А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 244 079
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте,

Взимайки си дълбоко въздух след резултатите от матурите, оцнките на моето наборче са 93.75т. по МАТ и 86т.по БЕЛ  Grinning!
За "статистиката" тук: девойка, гр. София  Simple Smile! Желание: Втора немска!
Чакаме официалната статистика!
Хубав ден  bouquet

# 61
Пулами 76, за Варна Славейков -БЕЛ и П. Евтимий - МАТ, 6,7 и 8 юни.

# 62
Amber, благодаря за темата!  bouquet
Моят син е недоволен от резултата си по БЕЛ, но аз съм доволна. Simple Smile
След като цяла година си говорехме за 91НЕГ, сега почна едно чудене за СМГ с НЕ, но има време да го мисли. На този етап трябва да си намери два липсващи учебника, което мен не ме изненадва особено....

Което и от двете училища да избере, няма да сбърка. Уникално добри места са, въпреки че натоварването там си е голямо. Ние определено сме се насочили към 91НЕГ. Тъкмо батко му да го наглежда  Laughing

# 63
  • София
Здравейте момичета.
Честита нова тема и нека да бъде на късмет на децата.

# 64
  • Русе
Гол запис  Embarassed

# 65
  • Варна
Запознаване с резултатите във Варна:http://ruo-varna.bg/images/files/2017/proverka-nvo279.pdf
 За мое щастие дъщеря ми е от отлично справилите се.Учи в кварталното училище,но от септември ходеше и на школа.Мисля,че резултатите са благодарение на нея. Иначе нивото в класа е около средното.  
Математика-100т.
БЕЛ-96т.

# 66
  • Burgas
Добро утро!
Нямам търпение да минава и тази седмица, оформена е по някои предмети, днес ще я изпитват по Математика и Физика, надявам се да е 6 особено по Математика, но ако гледа й общия брой на точките може и 5 да й остави.
Моника е с 86т по БЕЛ и 50,750 по Математика, по предварителни данни след изпита би трябвало на 1ви модул да има около 50т та се чудя дали да ходя да проверявам, нз как може всичко да е оплескала на 2ри модул и да има само 0,750т  newsm78, ще изчакам днес да видя дали ще имат в училището списъци с точки по модули, преди малко ми се обади и каза, че още няма.

# 67
  • гр.Варна
Благодаря на отзовалите се. smile3525Разпечатах заявлението и ще видим кога ще отидат и дали изобщо си струва разправията. Само не разбрах къде се подава това заявление - носи се там където ще се видят резултати или предварително някъде.??? Извинявам се ако е тъп въпроса ама наистина вече изтерясах / имам и абитуриентка и ми е простено все пак/

# 68
  • Варненска клюкарка
Запознаване с резултатите във Варна:http://ruo-varna.bg/images/files/2017/proverka-nvo279.pdf

Линкът не работи, може ли да го оправите?

# 69

Линкът не работи, може ли да го оправите?
Скрит текст:
Срам не срам споделям резултата на Дени - 71 точки БЕЛ и 46.750 МАТ.Сигурен е че по математика е отрядан с поне 10 точки и иска да ходи с баща си да види работата си.Къде във Варна може да стане това ,че изобщо вече не ми се занимава с тая лудница.Някой ако иска да сподели инфо ще бъда безкрайно благодарна.
http://ruo-varna.bg/images/files/2017/proverka-nvo279.pdf
На сайта е качено и заявлението, което трябва да се попълни за тази цел.
http://ruo-varna.bg/images/files/2017/zaiavl285.pdf

# 70
  • Burgas
Благодаря на отзовалите се. smile3525Разпечатах заявлението и ще видим кога ще отидат и дали изобщо си струва разправията.
И аз се чудя дали изобщо си струва разкарването и ако открия нещо нередно, какво следва? Може ли да се промени нещо, едва ли.....

# 71
  • гр.Варна
Благодаря на отзовалите се. smile3525Разпечатах заявлението и ще видим кога ще отидат и дали изобщо си струва разправията.
И аз се чудя дали изобщо си струва разкарването и ако открия нещо нередно, какво следва? Може ли да се промени нещо, едва ли.....
И мен това ме спира-Хубаво ,виждаме резултата,откриваме че има грешка примерно при точкуването и какво после.Ще се промени ли нещо за детето.

# 72
  • вкъщи
И аз това се питам? Ние очаквахме поне 64-67 т. по математика, според нейните изчисления, а има 55. Направо сме в шок..За Немска гимназия в Бургас едва ли ще ни стигнат точките, но дано поне влезе в Търговска, където силно я влече.

# 73
  • Sofia
Някой запознат ли е с паралелките в 91 НЕГ. Колко от тях са немски с английски и колко немски с руски  или друг втори език?
Като гледам високите резултати вече се съмнявам, че ще ни приемат там, но за всеки случай да си ги подредим в желанията. Девойката ми е с БЕЛ-86  и МАТ-92.5.

# 74
  • София
Благодаря за милите пожеланията. Щерката остана доволна от рождения си ден.
При нея май само физиката остана за оформяне. Този срок имат само 1 час и няма да имат срочни оценки, първия срок има 6, но този има само една 5-ца. Ще чака изходното, прави проект и се надява да има отличен за годината.

Я да питам нещо, че разни познати ми дават съвети, а аз да си призная не съм се интересувала до сега, но пък се размислих.
Ние целим училища, в които се кандидатства с отделен прием, без НВО. Аз смятах да не подавам заявление (или там както се казва) за класиране, но разни познати ме убеждават, че направо било задължително. Според тях, ако да речем, детето е прието в СМГ, но ние не я запишем, а изберем АК, и след 8 клас решим, че не ни харесва в Американския, можем да подадем документи за преместване. И ако има свободни места да я запишем в СМГ. Това право се получавало, защото е била приета.

На мен ми звучи като пълна фантасмагория. Но все пак ме накара да се зачудя, дали все пак да не подадем заявление. Може ли някой (Министър Дидева) да се включи по темата.

Общи условия

Активация на акаунт