С какво ви дразнят свекървите- 83

• 89 055
  • 803
  •   1
Отговори
# 675
  • Стара Загора
Радвам се че помогнах   Laughing
Дано разведрим и nneriih, че има и по- зле.  Mr. Green  Hug

# 676

О  , не , още съм на първа страница и умрях от смях . Онази свекърва сигурно 38 години спи без гащи . Дали има цистит  rotfImbo
Много благодаря за линка към темата , страхотно четиво  bouquet

Аз 50+ години спя без гащи, нямам цистит.

# 677
  • Асеновград
Благодаря за линка и аз  Joy
Определено ме разведри, макар че аз това си го очаквам и от моята  Joy

# 678

О  , не , още съм на първа страница и умрях от смях . Онази свекърва сигурно 38 години спи без гащи . Дали има цистит  rotfImbo

То с "гащите" дето ги носим в наши дни, по добре да си кажем, че сме по без гащи...

# 679
  • Асеновград

То с "гащите" дето ги носим в наши дни, по добре да си кажем, че сме по без гащи...
Един комшия-възрастен дядка ми каза веднъж "Преди трябваше да отворим гащите на жените,за да им видим дупетата, а сега трябва да им отвориш дупетата, за да им видиш гащите."  hahaha

# 680
Ох, това с гащите е като от някой филм! За авторката на последния казус, щом не може да им тропне, нека мълчи и да пази дистанция. Възпитана е да уважава по-възрастните, няма лошо, млада е, ще се отрка, има време. Живейте си в друг град, на квартирка и хич да не ви еня, дъртите и зълвата какво и как го мислят. За теб е най-важно да си спокойна, пожелавам ти лека бременност.
Аз да мрънна за моята свекърва. С ММ няма да ни има 3 дни и ще оставим бебето на майка ми, като в часовете, в които е необходимо да ходи на работа ще идва жена да го гледа. За отсъствието ни се знае от два месеца и свекървата не спря да се оплаква, как имали голям обект, много работа, много нагорно им било. Оплаква ми се, че не може да си вземе и ден отпуск, за да дойде да види бебето, неудобно й било да взема болничен, а-у! Съответно изобщо не е предлагала или споменавала за помощ през тези дни, от които и една неделя, и то тази, която идва. Уредихме нещата с майка ми и сега, като разбра, че на детегледачка ще плащаме започна да предлага да си вземе отпуск и да се обяснява на ММ. Е, да, ама - не, ангажирани са хора и тя не е замесена. Не мога да я науча, че нещата трябва да се случват, когато се решава проблема, а не след това. Успя да накара майка ми да се чувства неловко и да я мисли, какво ще си каже, какво ще си помисли и т.н., дали няма да реши, че й нямам, забележете -аз, доверие. Е, как да й имам, като за 9м веднъж е сменила пампи и после прах всичко наоколо. Не се виждаме често, даже е доста рядко, но има такива включвания, че ума не ми го побира. Бели кахъри са, но съм във фаза.

# 681
Скрит текст:

Един комшия-възрастен дядка ми каза веднъж "Преди трябваше да отворим гащите на жените,за да им видим дупетата, а сега трябва да им отвориш дупетата, за да им видиш гащите."  hahaha
В онази тема имаше и други хитове. Още се смея , не мога просто smile3521 да спра. Та като каза за този дядка , явно е отворко ...защо не го питаш верно ли бабите са имали дупки на нощниците hahaha Ех , тези мъже , все удобството и облекчението им е водещото luvbed

# 682
Nneriih, аз не разбрах защо се налага да отивате на квартира с мъжа ти? Нали той е построил 2 къщи? Поне ти така си писала.
Мъжът ми работи години в Норвегия и купува къща на родителите си, после купува и за себе си. Вмомента са ни останали да доизплащаме още 6000  лева за втората къща.

# 683
Скрит текст:
Ох, това с гащите е като от някой филм! За авторката на последния казус, щом не може да им тропне, нека мълчи и да пази дистанция. Възпитана е да уважава по-възрастните, няма лошо, млада е, ще се отрка, има време. Живейте си в друг град, на квартирка и хич да не ви еня, дъртите и зълвата какво и как го мислят. За теб е най-важно да си спокойна, пожелавам ти лека бременност.
Аз да мрънна за моята свекърва. С ММ няма да ни има 3 дни и ще оставим бебето на майка ми, като в часовете, в които е необходимо да ходи на работа ще идва жена да го гледа. За отсъствието ни се знае от два месеца и свекървата не спря да се оплаква, как имали голям обект, много работа, много нагорно им било. Оплаква ми се, че не може да си вземе и ден отпуск, за да дойде да види бебето, неудобно й било да взема болничен, а-у
! Съответно изобщо не е предлагала или споменавала за помощ през тези дни, от които и една неделя, и то тази, която идва. Уредихме нещата с майка ми и сега, като разбра, че на детегледачка ще плащаме започна да предлага да си вземе отпуск и да се обяснява на ММ. Е, да, ама - не, ангажирани са хора и тя не е замесена. Не мога да я науча, че нещата трябва да се случват, когато се решава проблема, а не след това. Успя да накара майка ми да се чувства неловко и да я мисли, какво ще си каже, какво ще си помисли и т.н., дали няма да реши, че й нямам, забележете -аз, доверие. Е, как да й имам, като за 9м веднъж е сменила пампи и после прах всичко наоколо. Не се виждаме често, даже е доста рядко, но има такива включвания, че ума не ми го побира. Бели кахъри са, но съм във фаза.
Дано поведението и да е продиктувано от гузна съвест и да се засрами . След свършен факт коментарите и предложенията и са второ нахалство.

# 684
  • Асеновград
Nneriih, аз не разбрах защо се налага да отивате на квартира с мъжа ти? Нали той е построил 2 къщи? Поне ти така си писала.
Мъжът ми работи години в Норвегия и купува къща на родителите си, после купува и за себе си. Вмомента са ни останали да доизплащаме още 6000  лева за втората къща.
Втората къща е просто строеж, без направени дори помещения за стаи. Тя е още мноооого напред във времето и евентуално за нашите деца. Няма да се хвана да правя сега къща, която не се знае кога ще стане и колко пари ще изгълта. Като ми поотрасне детенцето, дай Боже, да...сега-не!

# 685
Писала си, че остават само 6 000 за втората къща. Това не е голяма сума. Много повече пари ще изтекат за наеми само за 2-3 години.

# 686
  • Асеновград
Писала си, че остават само 6 000 за втората къща. Това не е голяма сума. Много повече пари ще изтекат за наеми само за 2-3 години.
6000лв за изплащането й, а за да я пригодим за живеене? Както казах - просто строеж, неизмазана, няма нищо в нея. Няма как да ги дадем тези пари сега накуп след като чакаме бебе. Аз дори не знам колко точно са "тези" пари, но за направата на един етаж може би... 20 000лв? 30? Знам ли...

# 687
А ти работиш ли, имаш ли стаж, ще взимаш ли майчинство ?

# 688
  • Варна
Уиш, тя ако и втората къща е там, на един хвърлей от свеки, по-добре наистина да не си дават зор сега точно да я завършват. Тя сама писа, че искат в Пловдив да бъдат заради възможностите за работа. Няма нужда зорлем да се врат малкия град/село само щото имало там четири стени и таван, дето даже не стават за живеене.

# 689
Само първият пост в темата за гащите ми направи вечерта нахилена. Повече не съм чела. Понеже имам активно и богато въображение, си представих детайлно разговора, физиономиите, детайлите... и се хилих цяла вечер.  
  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт