Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 39

• 48 677
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Бибито, как ще си бременна и ще имаш симптоми в 3 г.с., та то още няма закъснение на цикъла... Rolling Eyes
Да не би седмиците да бъркаш ? Определят се по датата на първия ден на последния МЦ, има доста калкулатори в нета.

# 376
Амзначи  имам цяла седмица закъснение вече, даже малко повече, последна менструация е била на 29-ти май,  три теста за бременност положителни и ходенето на гинеколог е със снимка на точицата, аз седмиците ги смятам по календара, а той не ми е казал коя г.с съм. Така, че бебе има, но само толкова знам засега.Каза, че едва ли не вчера съм забременяла, а днес съм при него хах,  но аз исках да мога бързо болиничен да сив зема от лекарката ми, защото с моята работа, която е с вдигане на тежки неща, няма как да ходя.Та тази седмица искаше да види околоплодния сак,  никога не съм проучвала нещата около бременности, сега ще се обучавам Simple Smile

# 377
Ако първият ден на последната менструация е била на 29 си в 5та седмица, аз имах симптоми преди да ми закъснее така че стискай зъби, към 9 - 10 сецмица става млако по леко и симптомите отшумяват ( поне при мен ) Wink Успех!

# 378
Амзначи  имам цяла седмица закъснение вече, даже малко повече, последна менструация е била на 29-ти май,  три теста за бременност положителни и ходенето на гинеколог е със снимка на точицата, аз седмиците ги смятам по календара, а той не ми е казал коя г.с съм. Така, че бебе има, но само толкова знам засега.Каза, че едва ли не вчера съм забременяла, а днес съм при него хах,  но аз исках да мога бързо болиничен да сив зема от лекарката ми, защото с моята работа, която е с вдигане на тежки неща, няма как да ходя.Та тази седмица искаше да види околоплодния сак,  никога не съм проучвала нещата около бременности, сега ще се обучавам Simple Smile

Ако още сега си вземеш болничен, ще ти се получи над 180 дни. За такъв болничен мисля, че се свиква комисия, която преценява дали има рискове за бременността. Съмнява ме, че преди да се види пулс, когато може да се окаже, че е кухо яйце, ще се навият да дадат толкова дълъг болничен. Не можеш ли да си вземеш отпуска за 2 седмици примерно? Към 7 г.с. вече може да се види пулс.

# 379
Ако имаш снимка от ехограф ,може би на нея , според раазмерите на точицата да пише в коя седмица си. Но ако пък почнеш с болничните з абременност от сега, май няма да ти стигнат дните.

# 380
Болничния ми е за 14 дни от личната, тя каза, че после гинеколога може да ми издаде следващия, така го потвърди и този при който ходих, но мисля, да си търся друг.Работя в Кауфланд, досега всичките ми колежки изчезват яко дим, като разберат , че са бременни, но досега нито една не съм питала, как става тази работа, а може би трябва Simple Smile. Отностно симптомите, определено си ги имам и има бебе, но сега мисля с точност да ми каже коя седмица  и какво е, знам само, че предполагаема дата на термин 08. март. Просто исках да знам, нормално ли е толкова рано да ме тръшнат тези симптоми, най-вече гадене и силно да ме болят гърдите Simple Smile . Виждам, че тук доста си помагате и просто искам и аз малко да понауча по темите Simple Smile

# 381
Можеш да си излезеш в болничен, просто по-нататък ще минеш един ТЕЛК и това е, голяма работа.
Иначе си в 5-6 г.с., нормално е гаденето и тежестта в гърдите да те подхванат. Ще минат след 5-6 седмици  Wink
Гледай да се пазиш колкото можеш докато си на работа, че като знам какви хамалогии са по хранителните вериги, нормално е колежките ти да изчезват набързо.

Последна редакция: пн, 03 юли 2017, 13:19 от Анонимен

# 382
Не  Не мисля да си го причинявам само аз и да се върна- щом те намират начин да изчезват, значи го има, просто трябва да подхвана някоя от тях и да разбера Simple Smile . Иначе да подхваща ме със всеки ден гаденето иначе си ям, просто нз какво искам да ям хах пия водата с лимон и си въобразявам, че може да ме облекчава, аз иначе лимони не харесвам.Но гърдите много ме бъркат, защото хич не мога да спя ,а  спането по корем някси не ми се получава вече и сега обмислям дали със сутиен без банели  и тн ще ми е удобен. Тези дни, като имам инфо за точицата, ще споделя дали всичко е ок и какво следва. Но за болничния, дам там ми е малко объркано, но личната, каза, че ще ми обясни, как ще станат нещата за да не се върна в хамалогията Simple Smile

# 383
  • Телиш/Плевен
здравейте,бих искала да попитам някой дали има наблюдение за доктор Борислав Иванов, решила съм да раждам при него в Селена- препоръчаха ми го.
Попитай в тази тема. bouquet

# 384
  • София
Harleen и започни да пиеш фолиева киселина, ако още не си започнала.  bouquet

# 385
  • Gotham City
Harleen и започни да пиеш фолиева киселина, ако още не си започнала.  bouquet

не съм.

Тя не е ли за когато забременее човек?

Уф, ужасната болка не спира, направо не знам вече, а съм на работа  Rolling Eyes

# 386
  • София
Не, добре е да се започне с началото на опитите, а някои започват да я пият и от по-рано. Купи и я започвай, важна е.  Peace

# 387
Harleen, пий едно ношпа, но ако продължава болката ще е добре да отидеш на лекар.

# 388
  • Gotham City
Не, добре е да се започне с началото на опитите, а някои започват да я пият и от по-рано. Купи и я започвай, важна е.  Peace

Ок, след работа ще мина до аптеката, надявам се да ми препоръчат подходяща там.

Harleen, пий едно ношпа, ако продължава болката ще е добре да отидеш на лекар.

Да, знам, ще трябва май и това да се случи, ще изчакам до края на деня и, ако утре сутрин е все така, ще ида и на лекар

Благодаря, милички  bouquet

# 389
За фолиевата киселина ти препоръчвам неофолик мета. Аз в началото като разбрах,че съм бременна си взех Неофолик, по препоръща на аптекаря. Но се посъветвах след наколко дни и си взех Неофолик Мета. Тя се усвоява по-добре от организма

Общи условия

Активация на акаунт