Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 788
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 960
Здравейте!Дадоха ми 20 кода на чупа чупс,кога да ги регистрирам?Голяма суша напоследък ...нещо голямо идва 😉

# 961
Днес ми вървя... Крачкомер от Бонибон и 100 лв от лотарията Peace Peace Peace

# 962
Търся 2 кода на chupachups!

# 963
Как си вкарахте кода на активиа -непрекъснато ми дава грешен код?

# 964
Някакъв Румен Соколов е направил 99% в Амстел  #Crazy Как е успял? newsm78 Уж всеки ден гледам телевизия и не мога да ги направя #Cussing out

# 965
https://kino.nova.bg/film/register

ако спечеля билети може ли друг да ги ползва?

"Наградите се раздават в комплект: 1 двоен билет с 1 бр. оригинална предметна награда от филма „Трансформърс: Последният рицар" - е така се намаляват печалбите Sad

# 966
  • Бургас
https://kino.nova.bg/film/register

ако спечеля билети може ли друг да ги ползва?

"Наградите се раздават в комплект: 1 двоен билет с 1 бр. оригинална предметна награда от филма „Трансформърс: Последният рицар" - е така се намаляват печалбите Sad
Трябва лично да вземеш ваучерите от киното което си отбелязал и после може да ги ползва който иска.

# 967
о значи не е за мен. даже най-близкия град не е в списъка.
само предметна има ли шанс да уцèля или само билетите печелят И предметна?

# 968
  • Телиш/Плевен
За плевенчаните, търсещи Бонибон - преди малко купих от Лайф на ул. Цар Самуил. На касите са. Надявам се и в другите магазини от веригата да има.
Нищо не спечелих засега.

# 969
Да и на мен от вчера ми дава все грешен код ,писах не отговарят, май ще има КЗП.

# 970
За плевенчаните, търсещи Бонибон - преди малко купих от Лайф на ул. Цар Самуил. На касите са. Надявам се и в другите магазини от веригата да има.
Нищо не спечелих засега.

Благодаря Simple Smile
Тези дни имах гости и нямах възможност да търся промоционални неща. Затова пък печеля още 2 кутии Белвита - до тук съм с 4 (всяка бележка ми печели - ако не от един номер - от друг). Мисля да не играя повече, явно няма да ми се падне шезлонга.

# 971
Някакъв Румен Соколов е направил 99% в Амстел  #Crazy Как е успял? newsm78 Уж всеки ден гледам телевизия и не мога да ги направя #Cussing out
И други има с 97-98 точки.
Явно не сме успяли да намерим всички
или някои си ги пазят и не ги споделят.  newsm78

Ако някой има 3 излишни кодчета от Chupa Chups, ще съм много благодарна....

# 972
Сега ми излезе  игра на Фанта Маднес - наградите са малки, но аз обичам безплатни тениски (пише, че имат само размер М): http://fantaplay.bg/madness#home

Странно, че в правилата пише, че това е втората седмица от играта, а няма публикувани победители от първата?

# 973
  • Сандански
Да и на мен от вчера ми дава все грешен код ,писах не отговарят, май ще има КЗП.

Е как да отговорят като не работят днес чакай понеделник.  Grinning

# 974
И други има с 97-98 точки.
Явно не сме успяли да намерим всички
или някои си ги пазят и не ги споделят.  newsm78

Ако някой има 3 излишни кодчета от Chupa Chups, ще съм много благодарна....

Явно някои са следели кодовете оттук и са си намерили други, които са решили да не споделят.

Общи условия

Активация на акаунт