Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 39

• 48 603
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Не знам дали е тук мястото.., но да попитам дали някой си е махал косъмчетата на корема по време на бременност (с епилатор). Дали може по някакъв начин да навреди? Sad
Още съм в началото на бременността (7 г.с)

# 601
Препоръчват да не се махат. На хормонална основа са. Ще паднат след като родиш.
Аз съм като мама мецана ама ще ги преживея.

# 602
Препоръчват да не се махат. На хормонална основа са. Ще паднат след като родиш.
Аз съм като мама мецана ама ще ги преживея.
Аз и от преди това си имам Grinning не е приятно никак .. ноо ще измисля нещо 
Мислим да ходим на басейн, та заради това. А по този въпрос, трябва ли да си прикривам с нещо корема.

# 603
Моите ги махам или с пинсета или с лентички или в краен случай ( случи се един път) със самобрасначка. Мен ме е срам да ходя с тях при дотора и ги махам, но както каза и nenen аз от преди това си ги имам. По-ме притеснява обезкосмяването долу. Ходих на кола маска преди седмица и освен че беше много хард, боли като за първи път, станаха много подкожни, кожата ми не е направена май за това. Но като порасне живот и здраве тоя корем не знам какво ще се прави Sad

# 604
Моите ги махам или с пинсета или с лентички или в краен случай ( случи се един път) със самобрасначка. Мен ме е срам да ходя с тях при дотора и ги махам, но както каза и nenen аз от преди това си ги имам. По-ме притеснява обезкосмяването долу. Ходих на кола маска преди седмица и освен че беше много хард, боли като за първи път, станаха много подкожни, кожата ми не е направена май за това. Но като порасне живот и здраве тоя корем не знам какво ще се прави Sad

Значи си махаш на корема .. е ще ги махна и аз Grinning попринцип си ги махах с епилатор.
А за триъгълника не знам дали бих се подложила отново (болезнено.. неприятно.. ужассс), но като чета във форума, май е по добрия вариант. Sad

# 605
Точно в 19 г.с. ми изкараха скъсена шийката (36 мм) и ми изписаха магнерот 3х2 и много почивка. Вчера пак ми я мериха (29 г.с.) и беше 41 мм, идеална била.
Така че, billyvd, пий лекарствата, почивай повече, не вдигай нищо тежко и всичко ще е наред Simple Smile
Кисмите на корема си ги махам с кола маска още от преди бременността, та и до сега. Аз съм с ПКЯ, винаги съм имала повечко окосмение, за щастие само по тялото, по лицето нямам. Та махам ги, не мога да трая косми и хич не ща да ги трая цели 9 месеца с надеждата да ги няма после, я се махнат, я не.
nenen, на плажа повечко на сянка с безалкохолно коктейлче в ръката стой Wink

# 606
Аз триъгълника вече го чистя по спомен с тример. Кола маска -абсурд! С тоя нисък праг на болката ще опищя града Simple Smile

# 607
Миналата седмица ходих на кола след близо 8- месечно бръснене, понеже хванах бръснача още от преди трансфера. Изпотих я козметичката Mr. Green, ама пък аз никаква болка не усетих. Моят праг обаче е висок и съм половин мазохист, та аз не съм критерий Wink.

# 608
Аз ходя на кола маска на цяло тяло и да Ви кажа от както съм бременна единственото място което адски ме боли и даже плача са веждите. Тези вежди ми взимат акъла, направо си плача, а иначе на други места по тялото бърза работа, но аз не съм спирала въобще с кола маската.
Да ви питам , може ли да се къпя в морето ? Знам, че за обществените къпални (басейни) е забранено .

# 609
Забранено ли е къпането в обществени басейни ... Frowning аквапарк .. Sad
По този въпрос трябва ли да си пазя корема от слънцето?

# 610
Ами не е желателно да се хващат гъбички или други инфекции, а обществените басейни са си предпоставка за такива.
Иначе на плажа за бременните - слънцезащита 50 фактор и криене под чадъра.
На морето аз бих си топила крачетат до малко над коленете, но в басейн - абсурд.

# 611
  • Телиш/Плевен
Ето ви една статия за морето, басейна и бременността. Flowers Hibiscus

# 612
Peacocklove, Жана, много ви благодаря. Направо камък ми падна от сърцето. Сега лежа и пия лекарствата.
Значи положението може да се подобри. Имам надежда. Благодаря още веднъж за успокоението и ви желая лека Б до края.😘💞💋💗

# 613
Ние живеем на морето и почти всеки уикенд сме на плажа.  Е, тази година не се пържа както обикновено и в периода 14-16ч. се крия под дълбока сянка, но през останалото време си плажувам активно и си плувам. Кой както го чувства. От басейни по принцип си ме е гнус и не ходя.

# 614
Аз мисля да си спестя басейните. И без това едвам се изчистих от гадните гъби. А и може някое дете да ме удари. А в морето и аз ще съм до колЕнЕ Wink тази година тихУ, догодина ихУ Wink

Общи условия

Активация на акаунт