Спирала за мигли – тема 15

• 95 249
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, моля за отзиви  за lancome volume a porter.
Имала съм Хипноуз - разделяше добре, дори леко удължаваше, но от към обем никаква я няма( поне при мен).

# 601
Аз съм писала безброй пъти за нея. За мен е идеална от към дължина и обем. Единственият и недостатък е че ми изправя миглите след като съм ги извила с миглоизвивачка, но въпреки това продължавам да я ползвам. Трие се лесно с мокри кърпички, но само с вода се размазва, не прави паешки крака, издържа цял ден без да се рони и се нанася много хубаво.

# 602
Благодаря ти, kikamora!  bouquet

# 603
  • Sofia
На мен това ми е любимата спирала Simple Smile Споделям казаното от кикамора, но на мен си ми стоят извити миглите, но са си натурално такива.

# 604
  • София
Привет момичета  Hug

Имам нужда от нова спирала и искам да пробвам нещо ново,забраних си да купувам нови докато не изхабя всичките отворени които имам....и ето след няколко месеца съм само с две и те са почти свършили  bowuu.

Загледах ето тази....някой да има отзиви?

Имам тази спирала. Страхотна е! Втора или трета спирала ползвам от нея.  Peace

# 605
  • sofiq
Много благодаря за отзивите,ще я пробвам  bouquet Hug

Момичета, моля за отзиви  за lancome volume a porter. Имала съм Хипноуз - разделяше добре, дори леко удължаваше, но от към обем никаква я няма( поне при мен).

За мен е най -слабата на Ланком която съм ползвала,не ми дава достатъчно обем,за ежедневна обаче е идеална.Класическата хипноуз и драма за мен са най-добри от към обем и всичко всъщност,това са ми едни от любимите спирали Peace.

# 606
  • Бургас
Lancome volume a porte,страхотна е и за мен.

# 607
Преди време в списание "Грация" имаше на Ланком спирала в малък размер и помня, че много ми хареса, обаче като не се сещам как се казваше точно...

# 608
  • Street of Dreams
Подариха ми синя Ланком Грандиоз, натрупва и не ми харесва, нося я върху Телескопик за цвят. Много исках да ви я снимам, но с телефона не ми се получава. Общо взето на Ланком харесвам само обсъжданата спирала, единствената със силиконова четка, до колкото знам.

# 609

Момичета, моля за отзиви  за lancome volume a porter. Имала съм Хипноуз - разделяше добре, дори леко удължаваше, но от към обем никаква я няма( поне при мен).

За мен е най -слабата на Ланком която съм ползвала,не ми дава достатъчно обем,за ежедневна обаче е идеална.Класическата хипноуз и драма за мен са най-добри от към обем и всичко всъщност,това са ми едни от любимите спирали Peace.
За мен това е най- добрата Ланком. Скоро бях купила бейби дол и за мен това е най- лошата им спирала- никакъв обем, дължина задоволителна, издържливост що годе...

# 610
  • София
Аз съм фен и на Хипноуз и на Драма, сега ползвам ето това мини и също много ми харесва, но нещо не я откривам в стандартен размер Thinking
От този сет е
Грешка, от този е
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 17 окт 2017, 21:36 от ~Étoile~

# 611

За мен това е най- добрата Ланком. Скоро бях купила бейби дол и за мен това е най- лошата им спирала- никакъв обем, дължина задоволителна, издържливост що годе...

И аз споделям това мнение! Подариха ми сет на Ланком с Бейби дол, като видях колко струва.... Лошо ми стана! Отвратителна спирала! Никакъв обем, сплъстява миглите и ги прави рехави  newsm78

# 612
  • Бургас
Да,и аз веднъж купих спирала на Ланком.Дол Айс беше.Ужас.Слепваше,стоеше на трохи,ронеше се,не се разработи.Мъчих я известно време,накрая замина в коша.

# 613
  • варна
Може ли да ми обясните разликата между матовата и гланцовата опаковка на Maybelline Lash Sensational?
А предложение за водоустойчива спирала,която  САМО  да ми задържа извивката от миглоизвивачката?

# 614
  • sofiq
Влизам да похваля спиралата на Боржуа,взех я и днес я пробвах за  първи път.Много ми хареса,извива добре ,позволява наслагване с което да се постигне доста обем .Нанесена в 6 сутринта до момента не е мръднала,не се рони и не се размазва.
Много съм доволна,благодаря за  отзивите,поредна добра покупка благодарение на вас  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт