Перилни препарати и омекотители – 47

• 83 565
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ей, верно за летни петна, бе, помислих, че е грешка  Crazy
Ще взема да купя, въпреки че от 3-4 години течен не купувам, с изключение на специализираните препарати. Че летните ми петна не са като зимните, знаят маркетолозите, знаят!  Mr. Green

# 76
Чист маркетингов ход е този Персил, но за такива луди като мен надписът Limited Edition е като като развят плащ пред бик. Crazy Купих го и най-важното много му се радвам. Скоро не съм изпитвала толкова положителни чувства. Joy

# 77
  • оттам, откъдето започва България
 Joy Ей, нямаш спирачки. То хубаво, че му се радваш, но не вярвам да си го взела само за колекцията. Очаквам мнението ти (нищо, че не обичаш течните).  Wink

# 78
Не може да не купя и аз. За днес Билла отпада, ама най-късно в понеделник преди работа съм там. Много препарати събрах, много откакто ви чета. А и сега с тези положителни чувства след такава покупка съвсем ме спечелихте. bouquet

# 79
Интересно кои са тея характерно летни зацапвания и петна, може би трева? Останалите са всесезонни  Grinning

# 80
То има нарисувано- сладолед, трева и ягоди  hahaha

# 81
  • Ловеч
От капсулите на Персил, които са на промоция в момента кои си струва да се купят? Аз отнесох един Персил Сензитив от ДМ за сега. 😊
Петната на детето не излязоха 😔 Явно тия сапунени мехури са някаква яка химия. 😬

# 82
  • София
Цената е 6,89 в Билла, 6,99 в Лили, DM и Елитис.
Ароматът е летен. Laughing и много приятен.
Да се надяваме да започнат да произвеждат и за есенни ,пролетни ,зимни петна  hahaha и пазара ще стане оооооооще по претрупан от ,,качествени " препарати  Joy

# 83
Ето ви още една оферта, на който му е близо
Скрит текст:

# 84
От капсулите на Персил, които са на промоция в момента кои си струва да се купят? Аз отнесох един Персил Сензитив от ДМ за сега. 😊
Петната на детето не излязоха 😔 Явно тия сапунени мехури са някаква яка химия. 😬
Комбинираните прах и гел. Забравих им името...

# 85
Внимавайте с комбинираните! С последните, които взех (за цветно), за пръв път имах проблем с неразтваряне на прахообразната част! #Cussing out

# 86
  • Ловеч
Комбинираните прах и гел. Забравих им името...
[/quote]

И аз тях загледах - бял прах и зелен гел. Имаше за цветно около 14бр.
WDV, на дълга програма ли не се разтвори праха?

# 87
Кво беше...нали коментирахме кога са произведени. Едната партида бяха ок, другата-калпави newsm78
Аз имам 2-3 капсулки останали от тях, таралянкам ги, бавно ми вървят..

# 88
  • оттам, откъдето започва България
колко литра е най голямата расфасофка на течен тео бебе и колко струва?
Не знам колко литра е най-голямата разфасовка, но от понеделник в Кауфланд има оферта: купуваш 3 плащаш 2 за 14.98 лв. Като му гледам цената по различни сайтове за 1,5 л. е около 6.50-7.00 лв., така че офертата наистина си струва.

# 89
  • Ловеч
Кво беше...нали коментирахме кога са произведени. Едната партида бяха ок, другата-калпави newsm78
Аз имам 2-3 капсулки останали от тях, таралянкам ги, бавно ми вървят..

Бял прах със зелен гел ли са? Доволна ли си?

Общи условия

Активация на акаунт