Перилни препарати и омекотители – 47

• 83 755
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Тичай в Кауфланд. В момента 60 пранета е на 14 лева..Персила де.
Благодаря, но ми трябва малка опаковка за вилата, от голямата имам още от предната промоция през март.  Laughing

# 256
6.99 лв Персил 20 пранета в Лили....по брошура, на място не съм ходила.

# 257
  • Русе
Благодаря, но ми трябва малка опаковка за вилата, от голямата имам още от предната промоция през март.  Laughing
Ами - отсипи си и си занеси на вилата от него, щом не ти се купува голямо количество Peace
.....................

Моля, моля! Чашка ползвам от почти 10 години. Беше подарък към един промопакет на Пурлан в МЕТРО. Темата следя от 6 години. Така, че и преди темата съм знаела къде да слагам чашката с течен препарат. Crossing Arms

# 258
Като пишете за чашки - на мен едната ми се смачка. Да знаете дали тези капачки на опаковките течен стават за в пералнята, или да търся специална чашка някъде? Аз пера рядко с течен, но се случва.

# 259
Стават и капачките, изпробвано. Може в левчето да се огледаш също за нещо подходящо...

Слагала съм в миналото и от капачката на тубата, но през това време тубата стои отворена и май не е много ок...изветрява сигурно. Може и някоя пластмасова играчка тип чашка, ако имаш малко дете..в краен случай може също така да се излее върху дрехите само...

# 260
И в ДМ имаше 20 пранета Персили, даже и сензитив,на 6.99. А Омо май никъде не е намален, дебна аз капсулите за цветно на Омо.

# 261
Стават и капачките, изпробвано. Може в левчето да се огледаш също за нещо подходящо...

Слагала съм в миналото и от капачката на тубата, но през това време тубата стои отворена и май не е много ок...изветрява сигурно. Може и някоя пластмасова играчка тип чашка, ако имаш малко дете..в краен случай може също така да се излее върху дрехите само...
Благодаря. Имам стари капачки от стари опаковки, та няма да оставям тубата отворена. Притеснявах се, че не са така заоблени като другите и нямам нищо подходящо да заместя, но ще пробвам с капачките.

# 262
О, аз съм наливала течен в чашка с дръжка - от тези, които са за прах, ако се сещаш. Ръбати отвред, че и с дръжка Laughing ....пак си се изпираше всичко.

# 263
  • Русе

Благодаря. Имам стари капачки от стари опаковки, та няма да оставям тубата отворена. Притеснявах се, че не са така заоблени като другите и нямам нищо подходящо да заместя, но ще пробвам с капачките.
Аа, нищо им няма. И аз съм пъхала в пералнята на село капачка на туба, докато имах само една мерителна чашка. Peace

# 264
Много благодаря, сега си обяснявам защо липсват допълнителни мерителни чашки по магазините за препарати - явно масово се ползват капачките. Това определено би ме улеснило.

# 265
И в ДМ имаше 20 пранета Персили, даже и сензитив,на 6.99. А Омо май никъде не е намален, дебна аз капсулите за цветно на Омо.

6.99 лв Персил 20 пранета в Лили....по брошура, на място не съм ходила.

Благодаря!  bouquet

Скрит текст:
Благодаря, но ми трябва малка опаковка за вилата, от голямата имам още от предната промоция през март.  Laughing[/spoiler]
Ами - отсипи си и си занеси на вилата от него, щом не ти се купува голямо количество Peace

Брей, как не се сетих?  Wink Wink Wink

# 266
Ето ви въпросната снимка с мерителната чашка, която показва как НЕ трябва да се слага течния перилен препарат! Wink

# 267
И аз преди 10-тина години си бях купила Персил с чашка и от тогава до сега, ползвам ли течен все го слагам в чашката и в барабана, нямам спомен тогава от къде съм разбрала, че това е ролята на тази чашка...
Иначе Ариел течния си е с чашка и е нарисувано на гърба, че се слага в барабана.
Макар че на сегашната ми пералня имам приставка в чекмеджето, която се слага на мястото, където се сипва прах и според упътването там се слага течен или капсула, но аз съм го махнала и така и не съм го пробвала.

На ММ попринцип не му давам да пипа пералнята, аз се занимавам, ама преди години се наложи той да изпере нещо, аз не бях вкъщи и ми звъни, обяснявам му да сипе еди си колко течен в чашката и да я сложи при дрехите в отговор получавам "ти луда ли си, как ще слагам препарата при дрехите", слагай ти казвам, не, та не...накрая го накарах да погледне хубаво опаковката На Ариел-а и тогава се съгласи.
Преди няколко месеца, пък ходиха да монтират пералнята в другия апартамент, не бях с тях и да си спести обясненията ми какъв прах да купи, колко и къде да го сложи...купил капсули  Laughing

# 268
  • София
Ще ми припомните ли как се дозираше прах при 1/2 зареждане - 2/3 или 3/4 от дозата?

# 269
  • Бургас
Аз имам няколко обли чашки точно з атечен, ама рядко ги позлвам, ако пускам отложен старт, примерно. В повечето случаи наливам директно върху дрехите дозата и врътвам копчето. С прахообразния също така процедирам.
На тая пералня, дето не мокри дрехите бих доливала водица, поне 3-4 литра, докато видя че почнат да се плацикат дрехите нормално, то иначе какъвто и препарат да сложиш, като няма вода...
Взех една кутийчица Tide alpin за 4 пранета да го пробвам за светло пране тия дни.

Общи условия

Активация на акаунт