видя ли, че и краката й са мили на хвалещата се баба? Ей това е постижение, гърбът е за аматьори.
Жилището ще е в семейна кооперация, няма да играем на дребно, я. И ще е за сина само, щерката да я мислят свекърите й.
Точно в момента дъщеря ми старателно маже, т.е. лакира ми ноктите на краката. Ще го броя за тренировка за миенето на краката на свеки някой ден. Laughing

# 84
  • София
Ами, КАГ, за мен уважението не се изчерпва с материалностите, но всеки с приоритетите си все пак.

Аз пък си пожелавам някой ден да не смятам, че съм отгледала син, за да ми подарява нещо.

Кати, много дребнаво стана, а сте уж младите и широкоскроените!
Нека ти кажа, че да подариш в днешно време лаптоп на майка си, е силна проява на обич, мисъл за това, да се чувства равностойна с другите и привързаност.
Защото, с тези пенсийки, които не стигат и за храна, когато си изгубил и средата си, най- убийственото е да нямаш връзка със света.
И синовете, които са успели да се преборят с виждането на половинката си $абе, за какво й е на нея и откъде на къде ще й купуваш$, са за уважение.
Никой не отглежда децата си, за да му купуват нещо, но обичта понякога се изразява и в такива жестове.

Аз също получих нов лаптоп от сина ми за миналия рожден ден и да, почувствах се щастлива, че го е решил.

# 85
А аз карам със стария лаптоп на Говендър Мой.  Embarassed

# 86
  • Бургас
УжасТни сте! Поне синове имате.....
 Mr. Green hahaha

Ами, Уиш, провалила си се, съжалявам. Не те обича сина ти и ти замазва очите със стар лаптоп... Дано успееш със щерката поне, имаш още време....

# 87
Мен ме дразни това, че повечето нормални хора мият много повече от крака, когато се стигне до тежко положение,  и дават хиляди левове за лечение например ПРИ НУЖДА. Но винаги има роднини, които си измислят и изискват такива неща просто за да се поглезят, изфукат или не знам, от скука и злоба ли? Като миенето на краката, брането на грозде( а за това да не се наговарят, моя роднина също ме моли по телефона след работа да се вдигнем да ходим да й наберем грозде ?!?! ) и подобни неща, които просто идват в повече не защото сме неблагодарни и злобни, а защото излишно натоварват и без това напрегнатото ежедневие

# 88

Това, защото говедото не е женено, иначе жена му, щеше да го продаде, за да купи нещо за децата  Mr. Green.  Или щеше да пусне тема, че вещицата иска нов лапптоп, а той, вместо да мисли за децата, взел че и купил.

Наистина не разбирам каква е тази драма с лаптопите, еми то има и по 200 лв. вече.

# 89
  • София

И аз бях така- старото му Асос- че, с мижаво екранче, но сам е решил и миналата година пристигнаха за рождения ден нахилени с гаджето, с една огромна панделка завързали ценността.

Ами, щастлива се почувствах, пък нека Кати да се отяжда, че не била гледала син, за да й купи нещо. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт