Звездни компромати - 326 част

• 135 985
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Каква е роклята на Радева? Много ми харесва.

# 226
  • До морето
Не отворих всички снимки на Даутцен, но от това, което видях - защо да са й фотошопнати краката? Тя си има достатъчно дълги крака, а и късокрачките обикновено издължават частта между глезена и коляното, там най не се забелязвало, казват. Виж на Найлонита на всичките й снимки прасецът и бедрото са еднакво дълги  Laughing На Даутцен краката ми изглеждат нормално  Rolling Eyes

# 227
  • В полите на Пирин планина
Не виждам нищо фотошопнато в краката на Даутцен и семейство.  newsm78

# 228
Като сме на тема Victoria's Secret - Кандис се завръща 8 месеца след раждането. https://www.instagram.com/p/BUwoDjnjjm6/

# 229
  • Пловдив
На Даутцен снимките ми приличат на папарашки. Нейните крака са си. Иначе има леки несъвършенства по тях. Щом тя има, и аз няма да се плаша от моите Mr. Green Които, естествено, не са в толкова минимални количества Laughing

# 230
На мен през телефона всички снимки ми изглеждат издължени.

# 231
От телефона е така, а Даутцен е невероятна красавица. Ако можех да се сменя бих искала да съм нея Grinning

# 232
  • София
Даутцен не се нуждае от удължаване на краката.  Laughing
Аз съм шокирана от това, че е родила две деца, а коремът й е абсолютно плосък, точно като дъска! Блазя й!   Wink

Кандис пък има толкова сексапилна фигура, че направо е нереална!  Sunglasses

# 233
Мдам, как да не се потисна след тези двете. Страхотни са Crazy

# 234
Николета обаче упорито продължава да качва снимки с чизмите . Явно наистина смята, че е много секси в тях Grinning

# 235
е те не й ли плащат да се снима с тях

# 236
Николета обаче упорито продължава да качва снимки с чизмите . Явно наистина смята, че е много секси в тях Grinning
Секси, секси... колко да е секси?Все едно се е навряла във фуния.

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 17:25 от G&B

# 237
е те не й ли плащат да се снима с тях
Ами под снимките не виждам нищо да рекламира, мисля че просто следва тренда, който няколко известни зададоха с тези бАтуши.

# 238
  • Бургас
Преди да отворя снимките,си мислех за чизми тип "Джулия Робъртс",а то някакъв гном,напъхан във фунии! hahaha

# 239
Мдам, как да не се потисна след тези двете. Страхотни са Crazy
 Мдам, страхотни жени, на мен не ми действат потискащо. Все пак е по - добре от пижамата на Мара.

Общи условия

Активация на акаунт