Перилни препарати и омекотители – 47

• 83 646
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • Сливен
Ако са тези в черните бутилки,аромата е много траен.Ползвала съм с розовия надпис.

# 151
Семана муунфлауър има приятен и дълготраен аромат  Peace

# 152
  • София
Здравейте!
Имам възможност да купя  Формил капсули за цветно и за бяло от Гърция. Цената е 5 Евро за 20 броя. В България не се продават в Лидл. Имате ли впечатления за тези капсули?
Благодаря!   bouquet

# 153
Скрит текст:
Двойни капсули са, нали? Имам само косвени впечатления от декларацията за състава и те са доста положителни: много анионни и нейонни ПАВ и 6 ензима, включително целулаза и пектиназа. Произведени са от McBride (Chemolux) в Белгия. Аз бих си ги купила, ама съм от лудичките, така че не съм мерило. Laughing

# 154
  • София
Ох, само това чаках да чуя! Mr. Green
Сега следва :
3 комплекта бяло + цветно - за мен, мама и систър.

# 155
Нямаш ли възможност да ги пробваш там, където си, и тогава да купиш толкова много? Ами ако филмът не се разтваря хубаво и ти създава проблеми? Декларацията дава обща представа с какво си имаш работа, но понякога реалността е друга.

# 156
  • Varna
Аз използвам прах за пране и омекотител на Amway. Интересно ми е ако има и други потребители да споделят мнението си.

# 157
  • София
Някой пробва ли новия течен Персил, светлозеления, да каже отзиви, че още се боря с изкушението... newsm78

# 158
  • София
Някой пробва ли новия течен Персил, светлозеления, да каже отзиви, че още се боря с изкушението... newsm78
Значи не само аз се боря с искушения  newsm17

# 159
Скрит текст:
Тази седмица ми е супер натоварена и почти не сядам, обаче като влизам набързо във форума-никакви известия, притесних се и си викам не е възможно, а то известията ми изключени. Сега имам към 10 странички да си чета Simple Smile

И най-после пак си взех черното течно Омо, пак си е супер, много го харесвам. Направи ми впечатление, че в Турция на  Ариел за цветно,а и на други по-хубави марки, пише whites+colors. Това не ми харесва особено, нали си имаше за бяло и цветно, явно ги променят и стават универсални. Не намерих един препарат, който да е само за цветно. Някой има ли отзив за това Ало? Дали ще избелват и те са и за цветно и за бяло, но много ми хареса аромата и ги взех.

Скрит текст:
Куриоза е че нямаме вода втора седмица и не мога да ги пробвам тези Ало-та. Пращам в бабите да ни перат, а нямам търпение да си ги пробвам

# 160
Да. Ползвах го за бяло с добавка за избелване Snow и омекотител без аромат на Denkmit. Пере хубаво: петната са премахнати; дрехите са бели и гладки. Миризма имаше докато бяха мокри дрехите, после изчезна, но миналата събота времето беше влажно и дрехите съхнаха дълго, така че може и да е от това. Утре го дават хубаво времето и пак ще го пробвам.
Имам една калъфка за възглавница, която стана на топчета и ми е интересно дали двойната целулаза в гела ще пооправи нещата, т.е. утре по някое време ще пиша и за грижата за тъканите.

# 161
  • Pazardjik
milena_dyakova86 АЛО=ТАЙД на мен ми харесва ползвала съм и за бяло и за цветно,хубаво пере и хубаво мирише..Дано и вие сте доволна.

# 162
milena_dyakova86 АЛО=ТАЙД на мен ми харесва ползвала съм и за бяло и за цветно,хубаво пере и хубаво мирише..Дано и вие сте доволна.
Благодаря,наистина ухае чудесно, ще го пробвам. А Тайд преди като го намаляха в Кауфланд, редовно взимах и много ми харесваше Simple Smile

# 163
  • София
Нямаш ли възможност да ги пробваш там, където си, и тогава да купиш толкова много? Ами ако филмът не се разтваря хубаво и ти създава проблеми? Декларацията дава обща представа с какво си имаш работа, но понякога реалността е друга.
Нямам възможност да пробвам, затова ще взема капсули Формил само за цветно. За бяло ще купя Скип - мама само него признава от гръцките препарати  Peace

# 164
От понеделник в Кауфланд Персил 60 пранета прах или течен - 13,99

Общи условия

Активация на акаунт