Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 39

• 48 612
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Втори сутрешен тест с втора бледа чертичка Hug  кога е най-подходящото време за преглед от тук нататък и бихте ли ми препоръчали лекар в пловдив? Предпочитам да е жена Simple Smile

# 571
  • Gotham City
Аз чувам прекрасни отзиви за д-р Снежана Топалова, но тя не работи със ЗК.

# 572
А някой да е информиран със застраховката на Булстрад Живот? Как стоят нещата там и дали знаете лекар или клиника, която даработи със тях?

# 573
Ама точно Топалова щях да предложа Peace
Иначе по каса, пак в Селена - д-р Петрова. В Торакс има добри гинеколози, Есенция Лимонова май там се следеше и може да даде по-адекватна и подробна информация.
А, тя се включи даже Hug
Мисля, че след около 2 седмици е нормално да отидеш, за да се види точицата в матката, иначе е прекалено рано.

# 574
  • Пловдив
Harleen, не се отчайвай, ще се случи в най-подходящия момент. Бъди сигурна!

DiyanaCh, д-р Паскалева, работи в Торакс. Хубавото е, че преглежда всеки път на ехограф. Както и повечето лекари там.

# 575
Есенция Лимонова тази Паскалева по здравна каса работи ли? Как са часовете при нея?
Много благодаря на всички, наистина съм като в небрано лозе, не знам от къде да започна какво да направя, нищичко не знам , та поне от прегледите да започна пък другото с течение на времето. Много ми помагате всички в този форум Heart

# 576
Спокойно, всички не сме знаели какво ще става отначало. Аз стоях, гледах теста и имах толкова въпроси в главта си,че... И не казах на мъжът си веднага, а изчаках до следващият ден, когато беше нашата годишнина. Всичко ще се нареди, всичко ще е както трябва! Наслаждавай се на бременността си. Защото на мен като ми го казваха не разбирах какво значи и чак сега осъзнавам колко моменти съм изтървала от страх..

# 577
Сигурно е така. За момента се опитвам да не мисля много поне до прегледа. Благодаря вии Kissing Heart

# 578
Harleen, аз имах САМО и ЕДИНСТВЕНО симптоми, които принципно си имам преди М, само че по-силнички. Wink Не искам да те пренавивам, но можеш да си се надяваш спокойно. Simple Smile Освен това да ти кажа, не се отчайвай ако не е станало! Процеса по правене на бебе е приятен, така че си му се наслаждавай докато стане. После е малко по-различно за определен период от време. Grinning

# 579
  • Пловдив
Есенция Лимонова тази Паскалева по здравна каса работи ли? Как са часовете при нея?
Много благодаря на всички, наистина съм като в небрано лозе, не знам от къде да започна какво да направя, нищичко не знам , та поне от прегледите да започна пък другото с течение на времето. Много ми помагате всички в този форум Heart

Разбира се, работи. Не съм забелязала да се чака много. В началото на бременността ми се наложи да лежа там и ми направи много добро впечатление,ако не се следях при друг доктор (мъж), щях да избера нея. Но моя приятелка беше много доволна от нея. И все пак няма да раждам в Торакс, но това е друга тема. Laughing

# 580
DiyanaCh моят тест показваше по същия начин...бледа втора чертичка. Направих първият тест 2 дни преди денят, в който трябваше да ми дойде. Вторият го направих 1 ден след закъснението и накрая си пуснах кръвен тест на третия ден от закъснението, защото тези бледи чертички не ги взимах на сериозно. Обаче се оказва, че бледа бледа...ама бебе после хахах Satisfied

# 581
Много се радвам, много сме щастливи.. пожелавам го на всички! Ще изчакам още малко и ще ходя на преглед. За момента се усещам като парцал. По цял ден на работа съм права, кръста ме боли ужасно, корема по-малко, но си го усещам, че боли и като пробождане леко. Доколкото четох е нормално?! Докато не мина прегледа в интерес на истината не мога да се зарадвам истински като че ли Rolling Eyes
За втори ден от закъснението имам чивството, че си усещам организма доста различно.. (и аааааадски ми се спи)

# 582
Докато не мина прегледа в интерес на истината не мога да се зарадвам истински като че ли Rolling Eyes

Споко, аз и до сега не мога да се отпусна и да се зарадвам Simple Smile
Всеки преглед е малка победа на път към целта..

# 583
PeacockLove много добре казано Simple Smile а ти на финалната права ли си или не съвсем?

# 584
Вчера влязох в 7мия месец. Има да кретам още 3 месеца. Което засилва параноята ми Wink ама добре, че имам разбрани лекари и ме търпят.

Общи условия

Активация на акаунт