А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 437
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 110
А някакви впечатления за 10 соу и 125 соу в Младост? Почти няма училища с профилирано изучаване на история, освен НГДЕК.

Мисля, че паралелката в 10-то е за първа година. Нямам преки впечатления над гимназиалния курс там като цяло, но учителите по история и география са страхотни. Както и по химия, физика, математика ... Обикновено квартално училище, в което след седми клас много деца отиват в по-желани за тях училища с различни профили, а на тяхно място идват други.  Peace

Седмокласниците на 125-то също се пръскат из цяла София, а училището в последните 1-2-3 години не е успявало да събере профилирани паралелки за среден курс. За тази есен си правят добра реклама, дано да успеят.
Много благодаря за отговорите! В страшна чуденка съм кое пред кое да бъде.

Почти съм сигурна, че вече е ОУ. Имаше нещо такова, че ако 3 години подред не съберат паралелка за 8 клас- приключват.
Дъщеря ми го завърши преди 2 години, а в момента синът ми е 6-ти клас там. Какво да ти кажа- пълна отврат!
10-то съм го завършила аз и беше доста зле, но сега чувам само суперлативи за средното образование.  Simple Smile

Ох, късмет на всички, догодина ще се вънлнувам и аз  Crazy
Има обявена такава паралелка след 7 клас. Първи профилиращ предмет. Друго училище също с първи профилиращ по история е 93 СОУ /което междудругото съм завършила, но преди доста години/

# 1 111
Скрит текст:
А някакви впечатления за 10 соу и 125 соу в Младост? Почти няма училища с профилирано изучаване на история, освен НГДЕК.

Мисля, че паралелката в 10-то е за първа година. Нямам преки впечатления над гимназиалния курс там като цяло, но учителите по история и география са страхотни. Както и по химия, физика, математика ... Обикновено квартално училище, в което след седми клас много деца отиват в по-желани за тях училища с различни профили, а на тяхно място идват други.  Peace

Седмокласниците на 125-то също се пръскат из цяла София, а училището в последните 1-2-3 години не е успявало да събере профилирани паралелки за среден курс. За тази есен си правят добра реклама, дано да успеят.
Много благодаря за отговорите! В страшна чуденка съм кое пред кое да бъде.
Почти съм сигурна, че вече е ОУ. Имаше нещо такова, че ако 3 години подред не съберат паралелка за 8 клас- приключват.
Дъщеря ми го завърши преди 2 години, а в момента синът ми е 6-ти клас там. Какво да ти кажа- пълна отврат!
10-то съм го завършила аз и беше доста зле, но сега чувам само суперлативи за средното образование.  Simple Smile

Ох, късмет на всички, догодина ще се вънлнувам и аз  Crazy
125. СУ присъстват с две паралелки в план-приема. Явно не са се отказали.

Да, имат и те, но аз нямам никакъв поглед върху двете училища....

# 1 112
  • София
Относно 125 СУ - досега предлагаха само паралелка с бизнес - профил, затова не беше атрактивна. Сега предлагат 2 нови паралелки - с математически и с хуманитарен профил. За втората не мога да кажа нищо. Колкото до математиката - със сигурност ще бъде на ниво, след като ще я води Димитров. А и училището спечели конкурс за иновативност с новосъздадената smart-стая (за бъдещите осмокласници-математици).

# 1 113
Мили девойки, тъй като трябваше да наваксвам с работата, приемайки N  на брой пациенти с шизофренна патология Wink, молим ви да ми дадете линк с подробната статистика за София. Очевидно съм я пропуснала.
Благодаря Ви предварително! bouquet
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1R2CaZhEZ71Mks9sRy6EMknJZ … dit#gid=398893133

Малиса безкрайно благодаря!!! Да си жива и здрава! Simple Smile
Започвам пак с калкулациите...

Божеееее....най-накрая! Влизаме с нашият бал в 91 НЕГ!
Няма по-щастлива от мен! Simple Smile
Брат му тази година ще е 12клас там, а малкият ще е зайче...ще полудея от кеф!
Благодаря на всички за подкрепата и позитивните мисли.
Ще стискам палци и Вие да плачете така, както сега аз, но от щастие!
Успех на всички, наистина! bouquet

# 1 114
Нашата по БЕЛ им е казала, че ще ги оформя след екскурзията им, тоест чак на 13 и 14 юни. По биология, химия и физика ще ги оформят до края на седмицата. Не знам каква е тази лудост. Явно в нашето училище не важи такава заповед, нямам представа как ще оправят бъркотията с бележници, дипломи и т.н.

