Пазаруване от Amazon - тема №67 /01.06 - 30.06/

• 123 250
  • 830
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Имате ли опит с amazon.com ?
Така се получи, че ми дадоха ваучер за пазаруване за 100 долара. Ноооо се оказа че мога да го ползвам само в amazon.com  ooooh! ooooh! Питах амазонци, казаха само в amazon.com
Ами не съм пазарувала там и ме е шубе, заради мита и т.н.
Но пък, иначе тези 100 долара, ей тъй, ще си изфирясат.  Crossing Arms

# 721
Така се получи, че ми дадоха ваучер за пазаруване за 100 долара. Ноооо се оказа че мога да го ползвам само в amazon.com  ooooh! ooooh! Питах амазонци, казаха само в amazon.com

Аз редовно си поръчвам от там неща, които не мога да ги открия в Европа. Ако пазаруваш от продавач Амазон няма никакъв проблем, всички мита и такси се начисляват на последната стъпка и ги виждаш точно колко са, предплащаш ги. Напоследък пращат с ДЧЛ и доста бързо идват нещата, като на ДЧЛ веднъж пращах ЕОРИ номер и пълномощно да ми освобождават пратките и те се занимават с всичко, при следващи пратки само ми се обаждат, казвам им, че имам при тях пълномощно и ЕОРИ и се оправят.

# 722
  • София
Браво, това е добре. Сега остава да избера нещо което си струва да купя Laughing

# 723
В американския амазон често има добре намалени неща на американски марки, като например
- детски дрешки: Carter's, Osh Kosh,
- детски обувки: Stride Rite, See Kai,
а също и Columbia, Kate Spade. Има и изгодни детски играчки, както и витамини, хранителни добавки.

# 724
  • ВАРНА
https://www.google.bg/search?q=fila+watch+white&prmd=ivn& … rc=rmwVGeaXqJr0eM:

Моля за мнение дали момче 17-19г би харесало такъв бял силиконов часовник ,води се унисекс,но за дамска ръка ми се вижда масивен,а според ММ щом е бял не е за мъж ....😎
Да, според мен. Бял часовник с бели кецове - класика. Един от часовниците ми е бял. Все пак зависи от младежа.
Кажи на твоя мъж да си пусне клипа на Alex P - Hlqb za ochite и да види Alex P с какъв цвят часовник е. Просто за него се сетих. Часовника му е модел на Casio и е доста популярен сред младежите и то точно​ в белия вариант. Всъщност повечето носят ментето, но това не е важно.

Благодаря за мнението,ще го подаря на младежа,дано го хареса  Peace

А този часовник защо пише "Zeigt" пред марката,реплика ли е  newsm78

https://www.amazon.de/gp/product/B072P5VDFB/ref=ox_sc_sfl_title_ … id=A32QPJC7EKVK41

# 725

най-добре да поръчаш до адрес на превозвач в Англия и той да ти докара поръчката в БГ - така се плащат по-малко транспортни такси и import fees и не се занимаваш с DHL, ЕОРИ и пълномощни.

# 726
  • ново
Момичета, пратката която не ми беше пристигнала се появи  Simple Smile Обаче преди няколко дни получих мейл от Амазон, че ще ми върнат парите. Сега се чудя как да процедирам, да изчакам да ги получа и тогава да им пиша да си ги вземат обратно, или да пиша сега, в случай че още не са наредени да ги стопират  newsm78

# 727
  • Sofia
Момичета, пратката която не ми беше пристигнала се появи  Simple Smile Обаче преди няколко дни получих мейл от Амазон, че ще ми върнат парите. Сега се чудя как да процедирам, да изчакам да ги получа и тогава да им пиша да си ги вземат обратно, или да пиша сега, в случай че още не са наредени да ги стопират  newsm78

Аз бих изчакала първо да получа пратката, защото така както се е появила, може пак да изчезне и ще трябва отново да правиш всичко.
От американския амазон (и от САЩ) като цяло поръчвам до английски адрес.

# 728
  • ново
Shantal, аз пратката я взех, за парите се чудя как да процедирам.

# 729
  • Бг
Винаги, когато са ми връщали пари, а в последствие съм получила пратката съм им писала да си ги изтеглят обратно. В повечето случаи са ми отговаряли да задържа вещта, без да я плащам, един вид като компенсация.
Амазон просто са супер коректни като продавач.
Аз лично бих им писала, по-лесно ще е за мен ако не са още върнати. В случая обаче, ти решаваш какво да правиш Simple Smile.

# 730
Здравейте, поръчах една раница O'neil от склада обаче има разшито по единия шев покрай ципа. Може ли да ми кажете като е от складовите сделки дали имам право да я върна за тяхна сметка или на обезщетение някакво.

# 731
  • София
Пиши им..ще ти направят отстъпка с която ще можеш да я поправиш

# 732
  • Sofia

Не съм разбрала правилно  Blush Пиши ми. Предполагам, че ще ти кажат да задържиш пратката като подарък, но все пак ...

# 733
Днес скромни пратки от немския и английския.
От немския складови сандали Кларкс, 37 номер, отговарят на 36, за тесен крак, отиват в размените.
Бански Триумф - отговаря си на размера, много хубав на живо.

# 734

Общи условия

Активация на акаунт