Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 39

• 48 887
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз винаги имам странни сънища, независимо дали съм бременна или не.  Mr. Green

# 166
Здравейте, искам да попитам някой от вас дали усещат стягане на коремчето и дали е често!Аз съм в 16 г.с. и започвам да ги получавам по-честичко.
И аз започнах да сънувам повече, с разни хора, някви страни неща, абе филми както казахте Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 20:30 от JIVONA

# 167
  • 2860 км северно от Екватора
И аз имах 2 пъти много гадни кошмари, но не го отдавах на бременността. Rolling Eyes

# 168
Аз нямам стягане, дори пробождания та спряха. А това за сънищата не го бях чувала Simple Smile

# 169
И аз сънувам пълни простотий откакто съм бременна и то направо цели сюжетни линии  Laughing
На няколко пъти се събуждам, стряскайки се и сънувайки кошмари.

# 170
Ама какво се променя в сънищата, обяснете моля  Simple Smile

# 171
Аз лично много сънувам, изключително навързани сънища са, направо филми. Laughing
И преди сънувах, но по-откъслечни неща, някакси не толкова наситени и живи, както сега. И не толкова често. Simple Smile
А да се будя в страх никога не ми се е случвало, но и това време дойде.

# 172
  • София
И аз не спя както трябва. Будя се, стряскам се, не мога място да си намеря. На 26 май сънувах катастрофа и в съновника пишеше, че ме очакват разтърсващи промени и на 28 май почина дядо ми. Вече не смея нищо да гледам в съновника  Cry

# 173
  • Пловдив
О, и аз сънувах доста дълго време гадости. Събуждах се разревана. Rolling Eyes От известно време спряха кошмарите. Дано да не се започне пак.
Нищо не може да ме накара да се ровя в съновник какво означават. Naughty

# 174
Нищо не може да ме накара да се ровя в съновник какво означават. Naughty
И мен  Peace

# 175
Аз не толкова кошмари, колкото ми прави впечатление, че сънищата ми са много ярки, цветни и запомнящи се. И са по-често от преди. Иначе винаги съм си сънувала, но не толкова често и толкова vivid.

Случи ми се на няколко пъти да сънувам, че се е родил малкият човек и си вършим нещо из вкъщи, а като се събудя имам усещането, че съм си забравила бебето някъде и ме държи по цял ден... Whistling Имам бременна приятелка, която е сънувала същото и след това се е чувствала по същия начин.

# 176
И аз сънувам много подробни сънища откакто съм бременна.
Обаче много близки и приятелки ми звънят и ми казват,че са ме сънували. Много ми е странно.

# 177
И аз сънувам интензивно и големи глупости, както и кошмари, чак се събуждам разревана. Наистина много ярки сънища, от които помня почти всичко, колкото и да не искам. Хубавото е, че имам периоди, в които не сънувам или поне не е нещо запомнящо се. Но преди почти не сънувах и ми беше много хубаво, наспивах се.

# 178
Аз преди няколко дни сънувах, че раждам и се събудих потна и стресната и шокирана, кога толкова бързо мина времето от началото и вече съм родила... И след 10тина минути се осъзнах, че съм сънувала 🙈😂

# 179
Мен прабаба ми и сестра ми ми казаха че са ме сънували бременна няколко дена преди да им кажа.И аз се сънувах родила,едно голямо момиче беше с мене,на 6 7 поне и хич не приличаше на нас двамата,така че се надявам да е някоя от племенничките и усещането ми за момче да се потвърди,не ме харесват жените и това е,искам си момченце  Embarassed
Какво правите за кръвното и жегата,стана ли от леглото,веднага ми пада,ям солено,но за секунди ми прималява и  причернява  Tired

Общи условия

Активация на акаунт