Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 39

• 48 643
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Моят и над 100 е бил на моменти, особено към края вече доста се повишава като цяло пулса. и прескачания имах в ранните седмици. Нормално е. Есествено, ако ви е некомфортно по-добре е да се направи консултация с кардиолог. Peace

# 541
И моят пулс е висок, а и аз съм леко паника постоянно и дори и да се свали леко веднага го качвам от притеснение и мисли... дано не е приблем по-нататък. Аз също се интересувам за момичета открили уреаюлазма по време на бременност. Моля, споделете ако има сред вас такива. Аз не съм пускала такива изследвания и ме е страх, че като ги пусна може да излезе такъв резултат. Все още се боря с доктора, за да ми ги пусне Sad

# 542
  • Телиш/Плевен
Аз също се интересувам за момичета открили уреаюлазма по време на бременност. Моля, споделете ако има сред вас такива. Аз не съм пускала такива изследвания и ме е страх, че като ги пусна може да излезе такъв резултат. Все още се боря с доктора, за да ми ги пусне Sad
Ако тук няма кой да отговори, ето една тема, която може да ти е от полза.

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 18:53 от Лале в дъжда

# 543
Благодаря ти Simple Smile

# 544
И аз съм с малко висок пулс, а на прегледа като бях притеснена още повече, съответно и пулсът на бебето беше висок, споделих с лекаря, каза че било нормално да се покачва малко по време на бременност и също да съм спокойна. Е това още не съм успяла да го постигна Grinning, особено преди преглед като постоянно мисля сега дали всичко ще е ок ...

# 545
Здравейте! Има ли във форума тема за бъдещи майки- студентки? Благодаря Simple Smile

# 546
И моето се вълнува много като сядам да ям(вечно гладна съм) хаха дори по едно време бяхме тръгнали с три седмици напред в грамажа и се бях уплашила, че ще родя слонче хахаха сега всичко си е в норма, и продължава се подмята като усети храната. Simple Smile според мен щом се движи, няма какво да се притесняваш:)

# 547
Оо, аз още не го усещам да се движи. Днес завърших цяла14-та и почвам петнайста седмица. Само един път усетих  нещо като треперене на мускул точно до пъпа, и се чудя дали не е бил малчо. Но аз съм с предна плацента и може скоро да не гл усетя..

# 548
Мами, преди час ме ужили оса на няколко пъти, за сега нямам признаци на алергия, но се чудя дали е опасно за бебо,  в 8 месец съм.

# 549
Мами, преди час ме ужили оса на няколко пъти, за сега нямам признаци на алергия, но се чудя дали е опасно за бебо,  в 8 месец съм.

А ти как си? Ако ти самата не правиш реакция, няма опасност за бебето, мисля.

# 550
Добре съм, там където ме ужили е зачервено и леко подуто, но не забелязвам да става по-зле.

# 551
Намажи ги с фвнистил да ти мине по- леко
Дано не се отрази на вас с бебчо ужилването!

# 552
  • Gotham City
Здравейте пак, милички
Тези дни пропусках форума, заради новата му визия, която хич не ми е по вкуса.
Имам въпрос, който отново си е глупавичък - трябваше да ми дойде днес, вчера си имах стандартните симптоми, болка в гърдите, леко наболяване в областта на яйчниците, всички тези симптоми ги имам преди да ми дойде М, честно казано тотално се бях отчаяла, но прочетох на няколко места, че тези симптоми са се случвали на много, много жени в начален стадий на бременността. Днес и помен няма от симптомите, знам, че е още рано и може да ми дойде през деня например, но реално нямам никакви сигнали, че това ще се случи.

# 553
  • Телиш/Плевен
Harleen, направи си тест, ако не ти дойде (най-добре утре, за да е с първа сутрешна урина). Симптомите на наближаваща менструация и начална бременност често са едни и същи (при мен беше така и затова чак след седмица закъснение ми хрумна да си направя тест, преди това бях убедена, че ще ми дойде всеки момент). Успех! Flowers Hibiscus

# 554
  • Gotham City
Ух, дано, дано, дано не ми дойде, толкова много искам да не ми дойде, че не е истина  Praynig Praynig Praynig

Мерси, Лаленце!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт