Пазаруване от Amazon - тема №67 /01.06 - 30.06/

• 123 038
  • 830
  •   1
Отговори
# 300
  • Тополовград
Някой да е засичал изгодни филтри Брита скоро моля.

# 301
Благодаря на включилите се с коментари на моята пратка!
Номера го има в поръчката и излиза това
24-May-2017   14:31:48      Пратката е напуснал помещенията на продавача и транзит.

# 302
Момичета ,
снощи пуснах последна порьчка ,за която няамах достатьчно сума в картата .Дрьпнаха ми едно евро ,днес е заредих .Дали ще изтеглят остналите парите или всичко приключи ?

# 303
  • София
Преди две седмици в Кауфланд имаше Акваефект за малко под 5лв бройката. Все още се намират в магазините на тази цена. Другата седмица от четвъртък в Лидъл ще има Брита 4бр. за 33лв.
В амазоните отдавна не следя цената на филтрите.

# 304
Момичета ,
снощи пуснах последна порьчка ,за която няамах достатьчно сума в картата .Дрьпнаха ми едно евро ,днес е заредих .Дали ще изтеглят остналите парите или всичко приключи ?

За по-сигурно влез в поръчката си и потвърди плащането.  Peace
Опитвам се да открия тези рамки за очила в нета,че линк вече не излиза,а съм ги пуснала на празна карта,обаче ме съмнява да не би да са детски..
Diesel Montura DL5041_020-52 (52 mm) Gris

# 305
  • ново
sasi6, не знам кои са рамките, но 52 мм. са твърде малко за нормално лице, ще станат на малко лице според мен.

# 306
  • София
sasi6 Това ли са, но в друг цвят? Дават ги мъжки, но и аз смятам, че 52мм са за доста тясно лице.

# 307
  • Тополовград
Преди две седмици в Кауфланд имаше Акваефект за малко под 5лв бройката. Все още се намират в магазините на тази цена. Другата седмица от четвъртък в Лидъл ще има Брита 4бр. за 33лв.
В амазоните отдавна не следя цената на филтрите.
БЛАГОДАРЯ. Ще чакам Лидъл.

# 308
Момичета ,

За по-сигурно влез в поръчката си и потвърди плащането.  Peace
Опитвам се да открия тези рамки за очила в нета,че линк вече не излиза,а съм ги пуснала на празна карта,обаче ме съмнява да не би да са детски..
Diesel Montura DL5041_020-52 (52 mm) Gris

Тези в друг цвят ли са? https://www.visio-net.es/gafas-de-vista/diesel-dl5041-001.html
При моите рамки стъклата са 51мм, а отдавна не съм дете. Мисля, че ще са големи за дете. Има детайлни размери в линка.

# 309
  • ново
Има значение и дължината на моста колко е. Ето тук е обяснено https://www.lafazza.com/general-pages/page/pageid/50

# 310
Някой успя ли да проследи стоката от ВИП-а къде е?  Mr. Green

# 311
Не беше много скоро - на 10 април съм поръчвала от тези (6 бр.) за 15,90 паунда.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B000QEW5KS/ref=od_aui_detail … ?ie=UTF8&th=1

# 312
Е как съм изпуснала, че има нова тема. Чак на 21-ВА страница я хващам, а уж е от днес.

# 313
Е как съм изпуснала, че има нова тема. Чак на 21-ВА страница я хващам, а уж е от днес.
Tемата не е от днес. И това си изтървала  Laughing
Благодаря @sevgito!

Последна редакция: чт, 01 юни 2017, 13:52 от hanavi

# 314
Поръчките се виждат във ВИП-а. А в нормалният Амазон ги няма. Т.е. ще си проверяваме поръчките, там където сме си ги поръчвали - във ВИП Амазон. Поне при мен е така.

Общи условия

Активация на акаунт