Перилни препарати и омекотители – 47

• 83 646
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
От понеделник в Кауфланд Персил 60 пранета прах или течен - 13,99
мерси за инфото.
Дано да има прах за бяло, че миналата промоция имаше само за цветно.

# 166
Ходих преди два часа и бяха наредили вече, имаше и за бяло поне при нас.

# 167
Привет, не знам въпроса ми дали е за тук, но ще ви попитам  Grinning

Защо на спортните дрехи има препоръка да не се използва омекотител Sad? Направо ми писна вече, много скоро освен на цветно и бяло, ще почна да деля всяка дреха на отделно пране. Имаме хубави маркови, съответно скъпи спортни екипи с моя мъж, но не достатъчно та да ги пускам в самостоятелно пране. И понякога пера всичко заедно с по съответен цвят. Като свърши прането, вадя спортните, в другите добавям омекотител Crazy. Но пък искам и спортните да ми мираш хубаво, предвид това за което ги ползвам.

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 15:59 от vici75

# 168
Защото съдържат функционален текстил (мембрани), който се уврежда от омекотителите.

# 169
Блаагодаря  bouquet А има ли евентуално омекотител за такъв тип материи?

# 170
Не, няма омекотител за функционален текстил, но има парфюми за пране под формата на перлички или течни, които стават за такъв. Колко ароматизират обаче е друг въпрос.

# 171
  • Бургас
Тъкмо потърсих темата да изкажа впечатление от новия течен Персил и виждам, че вече сте го пробвали. Ароматът не е нещо неземно, повече ми харесва лавандулата или дори зеленият, но пък е свеж, ненатрапчив и наистна се усеща деликатно след изсъхване. Аз прах светли дрехи, без петна на едночасовата ми (кратка) програма, едната на 60, другата на 40 градуса, понеже бяха само нови дрехи и нови хавлиени кърпи. Доволна съм.  Simple Smile

# 172
Момичета, skip spring fresh /зелената капачка/ за цветно ли е? 

# 173
Тъкмо потърсих темата да изкажа впечатление от новия течен Персил и виждам, че вече сте го пробвали. Ароматът не е нещо неземно, повече ми харесва лавандулата или дори зеленият, но пък е свеж, ненатрапчив и наистна се усеща деликатно след изсъхване. Аз прах светли дрехи, без петна на едночасовата ми (кратка) програма, едната на 60, другата на 40 градуса, понеже бяха само нови дрехи и нови хавлиени кърпи. Доволна съм.  Simple Smile
Което ми напомни, че щях да пиша за калъфката, която стана на топчета и се разроши. Определено са понамалели и платът изглежда загладен, но има още, които вероятно след няколко пранета ще изчезнат. За грижа за тъканите му давам thumbsup

Момичета, skip spring fresh /зелената капачка/ за цветно ли е? 
Не, просто е с друг аромат.

# 174
  • София
Новият течен Персил добър ли е за цветни дрехи или по-добре да взема течно Омо за цветно? Решила съм да си купя течен като ми се наложи нещо бързо за ръчно пране.
Днес пробвах цветоулавящите кърпички на Денкмит, много са добри. Досега ползвах на Brite,  но Денкмит са по-добри.

# 175
Нито единият, нито другият съдържат съставки против пренос на багрила, така че... Абе, ползвай си персила.

# 176
  • Ловеч
Да ви похваля таблетките Dash, за които питах по-рано в темата. Вчера памперсът на малкия пропусна на бялото шалте и го метнах с една капсула в пералнята. Малко се съмнявах, че ще изпере кафявото петно, но няма и следа от петното. Доволна съм. Те са италиянски, а гледах в таблицата, че там са висок клас.
Остават повечко аромат от това, което аз харесвам, но като цяло съм доволна.

# 177
Цяла капсула за едно шалте... Оставаше и да не се изпере.

# 178
Аз сега си взех Персил течни за бяло и за цветно. Ще взема и прах, Персил за цветно, че е намален в Каефланд и май за бяло щи взема Денкмит или Ариел.

Семаната взе да ми харесва - само синия Moonflower не ми хареса.

# 179
 Препаратът с оцет  на ДМ може ли са де ползва за премахване  бели петна от дезодорант ?

Общи условия

Активация на акаунт