# 1 115
  • София
Мили девойки, тъй като трябваше да наваксвам с работата, приемайки N  на брой пациенти с шизофренна патология Wink, молим ви да ми дадете линк с подробната статистика за София. Очевидно съм я пропуснала.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1R2CaZhEZ71Mks9sRy6EMknJZ … dit#gid=398893133

Извинявайте, как ги четете тези таблици?

# 1 116
Само за статистиката да попитам - колко от тези пациенти са родители на седмокласници? И ако може моля, разпределете статистиката по пол  Crazy Аз само така, за свободните места в клиниката да се информирам за всеки случай... да елиминирам конкуренцията  Flutter
Отивам да си свалям заявлението... не за клиниката, за кандидатстването на детето...

Хахаха...положението е "черезвичайно". Laughing Много луд народ, ей!
Само да кажа, че както едно време в Медицинския професора ни казваше: " Нали знаете, че не е вярно, че няма луди хора!?! Има непрегледани!"
 Joy

# 1 117
На сайта на МОН са намалили точките на сина ми по физика от 40 на 38,333.  Thinking

# 1 118
Нашата по БЕЛ им е казала, че ще ги оформя след екскурзията им, тоест чак на 13 и 14 юни. По биология, химия и физика ще ги оформят до края на седмицата. Не знам каква е тази лудост. Явно в нашето училище не важи такава заповед, нямам представа как ще оправят бъркотията с бележници, дипломи и т.н.

Аз знам от сина ми, че до утре /включително/ трябва да са оформени!!!

# 1 119
  • София
Относно 125 СУ - досега предлагаха само паралелка с бизнес - профил, затова не беше атрактивна. Сега предлагат 2 нови паралелки - с математически и с хуманитарен профил. За втората не мога да кажа нищо. Колкото до математиката - със сигурност ще бъде на ниво, след като ще я води Димитров. А и училището спечели конкурс за иновативност с новосъздадената smart-стая (за бъдещите осмокласници-математици).

Господин Димитров е класа!

# 1 120
Такаааа.  newsm78 newsm78 newsm78
Вярно излезе нова статистика за Пловдив обаче не се чувствам още достатъчно "щастлива"  Joy
Хубаво са дали по пол и предмет обаче за какво ми е БЕЛ + МАТ, ако искам за МГ да кандидатствам примерно, където трябва да е утроен МАТ и веднъж БЕЛ.?!
аз ли вече давам заето, какво ли....  ooooh! ooooh! ooooh!
А и друго, до 100 точки едни, след 100 точки други.... и хич нещо не ми съвпадат до 100 точки като ги посъбера от първата статистика и съпоставя тук.
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Някой да хелпне, ако може. Ако иска и на ЛС може.  smile3525

# 1 121
На сайта на МОН са намалили точките на сина ми по физика от 40 на 38,333.  Thinking
При нас по физика също са коригирани в посока надолу.

# 1 122
Само за статистиката да попитам - колко от тези пациенти са родители на седмокласници? И ако може моля, разпределете статистиката по пол  Crazy Аз само така, за свободните места в клиниката да се информирам за всеки случай... да елиминирам конкуренцията  Flutter
Отивам да си свалям заявлението... не за клиниката, за кандидатстването на детето...

Joy
Аз направо щях да попитам къде приемате, да го имаме предвид на 27ми  hahaha Все пак по-добре в психиатрията, отколкото в затвора... или.... Joy

Хаха...за майки от форума ще има отстъпка. Аз ще се застъпя за това, гарантира. Joy
Все пак заедно се пържим на този огън и известна състрадателност и съпричастност е нужна тук Joy
  Mr. Green
Мани, аз също изтрясах. Неврологията вече ми се струва като детска игра...Wink

# 1 123

Извинявайте, как ги четете тези таблици?

Ами на първо място вижте пола, след което общият сбор по МАТ+БЕЛ. Вижте и натрупването. Така много лесно може да определите(според конкретния брой ученици за прием в дадено у-ще) дали Вашето дете влиза в това число.
Успех от сърце! bouquet

# 1 124

Господин Димитров е класа!

Супер! Събирам мнения, после ще решаваме!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт