Боледуване на децата ни - тема 53

• 52 692
  • 783
  •   1
Отговори
# 720
Да си призная честно и аз като mutafova имам чуството, че се прекалява с Пулмикорта. Всяко второ болно дете е на инхалации с Пулмикорт. Всяко трето е на профилактика с Пулмикорт. Знае се колко са страничните ефекти на Преднизолона. И как пестеливо се изписва. За Пулмикорта като сравнително ново лекарство не са много наясно със траничните дългосрочни ефекти. Е в краткосрочен план няма....но след 10-20 години никой не знае.

# 721
  • shumen
На нас досега освен в болницата Пулмикорт не са ни изписвали.Там дори на инхалации ни го правеха.

# 722
  • Варна
Днес не е кашлял откакто е станал. Още снощи поразреди, като легна обаче в продължение на час прокашляше доста начесто, през нощта се обаждаше, сега нищо. А дано да е минало, аз така и се надявах, направо по график го кара 1:1 с март месец Whistling

# 723
  • shumen
Месечинке,дано е отминало.

# 724
  • София
Бързо оздравяване на всички болни.
При нас след кашлица и сополи в събота вечерта я втасахме и с ушите. Взех Цилоксан и сега трябва да го слагам сигурно седмица в ушите и носа, но пък много бързо се повлия. Сироп давам Гринтус педиатрик, кашлицата и тя намаля драстично. Включих и Ксизал.
Вентолин (сироп) съм давала няколко пъти, може би да са 4 - 5. Не съм забелязала някакви странични ефекти. Пулмикорт никога не ни е изписван от ЛЛ.

# 725
  • shumen
Миамим,дано мине бързо и при Вас.
На нас Вентолин сироп ни беше изписван,но като го дадох му се разхлопа сърцето на малкия.

# 726
  • shumen
Момичета, помагайте!
Сега звънях на санаториума в Трявна,но нямат свободни места за Август. Дайте телефони на квартири по възможност наблизо.

# 727
  • София
Хайде и ние да се присъединим към болните  Sad, моето цъфна с 39 градуса. Точно ни е първи ден от почивния месец на градината и е при баба си, а в събота ще ходим на море. Няма нищо друго освен Т засега, гърлото е може би леко зачервено, ще видим как ще се развият нещата.

# 728
Светле, до събота може да мине.
И аз съм на нисък старт - детето от днес е на ясла.

# 729
  • София
Светле, миналата седмица моите двамата слънчасаха от висене в басейн без сянка, и вдигнаха температура. Малкият вдигна, после два дни нямаше, после пак вдигна. Вторият път док видя зачервено гърло, но за ден, два мина. Вирусите си циркулират целогодишно.

# 730
  • shumen
Светле,да минава до Събота при малката.
Аш,Вие как сте?

# 731
  • Варна
Видяхте ли сега до какво водят капките за очи, слагани в носа Crazy
https://dariknews.bg/novini/obshtestvo/opasna-tendenciia-uchenic … ato-droga-2034743

# 732
  • София
Четох някъде, че ставало въпрос за определен вид капки, с бела дона, които са за разширяване на зениците.
Иначе аз съм капала капки за очи в носа на детето  Crazy По предписание на ЛЛ.

# 733
  • София
Светле,да минава до Събота при малката.
Аш,Вие как сте?

Мани, ту болни-ту здрави. Днес и щерката е с Т, а на мен ми дращи гърлото  Twisted Evil.

# 734
Месечинке, за капките с атропин става въпрос, приет в големи дози (1 шишенце напр.) води до делириум. По мое време имаше тийнове, които се друсаха с атропин.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт