Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за получаване на болничен по време на бременност?
Как се проследява бременността и какви са ключовите етапи в развитието на плода?
Как мога да определя размерите на бебето по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за получаване на болничен по време на бременност?
-
Как се проследява бременността и какви са ключовите етапи в развитието на плода?
-
Как мога да определя размерите на бебето по време на бременност?
-
Какви са препоръките за вземане на решение при бременност, когато има съмнения или несигурност?
-
Какви са мненията относно абортите и вземането на решение за запазване на бременността?
. И двмата сме нови в това, нито сме имали дечица, нито сме правили опити с други половинки и не сме достатъчно запознати.
Успех, дано всичко е наред! 

Прегледът преди една седмица мина малко по нормално. Реших да задам доста въпроси и тя ми отговори. Имаше някои неща, които не ми харесаха, но те се преглъщат. Не съм си променила мнението за тази жена. Чака ме в края на юли за фетална. Каза, че щяла да ми вземе по малко, защото съм била неин пациент. ок мисля да взема мъжа си и той да я види и да си каже мнението.
Между другото направих проучване за нашите Аг в моя град и общо взето картината е плачевна. Всеки има отклонения и не знам дали няма да попадна на по лошо. Така или иначе ще ходя и на частно за второ мнение и затова засега ще остана при нея засега. Разпитах мои приятелки, разбира се и повечето доктори по ЗК претупват, така че не е сигурно, че нещата ще се променят и ще срещна разбиране от лекар. Не мога да ходя до друг град да пътувам, няма кой да ме кара в момента само за преглед. А аз съм решила, че няма да пътувам докато съм бременна, без това съм в болнични и се тревожа.