С какво ви дразнят свекървите- 83

• 89 050
  • 803
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Аз успях да я видя цялата. Има и други изцепки, на други свекита по-нататък, но първата изби рибата просто.

# 691
  • София
Само първият пост в темата за гащите ми направи вечерта нахилена. Повече не съм чела. Понеже имам активно и богато въображение, си представих детайлно разговора, физиономиите, детайлите... и се хилих цяла вечер.  
  Grinning

Имам и аз един такъв разказ- бяхме млади булки с комшийката, която живееше със свекървата.
Та, синчето беше дребничко, колкото снахата високо, но с по- фин кокал, вече завършил инженер, трябваше да се доказва в работата, че нали глава на семейство става.
И една сутрин, отива той на работа, а свеки виси пред вратата на стаята им, докопва на разговор снахата и ѝ заявява, че де що години напред са, все ще може да правят секс, а сега да не го изморявала много, че имал по- важни дела да върши....... Joy

# 692
  • София
Само първият пост в темата за гащите ми направи вечерта нахилена. Повече не съм чела. Понеже имам активно и богато въображение, си представих детайлно разговора, физиономиите, детайлите... и се хилих цяла вечер.  
  Grinning

Имам и аз един такъв разказ- бяхме млади булки с комшийката, която живееше със свекървата.
Та, синчето беше дребничко, колкото снахата високо, но с по- фин кокал, вече завършил инженер, трябваше да се доказва в работата, че нали глава на семейство става.
И една сутрин, отива той на работа, а свеки виси пред вратата на стаята им, докопва на разговор снахата и ѝ заявява, че де що години напред са, все ще може да правят секс, а сега да не го изморявала много, че имал по- важни дела да върши....... Joy
smile3501 smile3501 Направо изби рибата...
Но донякъде разбирам свекървата единствено от гледна точка на тогавашните разбирания...

# 693
  • София

Но донякъде разбирам свекървата единствено от гледна точка на тогавашните разбирания...

Какви тогавашни разбирания?
Тя непрекъснато демонстрираше близостта с мъжа си- то ръка на коляното, то прегърнала го през кръста.....

Същата тази свеки, изора света, за да вземат войник малкия ѝ син, който просто нямаше 55 кила, колкото беше минимума, за да го признаят за годен.
И това, за да не се изложат, че не е ходил войник, ерго не е мъж. Joy

Така че, нищо им нямаше на разбиранията тогава, просто перушани винаги е имало. Mr. Green

# 694
  • Стара Загора
Хич никой не разбирам, такива намеси в сексуалния живот на младите от страна на родителите винаги са ми били потресни.
Също така и забавни, ама да не са на мой гръб. Grinning

Майката на мъжа ти да ти казва как да го обслужваш иииииииъл!
Как все тез свекърви палави, как така една тъща не каза на зет си да задоволява щерка й.  Joy

На нас ни е  добре, аз не разбирам езика на свекърите, майка ми не разбира английски да си говори с ММ. Всички само си се усмихваме неловко.  Mr. Green По- добре от колкото такива изказвания.

# 695
то  цапнати в устата е различно от намеса.Какво значение  дали е свекърва или съседка,колежка ,случайна някаква да подхвърля  цинични закачки.Ако не е редовно-не е за дразнене,просто изцепка моментна без умисъл.Може да се изтърве човек,ако е близко споделящ и обуващ.
Все да те е страх  и да мериш  приказки си е трудно.
Като не ходи да го "насочва"се трае. hahaha

# 696
  • София
Какви тогавашни разбирания?
Тя непрекъснато демонстрираше близостта с мъжа си- то ръка на коляното, то прегърнала го през кръста.....
Имах предвид, че тогава на секса и важността му в семейните отношения не се отделяше такова голямо внимание, важно беше да се строи социализЪма, да няма извънбрачен секс (или да е минимален) и да води до деца. Ето нещо копнато от нета, случило се през 1986 г.:
Советская участница Людмила Николаевна Иванова (в то время — администратор гостиницы «Ленинград» и представительница общественной организации «Комитет советских женщин») ответила:

« Ну, секса у нас… (смешок) секса у нас нет, и мы категорически против этого!  

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 12:46 от Cuckoo

# 697
  • Стара Загора
то  цапнати в устата е различно от намеса.Какво значение  дали е свекърва или съседка,колежка ,случайна някаква да подхвърля  цинични закачки.Ако не е редовно-не е за дразнене,просто изцепка моментна без умисъл.Може да се изтърве човек,ако е близко споделящ и обуващ.
Все да те е страх  и да мериш  приказки си е трудно.
Като не ходи да го "насочва"се трае. hahaha
Честно казано само такава тема за "насочване" не съм виждала тук.  Joy
И все пак да не забравяме, че децата обичаме да си живеем в измисленият свят, в който родителите ни не правят секс, просто игнорираме всяка мисъл за това. А едно такова намесване и подмятане разбива тези наши фантазии.  Laughing

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 13:06 от crossfade

# 698
Nneriih, дали няма да е по-добре да продадете втората къща? Парите от нея ще са добра сума за първоначална вноска за ипотека и да си вземете нещо малко, но ваше в Пловдив. Иначе ще се получи, едни пари блокирани в неизползваема къща, а други пари изтичат за наеми. Казвам го от позицията на наемодател, който се чуди с кой акъл хората му дават парите си, вместо да си вземат свое с ипотека.

# 699

crossfade вярно  е, родителите са идеални в нашите очи.Каквито и да са,намеса в интимности е  нежелана,странна.подмятания обикновено се правят дали идва бебе.Моята свекърва не даваше да вдигам тежко.Тоест подхвърля ,недей ,че да не развалим белята, ако има беля.
Което не съм вземала за грижа,а  за подпитване.Забременях точно след година,изпринадала се  вика.
Разочароващо ,неуместно ,но не е повод за  нещо тормозещо глупавото подхвърляне.

# 700
Понеже изчетох малко от темата за гащите, та се сетих един готин виц Grinning
Мъж си ляга и се притиска страстно към тялото на жена си, прошепвайки й "без гащи съм".
Тя се обажда сънено "утре ще ти изпера няколко чифта".

# 701

О  , не , още съм на първа страница и умрях от смях . Онази свекърва сигурно 38 години спи без гащи . Дали има цистит  rotfImbo
Много благодаря за линка към темата , страхотно четиво  bouquet

Аз 50+ години спя без гащи, нямам цистит.
То с "гащите" дето ги носим в наши дни, по добре да си кажем, че сме по без гащи...

На приятелка баба й беше завързала домати д някакви пандЕлчета.  На приятелката прашките.

# 702
  • Стара Загора

crossfade вярно  е, родителите са идеални в нашите очи.Каквито и да са,намеса в интимности е  нежелана,странна.подмятания обикновено се правят дали идва бебе.Моята свекърва не даваше да вдигам тежко.Тоест подхвърля ,недей ,че да не развалим белята, ако има беля.
Което не съм вземала за грижа,а  за подпитване.Забременях точно след година,изпринадала се  вика.
Разочароващо ,неуместно ,но не е повод за  нещо тормозещо глупавото подхвърляне.
Съгласна съм.   Simple Smile
Мисля, че свекърва ти много тактично те е подпитвала. По- цивилизован и приемлив  вариант от това с гащите. Но, да все пак това кой как ще подпитва идва и от манталилет, възспитание и т.н.

# 703
А пък мойто свеки веднъж ми разви тезата, че има мъже, които не издържат без жена. Природа видиш ли. И ако съпругата не може да си изпълни съпружеския дълг е в реда на нещата мъжа да бъде спасен на друго място. Това по повод познати, които натириха сина си, който кръшкал на снахата. И мойта потресена, че хората са застанали на страната на снахата.
Не, че нещо, ама да си знам  Mr. Green

# 704
Какви хора има...все си мисля, че няма какво повече да ме изненада...и се появява някаква такава простотия...
Свекървата на моята свекърва е живеела в София, в центъра( не в някое село), но е била изцяло подчинена на мъжът си. Не е работела, но не са й се давали никакви пари, дори за пазар. И мъжът  й си е имал любовници. Сигурно е бил от тези с нуждите. Грозна работа.

Общи условия

Активация на акаунт