Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама

• 53 917
  • 567
  •   1
Отговори
# 90
С дъщеря ми ползвах Мустела. Сега имам комплектче Уриаж, което ми е подарък, и мисля, че е не по-лоша. Ако трябва да избирам между Мустела, Микса, Авене и Бюбхен, бих избрала пак Мустела, защото мисля, че има най-много натурални съставки и контрола и качеството са най-големи.

# 91
Благодаря за пожеланията 💋
А за козметика аз съм взела само един сапун на Авен за чувствителна кожа, който може да се използва от цялото семейство и върху цяло тяло + коса. На първото ми дете след 2 годишни опити да й махна крустичките с какво ли не, успях точно с този сапун.
За подсичане в болницата им дадох Здраве бебе за подсичане, а в къщи имам и Судокрем.

# 92
Аз не трябва да нося нищо за бебето в болницата, те подсигуряват всичко. За козметика за сега съм се спряла на Биодерма, но мисля още да не взимам нищо, така ме посъветваха и от болницата. Първо живот и здраве да се роди и като видим с каква кожа е тогава ще купим козметиката.

# 93
  • Сливен
Памперсити си фи пише отделно,20бр за 5 дни.Последно питах едно момиче от съседна стая,това бил комплекта за изписване.

# 94
Честито на Бандитка и кураж на всички останали на опашката Simple Smile
Един въпрос от мен:в болницата, в която ще раждате, искат ли резултати от изследване за anti HCV?
Гледам че нямам такова сред вече пуснатите (хив, хеп. Б, сифилис) и утре ще го пускам отделно...

# 95
Аз нямам изследван този показател.Наскоро четох за значението на витамин В 12 и се замислих,че и за него не съм изследвана..

# 96
MCV е част от ПКК и трябва да се ти го правили поне 3 пъти до сега, показва среден обем на еритроцити.

# 97
MCV е част от ПКК и трябва да се ти го правили поне 3 пъти до сега, показва среден обем на еритроцити.
anti HCV е за хепатит C

# 98
anti HCV е за хепатит C
Ааа HCV... проявих си дисллексията 😂

# 99
anti HCV е за хепатит C
Ааа HCV... проявих си дисллексията 😂
То вече,какво ли ни няма  Laughing.Ама ще устискаме още малко  Simple Smile

# 100
  • Sofia, Bulgaria
Вече съм и на лактажин. Бебо расте за сметка на мен вече Simple Smile ама нищо,  важното е да са ни здрави бебетата,  оше малко ни остана Simple Smile днес бях ма първи запис на тонове...много приятно ми беше да слушам сърчицето Simple Smile

# 101
  • Сливен
Руми,на каква схема ти е лактажина?При мен е 1 курс на 40дни.

# 102
  • Sofia, Bulgaria
Ами засега е за 7 дни,  пък ще видим после.

# 103
  • Сливен
Аз го ползвам още от началото на декември,естествено предписан ми е от лекар.

# 104
честито бебче бандитка  bouquet да ви е живо и здраво и много да ви радва  Heart Eyes

аз съм в 9-ти месец вече  и пак цъфнах на работа, то в нас не се издържа
дупето ми изтръпва от седене ако лежа се схващам ...угода нямам  ooooh!

толкова искам вече да си гушна бебокаааа  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт