А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 711
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 855
Аа не, вече отказвам да коментирам подобни изказвания, които дори са написани в 3 л., сякаш аз не присъствам в темата. Когато се разгледат и двете страни и наистина изглежда сякаш коментарите са справедливи за всички, тогава ще изкажа гледната си точка. Аман вече от злонамерени хора...

# 856
Разбира се, че ще пишем всички желания, но най-вероятно първите ще си останат само такива. Дано влезе по 3то или 4то... Благодаря за отзивите, ако някой друг може да се включи, ще се радвам Simple Smile

Извинявам се за въпроса, но освен ако не те притеснява, би ли споделила колко точки има детето, за да се колебаеш дали ще влезе в немската? Момче или момиче е?
Иначе съм чувала чудесни отзиви за испанската...в пъти по-добри от двете английски. Много здраво учене и качество по всички нива. Явно не случайно е с такъв космичен бал.
Стискам палци на детето! За твоето, за моето, за всички тук, че наистина се измъчихме всички bouquet

# 857
  • София
Скрит текст:
Здравейте, виждам, че има много изнервени родители то липсата на инфо дали определения бал ще стигне за определени училища по долу ще намерите ориентировъчни балове за топ 5 гимназиите които ще са на първо класиране.
Разбира се никого не ангажирам с мнението и прогнозата който иска да вярва, но горе долу може да прецените на базата на високите резултати тази година това ще са баловете. Става въпрос за девойки в гр. София
Първа Немска - 35,000
Втора Немска - 34,800
Първа Английска - 34,500
Втора Английска - 34,400
ФЕГ - 34,200
Испанска - 34,600

Момчета София:
Първа немска 34,300
Втора немска - 33,800
Първа английска - 32,900
Втора английска - 32,700
Испанска - 33,700
За СМГ предвид, че е без прецедент с толкова много пълни шестици и пълни точки, бала отива към 35,100

Но за съжаление докато няма извадка обща за БЕЛ и Мат всичко ще е в рамките на кристалното кълбо както казват някои от форума тук  Simple Smile
Не се отчайвайте всички деца ще влезнат там където им е писано не насилвайте нещата.....

Ето малко стъкмистика в точки за евентуални минимални балове на база горните два коментара и допускамето, че всички деца имат оценки от дипломите 6:

девойки в гр. София
Първа Немска - 35,000  -> 472т
Втора Немска - 34,800  -> 466т
Първа Английска - 34,500  -> 458т
Втора Английска - 34,400  -> 456т
ФЕГ - 34,200  -> 450т
Испанска - 34,600  -> 460т

Момчета София:
Първа немска 34,300  -> 452т
Втора немска - 33,800  -> 438т
Първа английска - 32,900  -> 413т
Втора английска - 32,700  -> 408т
Испанска - 33,700  -> 436т
За СМГ ... към 35,100   -> 474т

Спрете да пишете глупости!
Тук има хора с изопнати нерви, които ще приемат това за нещо, ако не точно, то поне близко до възможното. Изнервящо е.

Тези данни не отговарят на истината и на моменти се разминават с цели единици.
Достатъчно!

# 858
Скрит текст:
Здравейте, виждам, че има много изнервени родители то липсата на инфо дали определения бал ще стигне за определени училища по долу ще намерите ориентировъчни балове за топ 5 гимназиите които ще са на първо класиране.
Разбира се никого не ангажирам с мнението и прогнозата който иска да вярва, но горе долу може да прецените на базата на високите резултати тази година това ще са баловете. Става въпрос за девойки в гр. София
Първа Немска - 35,000
Втора Немска - 34,800
Първа Английска - 34,500
Втора Английска - 34,400
ФЕГ - 34,200
Испанска - 34,600

Момчета София:
Първа немска 34,300
Втора немска - 33,800
Първа английска - 32,900
Втора английска - 32,700
Испанска - 33,700
За СМГ предвид, че е без прецедент с толкова много пълни шестици и пълни точки, бала отива към 35,100

Но за съжаление докато няма извадка обща за БЕЛ и Мат всичко ще е в рамките на кристалното кълбо както казват някои от форума тук  Simple Smile
Не се отчайвайте всички деца ще влезнат там където им е писано не насилвайте нещата.....

