Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама

• 53 912
  • 567
  •   1
Отговори
# 75
Честито бебче, Бандитка! bouquet Браво, че ти си реагирала бързо и си отишла на време в болница. Пожелавам ти Сами да се адаптира бързо и скоро да се гушкате вкъщи.  Hug

# 76
  • София
Здравейте момичета!

Бандитка Честито бебче!   smile3525    Да ти е жив и здрав и скоро да се приберете вкъщи. Бързо да се възстановиш и ти.    Hug

Oesi  как си ,болките спряха ли?  Hug

# 77
Честито, Бандитка, да ти е живо и здраво бебчето и само да те радва!  bouquet Моят термин също е определен за 17.07. ще видим докога ще чакаме малкия разбойник да се появи.

Междувременно днес , минавайки покрай аптека Субра , видях, че имат -25% отстъпка на всички артикули на Мустела до 5.06. Побързах да вляза и вече се сдобих със Златният комплект за новородено, който ми излезе само 65 лв. Горещо препоръчвам на останалоте мами да се възползват , поне в моята болница задължително искат всичките артикули да са подръка в момента, в който бебчо влезе вкъщи, а кремът за подсичане 1-2-3 , наличен още докато си в болницата.
https://www.farma.bg/promo-mustela-izmivasht-gel-750ml-hidratira … n-100-chanta.html

# 78
Бандитка, честит да ти е Сами, пожелавам много здраве и късмет, дано скоро се гушкате спокойни вкъщи!  bouquet

# 79
  • Сливен
Бандитка,честито и от мен.Да се оправяте бързо и двамата.
Алеск в твоята болница много скъпа козметика искат.В нашата,можи би защото е окръжна искат само олио и шампоан като изрично каза евтина козметика и взех на Бочко ,а за вкъщи Бюбхен и то малки разфасавки по 50мл за да видя как ще му действа,само крем за  подсичане не знам какъв да взема,Бюбхен имат по принцип "крем за под памперс" ,но много голяма кутия.
Иначе аз съм добре,бебо също ,тъпчат ме с магнезий,тъкмо ми тече 4 банка.
Момичета,на кое се казва комплект пелени-за бебе.еднократни чаршафи 60х60 или еднократни пелени.В стаята има бележка какво е необходимо за вашето бебе при престоя му в болница и се оказва че това не съм го купила.

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 07:44 от oesi

# 80
При нас даже като се роди бебето, болницата подарява комплектчета с козметика.

# 81
  • Sofia, Bulgaria
Бандитка,  честито! Живи и здрави да сте и да ви изписват бързо Simple Smile

# 82
  • Сливен
В нашата болница раждат много циганки,които не са здравно осигурени,ама на изписването са със професионални видеооператори,музика абе чудо.Та болницата е държавна и не могат да си позволят да правят подаръци.

# 83
Оеси,добих представа за контракциите.Благодаря.Една приятелка вчера ми разказа,че когато лежала в болницата,заради преносване отишла да и подновят болничния( нз точно) и я прегледали рутинно и се оказало,че има 5-6см разкритие!Нямала никакви болки,даже стягане на корема( чак незнаех,че е възможно!) и по някаква случайност,заради тия документи там са я разбрали.Каза,че не е разбрала тази "слузеста запушалка" да е паднала по-рано.Лекарят,който я проверил за разкритие я "махнал" така да го кажа.Направо се шокирах,че може да изтървеш 5-6см разкритие и съответно момента за епидурална!!
Бандидка,честито бебе!Да ви е жив и здрав и мнооооого да ви радва! Hug
P.S Аз май се спрях на "Мустела",поне докато е новородено.За по-натам,ще мисля и други марки.За "Микса" чета добри отзиви.

# 84
Бандитка, честита радост - бързо възстановяване и скорошно гушкане вкъщи живи и здрави!

oesi,

При нас искат 2 такива комплекта 2 тензух+2 бархет:

http://bebe1.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82 … 1%83%D1%85-170266

Аз си взех някакви още по-обикновени, че май не ги връщат Simple Smile
А за вкъщи вече по-хубавички, шарени.

Miroslava^ , възможно е - ако е по-еластична, ако има висок праг на болка, обикновено като наближи раждането, разкритието представлява менструални болки. При някои може да е така само първите 2-3 см разкритие, при други може и до 8 см така да си откара Simple Smile

За козметика и аз се чудя, мисля си за началото нещо по-скъпо, макар че това не е никаква гаранция за качество, а за по-натам Бочко или нещо подобно. Харесала съм си сайтът на аптеки Адонис, струват ми се доста по-ниски цените от където и да е.... Ето линк, ако някой се интересува:

http://www.adonis.bg/mustela_|3|131|/20

alex0001, може ли да кажеш някакви други цени на Мустела, за да сравним ?

# 85
Кремът 1-2-3 за подсичане в Субра излиза 14.14 лв , така че в Адонис мисля , че нещата са даже една идея малко по-изгодни  Peace
Аз също смятам в началото да заложа на медицинската козметика и след това на Бочко  Hug

# 86
Благодаря ти Simple Smile

# 87
Честито бебче на Бандитка!Бързо да ти го дават,да му се радваш!
Оеси,лекарите много често се застраховат и презастраховат,когато става въпрос за бременни,все пак отговорността им става двойна.Така че,пожелавам ти бързо оправяне и да те пуснат да се разхождаш вкъщи и по парковете.

# 88
  • Сливен
Мен ми е ясно,че се застраховат още повече че съм и ин витро.Казаха,че утре ме изписват.

# 89
  • Някъде под слънцето
Бандитка, честита рожба, да сте здрави и много щастливи, и скорошно прибиране вкъщи bouquet bouquet bouquet bouquet Hug Hug Hug smile3525
За козметика и аз много се замислям за Мустела, въпреки, че си е доста скъпа, но поне е сигурно, че е качествена Rolling Eyes Thinking Иначе сестра ми  помня, че за племеничките ползва козметика на Авент, обаче тука в България ги няма... Rolling Eyes Thinking Вчера бях в Ремедиум и там комплекта на Мустела е 72-74 лв.  (с 5 продукта и чанта) и един 55 лв. някъде, с 3 продукта. Там гледах и Микса, и Авене, и Бубхен, и изпаднах в голяма чуденка дали да взимам нещо скъпо, дали да е медицинска козметика, или какво да бъде.. newsm78 newsm78 #Crazy
Оеси, комплект пелени може би искат един пакет памперси, аз поне на няколко места съм срещала написано направо като изискване памперси и мокри кърпички да се носят по подразбиране...Останалото каквото ти си решиш...

Общи условия

Активация на акаунт