Боледуване на децата ни - тема 53

• 52 721
  • 783
  •   1
Отговори
# 120
А болно ли е детето,Т има ли или само диарията? С безлактозно мляко?
И аз съм за гастро  Peace

# 121
  • shumen
Ние Бисептол сме пили един път мисля за друго и бях доволна.
Африканчо,и аз съм за гастро.Дано разберете от какво е проблема и да го излекувате.

# 122
Момичета, ако съм капала ксилометазолин, пречи ли да пусна носен секрет? Нещо се обърках как беше.
Направо ще се побъркам от тази кашлица.
Записах час за унг за понеделник.

Африканчо,аз също съм водила много пъти детето при д-р Лазарова от Токуда. Ходили сме и при др Гроздева. И от двете съм доволна.

# 123
Май само след ФР можеше...
Защо не пуснеш гърлен. Май каквото го има в гърлото,е същото и в носа ...
Гентазона не искаш да го капеш ли?

# 124
  • Варна
Дъждец,
по принцип не би трябвало да пречи, това не е АБ. Само има някакви часове там, през които не трябва да е издухван и промиван носът.

# 125
  • shumen
Дъждец,пусни един секрет според мен.Може да си има някоя бактерия и затова.

# 126
Дъждец, 12 часа трябва да са минали от последното пръскане. Цибалаб работи и утре, може да отидете сутринта, така или иначе, резултатите от уикенда излизат в сряда.

# 127
Благодаря ви! Вчера преди лягане съм капала ксилометазолина, така че са минали 12 часа.
Тет, ще го капя накрая, но не съм убедена колко е подходящ. Личната все него изписва.

# 128
Викаш да атакуваш сопола ли,и да спре кашлицата? Ако от там е дразнението newsm78
Моят и ной издухва чат пат сопол. Кашлица обаче няма. Кихавици само тук таме..

# 129
Няма никакъв секрет напред, но вечер като легне и се започва едно давене и се чува как се насъбира в гърлото.

# 130
Познато ми е. С отворена уста ли спи?
Пускай като си решила. Да видим коя гад се шири там..

# 131
  • Варна
Няма никакъв секрет напред, но вечер като легне и се започва едно давене и се чува как се насъбира в гърлото.
Същата работа стана и при моя. При издухване носът е абсолютно чист и проходим, не се чува нищичко. Но говори леко носово и нощем хърка и смърка, че и прокашля от време на време. Егати чудото.

# 132
  • София - Варна
Има ешерихия коли патогенно в изпражненията. И друга бактерия. Като седна на компютър, трябва да видя името й.

# 133
  • shumen
Дъждец,да не е от 3 сливица?
Африканчо,дано намерите решение на вашия проблем.

# 134
  • На брега на реката
Ако реагира на бисептола, ок. Но моите наблюдения от него са, че яко разбутва коремчето и води до дрис. Поне и при двете ми деца действа по този начин. Та е малко като омагьосан кръг. Яко пробиотик и добър гастро ви трябва.

Общи условия

Активация на акаунт