Ето малко стъкмистика в точки за евентуални минимални балове на база горните два коментара и допускамето, че всички деца имат оценки от дипломите 6:

девойки в гр. София
Първа Немска - 35,000  -> 472т
Втора Немска - 34,800  -> 466т
Първа Английска - 34,500  -> 458т
Втора Английска - 34,400  -> 456т
ФЕГ - 34,200  -> 450т
Испанска - 34,600  -> 460т

Момчета София:
Първа немска 34,300  -> 452т
Втора немска - 33,800  -> 438т
Първа английска - 32,900  -> 413т
Втора английска - 32,700  -> 408т
Испанска - 33,700  -> 436т
За СМГ ... към 35,100   -> 474т

Спрете да пишете глупости!
Тук има хора с изопнати нерви, които ще приемат това за нещо, ако не точно, то поне близко до възможното. Изнервящо е.

Тези данни не отговарят на истината и на моменти се разминават с цели единици.
Достатъчно!

Бих дала всичко, за да разбера, аджеба коя е истината. Въпросната девойка, която си пуска някакви си там нейни изчисления, за да гледа сеир, грам не ме вълнува. Вълнуваше ме точната статистика, на която нямах честта да се "насладя"....уви!

# 859
  • Русе
 Без да искам да засегна някой, тук кампанийно влязоха много потребители и започнаха да искат, други се подиграват, трети обвиняват,четърти идват да си поплачат просто. Няма да натяквам, че влизате в тема, в която обсъждаме и пишем от години, защото ще се сопнете, че това е форум и всеки може да влезе, да се изплаче и да настоява за внимание. Така е. Ние от темата си пишем на съвсем друго място в момента. Някои от по осведомените влизат, за да помогнат изцяло на добра воля  на пишещите тук с информация,за която всъщност сте дошли. В момента пишещите са почти 90% кампанийно присъстващия. Би било добре и за двете страни да го оцените. Не е задължително, разбира се. Може да продължите да се засягате, да обвинявате,да искате и да се оплаквате. Всички се печем на това, с разликата, че бившите пишещи сме изградили с годините връзка ,която ни дава основание и причини да се уважаваме и разбираме тревогите си. Може да се присъедините или да продължите да се впрягате. Само че ние ще се върнем пълноценно към темата, едва след кампанията, когато се надяваме наблюдатели, философи, гадатели и недроброжелатели да са си намерили някакво друго занимание.

# 860
  • София
Един лаишки въпрос от човек, който е далеч от правните термини. Извинете ме, ако е супер тъп. Какво включва понятието "обществена информация"? Може ли информация, която не съдържа никакви лични данни, а само сбора от точки по двата предмета и пола на детето (тоест не би следвало да е недостъпна или както май  се води по определение класифицирана), да се счита за такава? Embarassed Ако да, не може ли след подаване на качения на сайта на РУО формуляр на основание чл. 24, ал.1 и чл.25 от Закона за достъп до обществена информация по определения ред да бъде предоставена на подалия молба? И ако евентуално може, бавна ли е процедурата? Просто ми стана любопитно, понеже се присетих тази вечер за една форумка с по-голямо дете, която активно се възползваше от това свое право.

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 01:21 от пенсионирана русалка

# 861
Аз също имам основание да допускам, че детето ми е ощетено, поради недостатъчната информация, предоставена ни при проверката (недоказване на противното). Вероятно има още много други родители в подобна ситуация.
Но съм съгласна, че мнението ми по този въпрос с нищо положително не би допринесло за никого. И е хубаво, че има и такива, които се стараят да поддържат "чистотата" на този форум, за да бъде той полезен.
Министър Дидева, Пенсионирана Русалка (чета Ви и в темата за НЕГ), изключително полезни сте, длъжна съм да го кажа, макар че го знаете.
Arnn, аз разбирам болката ти като родител и правото ти да се чувстваш така. Недей да приемаш думите като провокация. Пожелавам на детето ти да бъде прието в желаното училище!

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 01:22 от Анонимен

# 862
Един лаишки въпрос от човек, който е далеч от правните термини. Извинете ме, ако е супер тъп. Какво включва понятието "обществена информация"? Може ли информация, която не съдържа никакви лични данни, а само сбора от точки по двата предмета и пола на детето (тоест не би следвало да е недостъпна или както май  се води по определение класифицирана), да се счита за такава? Embarassed Ако да, не може ли след подаване на качения на сайта на РУО формуляр на основание чл. 24, ал.1 и чл.25 от Закона за достъп до обществена информация по определения ред да бъде предоставена на подалия молба? И ако евентуално може, бавна ли е процедурата? Просто ми стана любопитно, понеже се присетих тази вечер за една форумка с по-голямо дете, която активно се възползваше от това свое право.
"Отговор на заявлението за информация трябва да се изпрати не по-късно от 14 дни от регистрирането му."
http://www.aip-bg.org/library/nar_zdoi/handy_frms.htm
Чл. 28. (1) Заявленията за предоставяне на достъп до обществена информация се разглеждат във възможно най-кратък срок, но не по-късно от 14 дни след датата на регистриране.
http://www.aip-bg.org/legislation/%D0%A2%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82 … %BD%D0%B0/203795/
чл. 2, ал. 1 ЗДОИ определя обществената информация като “информация, свързана с обществения живот в Република България и даваща възможност на гражданите да си съставят собствено мнение относно дейността на задължените по закона субекти”.
“Обществена информация по смисъла на този закон е всяка съвкупност от данни, структурирани по определен критерий и с определена цел и предназначение, както и всяко сведение за някое положение или за някаква дейност, които са свързани с обществения живот в Република България и дават възможност на гражданите да си съставят собствено мнение относно дейността на задължените по закона субекти”.

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 01:35 от Анонимен

# 863
  • София
Благодаря, явно няма смисъл предвид  сроковете. Peace

# 864
Списък на категориите информация, подлежаща на публикуване на интернет страницата на Министерството на
образованието и науката, за сферата на дейност на Министерството на образованието и науката (МОН)
....
15. Информация, събрана или станала известна при
осъществяване на дейността на МОН, когато тя:
   1....
   2.....
   3. представлява или би представлявала обществен
интерес

# 865
След като прочетох 58 страници от темата, стигнах до извода, че дете с бал като нашия - 343 - трябва да напише най-малко 343 желания. И до второ класиране му остава само да се моли на Господ...  newsm20
Отказах се да ходим да гледаме липсващите точки по МАТ на сина ми, щото разбирам, че май няма никакъв смисъл от тази информация.
Или да чакам 4-то класиране като приготвя някой лев... smile3515

# 866
Чиби, честит рожден ден на младежа! Да влезе в желаната паралелка  би бил един добър подарък Simple Smile

Благодаря и дано!  
Нашите вчера правиха контролно по биология. Госпожата до днес най-късно трябва да им го провери.
Засега са му казали годишните оценки по два предмета. За другите чакаме.

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 05:20 от Чиби

# 867
  • Чикаго / София
Чиби да ти е жив и здрав рожденика! Да му се сбъднат желанията!  bouquet

Не съм влизала в темата май от 18 страница, почувствах се, като на бойно поле  Crazy

# 868
Ирка, благодаря.  Heart Eyes
Направо е бойно поле на моменти.  Mr. Green
Дени и Лъчка във ваканция ли са вече?  Wink

# 869
Тъй като нашите точки няма да са достатъчни за топ елита на София, кажете ми кои езикови гимназии са прилични, за да кандидатстваме там. Интересуват ме само училища с интензивен език и подготвителна година- английски или френски.
32, 31, 35, 133
Махнете 133-то от този списък, половин срок нямаха госпожа по английски не е това, което беше, затова и ние се махаме от там.

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 07:17 от Xy6aBTaTKo

Общи условия

Активация на акаунт