Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 39

• 48 612
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
И аз съм на същото мнение. Аз имах зацапване 3 дни преди цикъл и си рекох "Идва" обаче а днес, а утре, няма го.  И така забравих за този цикъл, понеже бях много болна тогава. И си мислех,че от инжекциите не ми идва. Обаче почнаха едни странни симптоми (леко прилошаване, усещане на разни аромати) и викам "Я да видя какво става тук" Simple Smile
Та, утре бодра, бодра- провери!
Дано не дойде!!

# 556
  • Gotham City
Да, задължително утре ще има тест, ако не дойде де  Rolling Eyes Blush

# 557
Ух, дано, дано, дано не ми дойде, толкова много искам да не ми дойде, че не е истина  Praynig Praynig Praynig

Мерси, Лаленце!  bouquet
Още сега си направи тест.
Стискам палчета.

# 558
  • София
Здравейте! Има ли във форума тема за бъдещи майки- студентки? Благодаря Simple Smile

Аз забременях и родих, докато бях студентка, ако нещо конкретно те интересува можеш да ми пишеш.

Harleen стискам ти палци.  bouquet

# 559
  • София
И аз съм от бременните студентки, можеш да питаш каквото те интересува.

# 560
По-добре да не си прави теста сега. При мен sure check, който направих да кажем на обяд на 7ден от закъснение, не отчете втората черта.
Успех Wink

# 561
Здравейте, мами!
Все още се вълнувам адски много и не знам дали е тук мястото, но имам въпрос. Няма да се обяснявам със симптоми а директно със снимка, която е направена днес следобед на първи ден от закъснението. Искам да ви питам за вас това две черти ли са или..?

# 562
  • Gotham City
Направих си сега (не издържах), негативен, но си взех 2 направо и другия ще е утре сутринта, та...ще видим.
DiyanaCh, на мен на 2 ми прилича

# 563
  • Телиш/Плевен
Harleen, стискам палци утре да е положителен! Hug

DiyanaCh, две черти виждам аз, просто втората е много бледа (но доколкото съм чела във форума, при доста жени е така в първия-втория ден на закъснение, а и ти си правила теста не с първа сутрешна урина, така че е нормално втората черта да е бледа).

# 564
  • София
А пък и като се снимат с телефона изглеждат още по- бледи  Mr. Green ( поне при мен беше така  Simple Smile)

# 565
Абе и аз така си помислих... от няколко дни се каня да взема тест, но понеже предният месец одтанах доста разочарована, този реших да не бързам. Но след двудневно бледорозово зацапване, пълна ПМС картина и еднодневно закъснение днес реших да взема два теста- единият го направих на момента и понеже беше 19 часа и бледата черта ме изненада много приятно, но реших да питам и вас по-опитните, а другият тест го оставям за утре сутринта. Благодаря ти за бързият отговор Simple Smile

# 566
  • Gotham City
Ми при мен...нищо хубаво тази сутрин. Направих теста, докато минаваха 5-те минути и ми дойде....  Cry реве ми се

# 567
Недей така Hug
Не се настройвай негативно, просто рядко се случват нещата още от първият месец опити.
Вие се обичайте усилено като си в овулация, не си прави забременяването фикс идея, не го мисли постоянно и нещата ще се случат Simple Smile

# 568
  • Телиш/Плевен
Harleen, не се отчайвай, Жана много правилно ти е написала всичко. Hug

# 569
  • Gotham City
Недей така Hug
Не се настройвай негативно, просто рядко се случват нещата още от първият месец опити.
Вие се обичайте усилено като си в овулация, не си прави забременяването фикс идея, не го мисли постоянно и нещата ще се случат Simple Smile

Harleen, не се отчайвай, Жана много правилно ти е написала всичко. Hug

Благодаря ви, милички!  bouquet Hug Той и ММ само повтаря да не се отчайвам, че ще стане когато му е времето, но знаете какво е да го искаш с цялото си сърце.

Общи условия

Активация на акаунт