Пазаруване от Amazon - тема №67 /01.06 - 30.06/

• 123 036
  • 830
  •   1
Отговори
# 285
# 286
дизайнерски кожени гуменки Мiu Мiu, 38 номер - 70 

http://it.buyvip.com/?ie=UTF8#page=d&dept=all&sale=A2T6V … ref=qd_all_eb_1_5

# 287
Сигурна ли си че са ги изтеглили за Amazon Prime? Колко ти взеха 79 лири ли?

Да,точно толкова
Пиши им,обясни,ако не си ползвала,ще ти върнат парите
В банката иди лично и си разблокирай сметката Peace

Аз съм позарувала хипп комбиотик и на снимката на продукта пишеше амазон прайм, това явно значи, че съм го ползвала и няма да ми върнат парите? Не съм знаела, че преди това трябва да се откажа от прайм, грешката си е моя. Но пък 79 лири за такса? Също така къде да им пиша при contsct us  или да търся имейл някъде

# 288
Най добре им пиши на чата. Обясни им че си го активирала по грешка и би трябвало да ти ги върнат. Най много да те таксуват само за 1 месец. Но след като си изтрила картата и си блокирала сметката малко трудно ще стане връщането.

# 289
  • София

Да,точно толкова

Аз съм позарувала хипп комбиотик и на снимката на продукта пишеше амазон прайм, това явно значи, че съм го ползвала и няма да ми върнат парите? Не съм знаела, че преди това трябва да се откажа от прайм, грешката си е моя. Но пък 79 лири за такса? Също така къде да им пиша при contsct us  или да търся имейл някъде
Това е таксата за 1 година, дори и за си го ползвала ще ти върнат по- голяма част от парите, свърши се през хелпа и се разбери с тях.

# 290
# 291

Да,точно толкова

Това е таксата за 1 година, дори и за си го ползвала ще ти върнат по- голяма част от парите, свърши се през хелпа и се разбери с тях.

Наистина много благодаря, че се отзовахте толкова бързо.

# 292
Да се запиша на стр.20 в края на виповете :/

# 293
Имам пратка от Испания с номер на DHL 046940138735,който никъде не излиза. Някой би ли се опитал да я проследи?

# 294
  • Майничка
Хайде, сергията затвори... Joy

# 295
  • Sofia
Имам пратка от Испания с номер на DHL 046940138735,който никъде не излиза. Някой би ли се опитал да я проследи?

Мдаааа, не излиза  Confused Мoже да е сбъркан номера....

# 296
За една чанта ми дадоха подобен номер. Беше само в мейла, в поръчката не се появи. В сайта на дхл също. Онзи ден отивам в пощата за друга пратка - изненада, връчват ми и тази.

# 297
  • Сливен
Това е информация ,която има в стара тема за тези пратки.Копирала съм направо част от поста на gatanegra

За инфо на чакащи пратки с номера 04.... DHL
Преди малко говорих с DHL,  във връзка с поръчката с номер 04...,
обясниха ми, че тези пратки са сухопътни и затова движението е по бавно. Проследявало се до момента на напускането на Германия и след 4 - 5 работни дни, можело да се види отразена на бг сайта (след пристигането и обработването тук).

# 298
  • Sofia
Проблемът е, че този номер не излиза и в dhl.de, където дори сухопътните пратки се появяват до момента от напускането на изходящата страна. Или пратката е пратена скоро и още не се е появил този номер, или има грешка в номера.
Иначе да, най-вероятно ще пристигне с БГ пощи като колет с проследяване - т.е. от един момент нататък и в сайта на БГ Пощи ще може да се следи. Аз използвам trackitonline.ru за надеждно следене, но и там не излиза нищо по този номер.

# 299
Само за Amazon Prime!
При покупката на Amazon Sports Nutrition Sample Box на цена £10 получавате ваучер за пазаруване от £10. Ваучера се получава един ден след изпращането на този Sample Box и е валиден до 31.03.2018г. за продукти само от категория Sport Nutrition изпращани и продавани  от Amazon.
На практика излиза безплатно.
Офертата важи до 30.06 или за първите 10 000, което от двете е първо.
Съдържание на  Amazon Sports Nutrition Sample Box
Optimum Nutrition Gold Standard whey 3x 30g*, Grenade Carb Killa high protein shake 1x 330ml, USN metal ball mixer shaker, PhD Nutrition Smart Bar 1x 64g, Science in Sport caffeine shot 1x 60ml, Scitec Nutrition 100% whey protein 3x 30g, Fuel10K porridge pot 1x 70g
Boxed-product Weight: 939g
Пълни условия
Скрит текст:
Buy the Amazon Sports Nutrition sample box and get a £10 promotional credit to spend on your next purchase. From 16 May, 2017 when you purchase the Amazon Sports Nutrition sample box a £10 promotional credit will be applied to your Amazon.co.uk account to spend on your next purchase within the Sports Nutrition category. Any remaining credit will be applied to subsequent eligible orders within the Diet & Nutrition category before the Expiry Date. The credit can be redeemed against items dispatched and sold by Amazon on www.amazon.co.uk. The credit does not apply to purchases made from Amazon Fresh, Amazon Pantry, Amazon’s Warehouse Deals or from third-party sellers on Amazon’s Marketplace platform. Your promotional credit is valid until 23:59 GMT on 31 March 2018 (“Expiry date”). The Offer is only available to Prime members. Visit www.amazon.co.uk/Prime to learn more about Amazon Prime. The Offer is limited to one per customer. Amazon’s Conditions of Use and Sale, Qualified Promotions Terms and Conditions and the Promotional Code and Promotional Credit Terms and Conditions apply. How to claim: 1. Add the Amazon Sports Nutrition sample box (“Qualifying Item”) to your Shopping Basket by clicking the "Add to Basket" button. 2. When you have finished shopping, click the "Proceed to Checkout" button and place your order for the Qualifying Item. Once your Qualifying Item has been shipped, we will automatically credit your Amazon.co.uk account with a £10 promotional credit within one day of shipping your order.
Протеин на много добра цена MY PROTEIN Impact Whey Protein Supplement, 5 kg, Banoffee за само £21.95 с Prime  https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00EZTKZ6G?m=A3P5ROKL5A1OLE

Общи условия

Активация на акаунт