Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 788
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 345
   Получих си вчера заветната и многострадална екшън камера от Орео. Синът е много щастлив разбира се. Но пак леко с гаф се получиха нещата. В протокола се подписах, че камерата идва заедно с карта памет 32 гб., а всъщност такава бяха пропуснали да сложат. Говорих с организаторите и обещаха проверка на случая и съдействие.
  Идея кой носи наградите на Туборг и Белвита?

# 346
Въпросът на Амстел за днес.
Къде се намира сърцето на скаридата? - в главата и.  Grinning

# 347
  • София
Може ли сайтът на Белвита, моля?

# 348
# 349
  • София
Благодаря! Спечелих кутия Simple Smile
Имам още 2 бележки, ще опитам по-натам пак Simple Smile

# 350
  • София
На играта на ММ участвах с 2 касови бележки, някъде пише ли коя е изтеглената и съответно коя трябва да представя?  Thinking

# 351
Явно съм влязла в каръшка серия, 2 бележки вече регистрирах на Белвита и нищо  Tired а по принцип и кутията ми харесва, че при нас кутии се ползват ежедневно. Ще опитам още 1-2 пъти и това е  Peace

# 352
На играта на ММ участвах с 2 касови бележки, някъде пише ли коя е изтеглената и съответно коя трябва да представя?  Thinking
В играта им в кауфланд бях участвала с две бележки печелеше първата. Сега като ви чета че не са раздали всички награди сигурно е пак така Peace
Честита годишнина Лаленце още мнооого години семейно щастие ви пожелавам bouquet

# 353
Регистрирах шест кода от близалки и нищо. Сега понеже искам да спечеля батерия, няма да ми се падне. Crossing Arms Ако бях видяла по-рано, че вече има пет печеливши, нямаше да си хабя кодовете. Whistling

# 354
  • Телиш/Плевен
Аз бях с три и като се обадих да заявя наградата, питах коя е печелившата бележка. Hug

Благодаря на всички за милите пожелания! Heart Eyes

# 355
  • София
Благодаря, можеше да си дадат малко зор и да напишат коя е, но нищо, не е като да са 100 бележки.  Laughing

# 356
В играта на Кауфланд и ММ пишеше в СМС-а с кои номер бележка е спечелено и куриера после сверяваше.

# 357
  • София
Заявих си кутията Simple Smile Срокът имза доставка е дълъг - 45 работни дни.
Лаленце, съвсем те забравих, честито на патерица bouquet

# 358
В списъка на лепило Локтайт с печелившите са направили някакви размествания и промени, сякаш няма толкова много повтарящи се имена, а a също има и "кутийки" без имена на печеливши. Моето име също се появи като печеливш днес. Аз съм регистрирала две бележки - едната на 25.05.2015 г., а другата на 29.05.2017 г. Сега като си вляза в профила, ми дава срещу бележката от 29.05.2017 г., че печели очила. Но реално не съм получила нито имейл, нито обаждане по телефона, за да заявя данни за доставка. Как ще стане заявяването на наградите?
И моето име се появи по същия начин. Аз им писах на имейла от сайта и ми пратиха мейл.
И Ви пратих ичейл за потвърждение на доставката ли? И моето име го има два пъти, а само веднъж 1 бележка регистрирах. Аз също нямам никакъв умейл

# 359
Явно съм влязла в каръшка серия, 2 бележки вече регистрирах на Белвита и нищо  Tired а по принцип и кутията ми харесва, че при нас кутии се ползват ежедневно. Ще опитам още 1-2 пъти и това е  Peace

Пробвай да регистрираш бележките от друг имейл. Peace

Общи условия

Активация на акаунт