Перилни препарати и омекотители – 47

• 83 646
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • Враца
Не смятам, че таблицата е актуална към момента.  Naughty
Във Враца водата е твърда.
В Каварна примерно е много мека.  Peace

# 136
И аз. В един град в кварталите твърдостта също е различна. Зависи от кой язовир се захранват.
Аз се ориентирам от белите петна по мивки,батерии,плочки в банята. При нас ги има.

# 137
Не смятам, че таблицата е актуална към момента.  Naughty
Във Враца водата е твърда.
В Каварна примерно е много мека.  Peace
Категорично не мога да се съглася! Със сигурност е под средната твърдост. Живея във Варна и знам какво е твърда вода. Peace Във Враца "капки" по мивката и банята не ми остават. Да не говорим, че като се къпя във Враца все имам чувството, че не мога да се изплакна хубаво. Laughing

# 138
  • Русе
Ох...май се обърках с Русе. newsm78
Не ме слушай...
Остават ли бели капки по батерии,мивки?
Остават.
Моля?!Къде остават бели капки? Когато живеехме в Ловеч си чистех батериите и мивките с препарат веднъж в месеца. Ела да видиш сега в Русе - всяка седмица. Не е много твърда водата в Ловеч. Всъщност и за Русе я дават 15 dH, т.е. средна твърдост. Според местното ВиК средна твърдост е в интервала от 6 dH до 17 dH (немски градуса). Ловеч явно е в долния диапазон. Ако имаш познат във ВиК, попитай. Аз ходих да питам на място, когато си настройвах солта на съдомиялната, но никой не можа да ми отговори тогава.

# 139
Аааааа..ей с теб се обърках аз. Мислех,че си в Ловеч. После намерих,че си в Русе. А помня,че беше споделяла за твърда вода. Но явно на помня в кой период е било това...в ловешкия или русенския.. Grinning

# 140
  • Ловеч
Остават капки по батерията и ги чистя всяка седмица, но явно в други градове е доста повече. Приемаме, че е средна твърдост  Peace
В ДМ има намаление на омекотител Бинго Simple Smile
Във Фантастико-Persil

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 10:04 от radina_k86

# 141
  • Русе
Остават капки по батерията и ги чистя всяка седмица, но явно в други градове е доста повече. Приемаме, че е средна твърдост  Peace
В ДМ има намаление на омекотител Бинго Simple Smile
Във Фантастико-Persil
И аз чистех батериите и мивките, но с микрофибърната кърпа и лъсваха. А сега в Русе си трябва постоянно препарат против варовик. С малка средна твърдост е водата в Ловеч Laughing
На каква цена е Бинго в ДМ? В брошурата не го видях newsm78

# 142
  • Ловеч
Ааа, не ползвам препарат за варовик 😊
2 и нщ беше, но не помня колко 😛

# 143
  • Русе
2 и нщ беше, но не помня колко 😛
Че това промоция ли е? 2 и нещо си е висока цена. На левчето на пазара до Иглика е по-евтино Wink В Кауфланд преди 10 дни беше 1,77 лв., но не взех, защото щях да ходя в Одрин. В последния момент ми се провали ходенето и сега съм само с половин литър Силан и половин бутилка Йюмош.

# 144
  • Сливен
2.09 лв е Бингото

# 145
  • На изток от Ада
Мнение за прах peros турски не ми трябва кои знай какво ноо все паак и от прах soft

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 19:08 от nasito8988

# 146
Peros не го знам, но за Soft не си харчи парите.

# 147
  • На изток от Ада
А semana или силан

# 148
Което ти харесва повече като аромат.
На мен на Семана не ми харесват ароматите. На Силан ми харесват, но пък не са много трайни с изключение на soft & oils.

# 149
  • На изток от Ада
А на семана как са като трайност

Общи условия

Активация на акаунт