ЧЕТВЪРТИ клас - 1ва тема

• 81 177
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 ще мога да дам информация за роботчето късно довечера Simple Smile след коледното парти на Змей Младший.
намерих картинка на нашата количка-роботче

и по картинка я намирам тук https://www.nitroplanes.com/82p-ad-bluetooth-carkit.html
не съм убедена, че е купена от там, бащицата чакаше доставка от Англия, не от Калифорния

по-вероятно е да е от тук https://ru.aliexpress.com/item/Multi-function-4WD-Robot-Car-Kits … /32686059909.html

# 661
   Кати,Кати!Чудесна е историята с невидимата торба!Аз толкова си я пазя моята,че горкото дете май си вярва безрезервно в Дядо Коледа.А скоро 11 годинки ще става.Добрият старец ще донесе микрофон/стига сме припявали - с молив в ръка!/ топки за жонглиране  и книжки.   Луси,разкажи за кученцето!   Да ви пожелая благословени и щастливи предстоящи празници .Ние в петък летим за България ,с Беа буквално  броим  миговете до прибирането. Емигрантството съвсем направи Коледата ни чакана и вълшебна!❤

# 662
  • София
Няма и седмица преди НГ нито Калифорния, нито Англия ме уреждат... Надявах се да е от БГ... Sad

# 663
  • В светлината на слънцето
Аз да кажа нещо по повод дроновете. Значи - да се инвестират пари в играчка, която ще се строши на второто пускане, не си струва. Понеже моят това си поиска за рождения ден, след доста дълго проучване и консултации с професионални фотографи, в крайна сметка се оказа, че ако ще е дрон (говоря за такъв с камера), то трябва да е наистина качествен, иначе просто не си заслужава. И в началото се иска задължително присъствие и на един възрастен, докато го овладее, понеже все пак става дума за доста по-мощна и бърза машинка от тези в Хиполенд. Още на втория ден обикаляхме полетата да търсим дрон и беше луд късмет, че изобщо го открихме. Та си е деликатно положението. Моят искаше да е модел и за стрийминг, но до овладяване на живото предаване така и не го докара - ще продължи да се учи догодина.

# 664
Кученцето ни е само на думи кученце. На 3 месеца вече тежи 14 кг и е диво като за трима. Порода акита ину. Обаче е супер обичливо и пада голяма игра и търкаляне.

# 665
  • София
Леле, това си е сериозно куче...

# 666
Весела Коледа на всички! Явно сте по ваканции и почивки, пълно затишие в темата.
Моят син го пратих на лагер на Телерик и сега бездействам безгрижно. Поръчвах книги допреди малко и да ви споделя - в Ориндж има 18% намаление на всичко, поръчано онлайн от 25 до 31 декември: https://www.orangecenter.bg
Поръчах на моя 10-на книги, има да ги чете до лятото, с неговия натоварен график.  Joy

# 667
  • Перник
Колко много сте изписали, докато нямах време да чета!

Калоян беше болен в последната учебна седмица, затова пропусна и училищното тържество (а децата пропуснаха моите рисувани меденки), и моето служебно. Не вярва в дядо Коледа вече Sad , даже уведомил и 2 години по-малкия си братовчед, че мама и тати купуват подаръците - детето дойде да ми се оплаче Simple Smile
Поиска и получи подаръци основно книги - няколко части от "Светът на диска" и един Дръндьо.

Пожелавам ви весело посрещане на Новата година!

# 668
  • София
Весело посрещане на 2018г.
Нека е здрава, успешна и весела.

Явно ваканцията върви с пълна сила за всички.
Ще пиша подробно, като се върна на работа.

# 669
Честита и успешна да е Новата Година!
Ние успяхме да попътуваме и си починахме добре. Голям кеф да не си вкъщи на Коледа.
Ще удължавате ли ваканцията на децата до края на седмицата?

# 670
Честита Нова година! Да е успешна и най-вече здрави да сме всички!
Лично аз няма да удължавам ваканцията, ако няма някаква грипна епидемия или друго, в сряда ще е на училище.
Тази ваканция и ние малко бяхме на планина, да поиграе в снега детето, не е писала никакви домашни, силно се надявам утре да успее да подготви всичко.

# 671
При нас слава богу нямаше домашни, освен някаква поправка на диктовка по английски. Мисля и утре да го пиша ваканционно.

# 672
  • В светлината на слънцето
Честита нова година на всички! Да е здрава, успешна и да донесе много радости на децата, пък и на нас покрай тях!
Ние си бяхме у дома, а аз дори бях в дълга ваканция отпреди Коледа, та чак до днес - не ми се беше случвал от незнам колко години този разкош. Домашните останаха за последния ден, тоест днес. В крайна сметка и те са хора. А и седмокласничката, с нейната натоварена програма, определено имаше нужда от малко релакс. Не мисля да им удължавам ваканцията, освен ако МОН не я удължат официално.
Доволни са от коледните си подаръци (поискаха пари, които сами разпределиха за неща, които желаят). В резултат, в момента в стаята на четвъртокласника се влиза само добре облечен (понеже всичко е в камери) и с тапи на ушите (заради мощния звук). Ааа, и се внимава много какво се говори, понеже почти постоянно предава "на живо" нещо си или е в някоя игра с други луди като него. Ноооо, това ще трае до утре. От утре - край на веселбите. Новото е, че се вдъхнови да си сглоби сам компютър и сега проучва какви части и откъде най-изгодно да поръча. Понеже не си намирам старите емотикони, представете си едно звучно "пляс по челото".
Общият им коледен подарък пък удари един голям страх навръх Нова година покрай пукотевиците навън. Иначе станаха голяма комбина тримата. Най-важното е, че не бягат от отговорност, а основно те се грижат за кучо.

# 673
  • София
И ние бяхме в София и бяхме ваканция, с тази разлика, че при нас е обичайно по тези празници.
Гледахме Междузвездни войни и Фердинанд, ходихме на гости на приятели и доста разходки.
В общи линии мързелувахме.
Домашни нямаше много и ги направи в петък, преди Нова година, когато и аз чистех и т.н.
Писах, какви са подаръците, но сега и отзивите.
Кулата Бурдж Халифа я сглобиха на три вечери с баща си. По моя молба я залепиха, за да мога да я местя, когато чистя без да я счупя.
Дръндьо 10 се шмръкна още на бъдни вечер, но то не  учудващо предвид, че повечето са картинки.
Дръндьо 12, който взех на английски отчитам, като удачен подарък.
Няма много сложни за него думи, но има доста завъртяна граматика, а той знае само две времена.
Първите 60 странички четохме заедно и после се отприщи и почна да се оправя сам.
Доволна съм, защото така се трупа увереност.

# 674
Привет, момичета и успешна нова 2018 за всички! Да сте здрави, вие и семействата ви, и да преследвате смело целите си! Flowers Four Leaf Clover
Ние бяхме в Девин за новогодишните празници, а коледните изкарахме у дома с рода на гости...
Децата днес си бяха на училище - и двамата го чакаха с нетърпение, в интерес на истината...Учудващо и двамата ходят с голямо желание засега.
Младежът ни най-после е разбрал резултата от олимпиадата и продължава в Областния кръг...Беше особено щастлив и самоувереността му нарастна, предвид факта, че се яви без никаква подготовка - само от училищните занимания и очевидно генетично заложената (не от мен) математическа мисъл...
Много благодаря на всички за идеите, които предложихте за допълнителни подаръци - успяхме да го изненадаме с безжични слушалки и продължението на "Хрониките на Спайдъруик", което е втората поредица, след "Хари Потър", която успя да го грабне...
Нашият пораснал младеж също все още вярва в Дядо Коледа и чакаше с нетърпение подаръка си от него - карти Ю Ги О...поредно тесте за поредна година...
Бъдете здрави, момичета и спокойна нощ! Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт