Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 790
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 630
Теола -измама е тази история оказа се,че са пратили същото съобщение на всички участвали в играта.
Няколкостотин измамени камилчета по 15 евро..ей това е бизнес.. Mr. Green
          Благодаря ти,за коментара! Вчера изрових фейсбук страница,за измамни и некоректни игри и се потвърдиха подозренията ми,че това си е чиста измама! Дано няма измамени играчи!
Може ли линк към страницата с некоректни игри?
Може разбира се-     https://www.facebook.com/groups/819793074753025/?fref=ts

# 631
Работният ден свърши, а не ми върнаха обаждане от Орео, както ми обещаха.  #2gunfire

# 632
          Аз звънях на този номер : 080013500. Попитаха ме на румънски дали искам да говоря с оператор на бг или английски. Разбрахме се криво - ляво и ме свързаха с българка .

# 633
  • Стара Загора
Намерих в Стара Загора Бонибон в Метро, но без промо кодове Sad Някой да е издирил тук ?
P.S С 20 кода отново ме няма в Ментина  Crossing Arms

# 634
Без колонка в ментина Crossing Arms

# 635
# 636
Чудя се какви точно истории искат Теленор - нещо за това как интернетът е работил добре, времето е било хубаво и сме разгледали местните забележителности или сериозен пътепис... Или пък само няколко снимки...

# 637
според рекламата искат да си циганка от Меричлери (може и грешно да я разчитам де) Laughing

# 638
Satisfied  Ще изчакам да видя какво пишат другите - от една страна, не искам да се излагам, а от друга - не искам да се старая излишно. Още повече, че до тези места не бих отишла специално. Някои са ми близо, има и някои по-интересни - например Орешака, но не планирам да си карам ваканцията там...

# 639
демек отиваш на място от картата - снимаш - качваш?

черна капачка Фанта с някакъв код не ми върши работи нали?

# 640
Нали пише "опишете история" - на мен не ми се случват кой знае какви интересни истории като пътувам (и по-добре), затова ще чакам да видя другите какво ще напишат - ако се участва само с няколко снимки и едно-две изречения, ще е идеално Wink

# 641
  • Под Слънцето
демек отиваш на място от картата - снимаш - качваш?

черна капачка Фанта с някакъв код не ми върши работи нали?

ш'ти трябват още 19 , ако искаш да си купиш билет за томбола за някоя от екскурзиите

или само още 1 за неква тениска

Аз танцувам огнения хавайски танц на Пипи за камера от последното теглене... Вредих съ  Joy

# 642
и тениска па е нещо. трябва регистрация в сайт гледам.

# 643
  • Под Слънцето
и тениска па е нещо. трябва регистрация в сайт гледам.

требе си Wink
и поддръжка на профила- секи ден го отваряш и ти дава бонус точки 25/ така качваш нива и купуваш по евтино билети за обикновените томболи

# 644
Запис с барбарон от куинс, възглавница ,флашка и куфар куинс. 100 лв ваучер за озон от mysparx  Hug Party Party Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт